<3

När man inte har något intressant att skriva så skriver man ingenting alls, har inte ens kommit med några klockrena citat idag som jag kan föreviga här i bloggen, inte några som jag kan skriva här, för det är tydligen censurerat av någon form utav tystnadsplikt som upprättats av någon anledning.

Tydligen fick jag ju roa en god vän till mig med något så simpelt som "NO SHIT, FUCKING SHERLOCK", det klockrena var tydligen "FUCKING SHERLOCK" men jag har ju en tendens att slänga in fucking när jag är riktigt irriterad och man kan inte vara annat än irriterad över den mannen, fyfan i helvetet. Tur att hon och jag kommit fram till att det absolut inte kan bli värre, så det är bara att köra på och leta män liksom. Vi har haft våran del av pack.
Tycker absolut att vi gör bättre hur vi än beter oss, helt ärligt.

Haha bäst var ändå det jag fick höra nu om att Lindas (min SUPER vännina i ängelholm) mamma suttit och frågat en massa om mig när de fikade och att hennes pappa hade infliakt och sagt; Du kanske ska ringa henne och ställa dina nyfikna frågor istället för att dra dom med Linda.
Bästa inflikningen på jävligt länge måste jag säga! hahah <3

- Linda -   It´s like...POFF says:
och då frågade hon något om pengar ^^
och jag bara "nee jag vet inte?"
Alexandra says:
och du svarade att jag horade

Alexandra says:
men vad nyfiken hon är, säg att jag strippar i cam.. seriöst
- Linda -   It´s like...POFF says:
kanske ska säga det på frukosten imorgon
"du mamma...du vet alexandra upp i landet...(aa jag säger upp i landet för det är lättare än hörnäsand). Pratade med henne igår och det visade sig tydligen att hon får sina pengar från att strippa i cam. Skitbra lön. Vill du se hemsidan? "


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0