.

Det är fredag och jag är lycklig, lyckligt lottad och så oerhört glad över så ofantligt många saker. Kan inte riktigt beskriva eller sätta fingret på känslan, men varje dag jag vaknar så känns det så fantastiskt värt att kliva upp, om ens bara för att sätta mig här, för även här, framför denna skärm finns det saker som gör mig glad.
Solen skiner in i mitt vardagsrum och när jag tittar ut så ser jag vatten rinna nerför taket, det känns härligt.
jag vet inte riktigt, men tror att min lycka har mycket att göra med att jag hade det så jävla jävligt som jag hade förut, inget kan någonsin bli så dåligt igen och jag uppskattar allt som sker runt om mig. Man kan aldrig ta något för givet. ALDRIG.
Jag uppskattar allt, alla skratt, alla konversationer, alla förfrågningar, alla stunder av frihet.
Speciellt och absolut alla stunder jag får spendera med andra människor.

Det är en otroligt speciell känsla att kliva upp en helgdag och inte behöva oroa sig över hur kvällen ska sluta.
Det kanske är dags att klä på sig, vad vet jag, kanske äta lite frukost, vad vet jag. Känner mig rätt nöjd, här och nu.
Jag vet inte riktigt vad kvällen har i åtanke för mig, det visar sig. Färga hår eller gå ut? Kan göra en multitaskig som förrförra helgen! Det återstår att se, väntar iallafall besök framåt 3-4 tiden, gissningsvis.

Två veckor och en dag kvar till pappas partay på Plats-X och jag känner mig rätt färdig med talet, ska väl finslipas lite granna, ni får läsa det efter att jag hållt det eftersom jag inte vet hur många som ska dit som faktiskt läser min blogg from time to time.

AND I MISS YOU! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0