dagens

Sötaste mailet i världen! <3

Sådär, detta har varit en produktiv dag, det enda som saknades var diskningen, det får ske imorgon..
Har skrivit CV åt Åsa och även åt mig samt lyckats ta ork och skriva klart läsloggen för en bok jag läste 2005. Man orkar ju seriöst inte läsa en bok bara sådär. Så jag tog min all timers favoritbok och skrev lite om den, jag publicerade början av loggen här förut, har ändrat lite där men orkar inte publicera hela här just nu även fast jag vet att många vill läsa mitt skrivande.. Har inte ens skrivit bra idag, är inte nöjd.


"I boken framkommer både externa och interna konflikter.

Håkan har en konflikt med honom själv, då han så oerhört gärna vill ha Eli att han gör exakt allting för henne, även dödar, bestialiskt varpå han rättfärdigar för sig själv att det är ett korrekt handlande eftersom han ska erhålla det han önskar mest i hela livet, den andra delen av hans medvetande avskyr verkligen sina handlingar och känner ångest över dem. Det känns även som att han skäms över att han vill ha Eli och berättigar även detta med att hon faktiskt är äldre än honom, trots hennes barnakropp."I CVn får man förvränga och överdriva inom realistiska ramar btw.


"Mitt mål är att i allt jag gör utvecklas som person och öka min förmåga att bidra i företaget jag arbetar för samt dela med mig av de kunskaper jag redan besitter.

Som person är jag noggrann, organiserad, tillmötesgående, målinriktad samt aningen tävlingsinriktad men samarbetar obekymrat.  Jag är även väldigt receptiv.

Enda sedan barnsben har jag haft ett brinnande intresse för matematik och haft en stående förmåga att lösa de flesta problem som uppstått med siffror involverade."

 


 

Helt ointressant, men något har man ju åstadkommit även idag.

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0