ajaj

Alla som tror att jag pikar "någon" har fel och kan sluta säga det - tack :)


Jag provade äta lite pasta med Sophie.. men det gick inga vidare alltså, mår redan lite illa och är svullen. Dumt, dumt. Orkar ingenting, är helt matt i kroppen och tröttheten kan vi inte prata om. Har ingen energi alls. Hoppas att det blir bättre imorgon, förmodligen behöver magen bara vänja sig vid flytande igen. Den får väl någon form utav chock, men de har ju sluppit vara svullen tills nu iallafall så man tycker att den borde må bra.

Ska nog ta Sophies råd och vila i soffan sen också, fick iallafall vara en bra mor och laga mat till henne, hon ville ju inte ha kycklinggratäng matlådan jag erbjöd henne så det var bara att ställa sig och göra korv och pasta trots allt. Jag har inte gjort det på.. tammefan, jag minns inte ens, sysslar inte så mycket med husmanskost och Linda, jag ber om ursäkt för uteblivna recept, ska försöka skriva ner fast jag inte gör mat åt mig själv längre, kan ju inte lämna dig hängandes! (hehe)

Men man får se det roliga i allt, jag kommer ju ha ÄNNU lättare att ta mig fram på krogen om magen slutar svälla upp.. Kanske slipper jag även nästa gång jag går ut att dölja den, såg ju trots allt gravid ut i helgen av all svullenhet.. och jag saknar Latte och skulle förmodligen döda för en pizza.. kanske ska gå till närmaste pizzeria och pistolhota dom med en leksakspistol och KRÄVA mat.. känns snällt och bra. men åååh gud vad man vill ha saker bara för att man inte får äta det. Brukar aldrig vara sugen på pizza annars.. men nu så. Bara för att.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0