.

Tog mig en cirka 40 minuters promenad upp till kullen för intag av middag hos Emma som snällt bjöd på tacosoppa. Minns just den vägen som betydligt mycket jobbigare att gå, så antingen hade jag sämre kondis när jag bodde i det området hos mamma eller så gick jag inte lika snabbt som jag brukade. Tror faktiskt på det första.
Solen sken och allt var så fint, var skönt med frisk luft, dock stal jag mammas bil på vägen hem för att hinna till andra aktiviteter.

Kom hem och skrev klart min kompis CV som jag tagit på mig att skriva, när det var klart fick jag plötslig ångest över mitt eget och förfinade och fullgjorde det. Nu är det bara att skriva in mig på alla de där åtta bemanningsföretagen min handläggare på abf ville att jag skulle skriva in mig på. Hon var ju helt säker på att jag skulle få jobb, så vi får väl se. Antar jag. Känns på något sätt jobbigt att söka jobb här när man vet i sig själv att man inte kommer att vara kvar här. Men det kanske är bra med bemanningsföretag isåfall, för då får man jobba på olika platser och inte på ett och samma, de kanske bemannar i andra städer också? I dont know.
Man får hoppas, helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0