det var fint.

Ja det är konstigt.. men det känns tomt idag. Väldigt tomt, rätt förunderligt. Borde inte göra det, eller borde det? Jag vet ingen skillnad. Kan bero på min oerhörda sociala insats under helgen och jag tackar alla inblandade, speciellt min far för en förträffligt angenäm kväll under gårdagen. Du lyckades bra med en tillställning alla kunde trivas på även min respektive som endast träffat dig och min bror hade en rolig stund. Nu blir det lång tid tills nästa gång, för jag antar att det kommer att firas 60 år, då är du ännu äldre, men har ändock fortfarande upplevt; Färg-tv:n, månlandningen, Kennedy-mordet… för att inte tala om ångloket, två världskrig, uppfinnandet av elden & hjulet - samt dinosauriernas plötsliga försvinnande.

Förhoppningsvis är listan längre och du har gjort mer saker. Jag kommer att vara 30 då iallafall och förhoppningsvis så åker jag upp hit och firar dig med en manlig respektive.

Idag är jag inte bara fortfarande inte körduglig, jag känner mig ungefär lika snygg som en babian och besitter en funktionsförmåga som är lika med noll. Jag tror även att en guldfisk har mer minnen från gårdagen än vad jag har. Nä nu överdrev jag förmodligen eftersom jag faktiskt olikt en guldfisk minns mer än en sekund åt gången.
Jag minns faktiskt det mesta, men bara i stora drag då majoriteten av smådetaljer, såsom konverstioner, agerande, tidsaspekt, hur många drinkar jag EGENTLIGEN drack och hur jag betedde mig har tappat bort sin plats bland synapserna.

Exempelvis kan jag inte förklara varför jag slängde av mig alla mina kläder samt svulstade i mig en köttig tonfiskmacka när jag och Emelie tagit oss hem till mig, sådär 5, halv 6 på morgonen. Så där stod jag naken och slaffsade i mig något som jag förmodligen inte ens rört om jag var nykter. Synen var inte fin, må jag tillägga.


Fick precis sms av min käre far, som  tydligen supit bort våra tal, så han vill få dom mailade till sig, typisk pappa, tänkte man då. Men detta ligger ju i generna.. Att supa bort sig själv totalt, dvs. (ehehe)

Tack Emelie för att du var min respektive, jag gillare! <3
Nöjda människor kl 04, efterfesten och därav håret on the loose.
Jag gillade musiken och även pappa var nöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0