.

EN sak som jag faktiskt har svårt att relatera till, som sportintresserad och som galen i hockey är det där med att inte kunna titta på andra lags matcher, hur skit jävla piss dåligt (på ren svenska) det än går för laget som ligger en allra varmast om hjärtat. Jag är av den uppfattningen att bra hockey är alltid just bra hockey. Då spelar det faktiskt mindre roll vilka som utför den. För trots att Sverige inte fick något bra gjort under OS när det verkligen räknades så såg jag på matcher efter det, om än lite motvilligt måste jag erkänna.
Varför? Jo för att bra hockey är bra hockey oavsett lag. Inte fasen var min dröm final mellan USA och Kanada.. nej aldrig någonsin skulle jag tänkt så innan OS började.

Jag tog dock givetvis Sveriges förlust hårt, det var inte bara pinsamt, det var helt otippat och förnedrande för svensk hockey, vi kunde väl åtminstone försvarat guldet med att gå till semi och vidare till en bronsmatch? Men nej inte klarar vi av detta. Vi var inte värda att komma till någon final, var antagligen inte ens värda att ta brons, förmodligen så hade vi inte tagit något lag efter kvarten om vi nu vunnit den.. Ordlöst..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0