.

Tänkte bara börja med att tacka alla inblandade i gårdagens alla bravader, allt från tacopaj till galna fuldanser!
Känns fint att man kan ha så jävla trevligt! Tackar dock inte alla som tycker att min rumpa är lika mycket deras egendom som min egen...

Idag gick jag upp halv 10 för jag skulle följa med min mamma på en arbetsintervju som erbjöd helt galna erbjudanden och en höjning med lönen med 47% på ett år i jämförelse med vad hon har nu, vad jag gjorde med vet jag egentligen inte, var väl för att få henne att tacka nej, haha sa till arbetsgivaren att det var mig han skulle smöra med och han frågade genast vad jag ville ha, kanske det nu var dags att kräva nytt golv till alla mina rum?
Vad vet jag.. nämen att sitta och pendla till Kramfors är väl inget någon vill göra, även om man får 11.000 mer i lön.. eller? haaha jag vet faktiskt inte, tror även att mamma skulle bli lite instängd där, hon är väl lite som mig, eller jag som henne och behöver socialt umgänge, kan inte stå i en butik som inte ens är en butik än och inte sälja direkt någonting och mattor var väl det som de hade, i princip, en hel del tapeter också, men jag vet ju att hon vill ha färg och tapeter, inte massa mattor och klinker, golv i all ära. Men nej, det är nog inte mamma.

Efter denna väldigt mystiska intervju som jag mer vill kalla "fjäsk för att få henne att börja-möte" så tog vi en sväng till Dollarstore, jag fick ett löv, ett silver löv på pinne.. den fick naturligtvis plats bland mina pinnar, jag gillar mina pinnar. Gillar pinnar i överlag, vet inte riktigt vad det är med mig och långa grejer.. lalala.

Nu sitter jag iallafall här och undrar vad jag ska göra resten av dagen, hoppas på innebandy ikväll, men man vet ju aldrig, man vet aldrig.

Milf, förövrigt, börjar bli uttjatat, kan ni kalla mig något annat nu tack? <3
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0