ajaj.

Nästa hållplats; Målbrottet, byte till spårvagn mot Feber, Vinterkräkan samt tvärbana till Huvudvärk.


Är det så himla svårt att bete sig? Jag bara undrar..

Nåväl, fick iallafall något uträttat idag då jag ringde skatteverket och tro det eller ej men jag fick prata med en trevlig och tillmötesgående tant som hjälpte mig. Man undrar om de andra jag pratat med där bara inte orkar engagera sig eller om de liksom missat möjligheterna till att skriva den där lappen jag nu ska skicka in via fax...
Vilket som så gillar jag inte er! Bara min tant! <3


Jag bjöd in mig och barnet på middag hos mamma i eftermiddag, inte för att jag är hungrig, inte för att jag tänker äta, men för att barnet får äta och mormodern kan göra något jag inte kan: säga ifrån..
Ja min röst är näst intill obefintlig och barnet tar mig inte på allvar för fem öre, I dont blame her, det hade jag inte heller gjort såsom jag låter.
Kanske ska anamma Niklas ide och ta ett papper och rita det hel rött och visa upp det när hon gör fel.
Men först ska man ju förklara att rött betyder - nej.. fuck där dog den planen.

Imorgon blir vi hos Elsa, vi får se om jag är död då eller inte, får knarka tabletter, men har som hört att man brukar bli friskare om man är ut när man är sjuk eftersom man dödar alla bakterier med alkoholen.. KANSKE stämmer, we will see! Nu ska jag börja sälja mitt hem tills jag får pengar från fkassan, går ju sååå segt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0