ja just.

Jag tänkte berätta något riktigt spännande, men är på tok för trött efter att ha varit vaken i över 30 timmar (dygningen verkar funka denna gång) så jag tar min sargade och magonda kropp till sängen och ser fram emot morgondagen! Det kommer att bli awesome. (kanske berättar det som är så spännande en annan dag)FAN VAD TJOCK JAG KÄNNER MIG!
mag jävla mage..

.
You are
mesmerizing.
Drown the monster
Make all bad dreams go away
Whatever it takes to keep your hands free

Spinning further, deeper
I know you're out to try me
I'm not in this to be a slave

I said I'd give up my life for just one kiss
I'd live for your smile and die for your kiss

Through the sleepless nights, 
through every endless day.
I''ll think of you
'8

Åsa klippte mig idag.
I like it!.

Nu bär det snart av till min privata frisör, lämnar barnet på vägen på dagis.
Ska ta en fika på McDonalds sen följa med frisören till systemet för hon behövde inhandla lite inför helgen, sen bär vi av till henne för att klippa mitt hår, så faaarväääl hår! =O

Det var nog bannemej på tiden att jag börjar se lite bra ut igen.


oh. again

Det kommer stunder, fortfarande då jag lägger sinnet till dom minnena, men jag blir inte längre ledsen, känner mig inte längre sårad, ser inte på det som ett nederlag eller något fruktansvärt jag gått igenom, fast jag vet att det är det. Fruktansvärt. När jag berättar för människor att jag bara ser det som en livserfarenhet som alla andra så tittar dom på mig med en blick som får mig att känna mig dum i huvudet, jag förklarar men de kan inte förstå.
De blir förbannade över vad jag varit med om, de känner ilska och hjälplöshet, det är dom som vill kramas, det är dom som vill allting. Jag vill BARA hjälpa andra, på ett eller annat vis.
Jag vill visa att allting går. Att ingen är bättre än någon annan och att man aldrig ska tro det.
Viktigt att minnas, som offret att inte låta förövaren se att man känner sig som ett offer.
Även alla ni där ute som jag hjälpt som jag vet måste möta sin förövare på ett eller annat vis på daglig basis, ni får aldrig visa er underlägsna, var t.o.m bitchiga om det är så att han försöker vara överlägsen.

Låt aldrig personen dra er ner igen, det är ni som bestämmer era öden kring detta.
Jag har tagit ställning, jag hoppas ni också gör det oavsett om det är fysiskt eller psykisk ni är "offer".

Jag känner avsmak när jag behöver möta det, men jag känner mig överlägsen, skulle aldrig fälla en tår, skulle aldrig huka mig. Jag skulle sträcka på mig och visa hur mycket större jag är, hur mycket bättre jag är.

Fast den smärtan som ibland kommer, kommer ändock vara den enda påminnelsen jag har av att det var verkligt, för ibland så undrar jag, om det bara var ännu en dröm. En dröm som jag förövrigt är less på att ha nu.
Men jag trycks inte ner, jag kliver upp, jag klär på mig, fixar mitt utseende, känner mig fantastisk och kör en till dag, varje dag. Jag tror att just det hjälper också, att få känna sig fin, att få känna sig som en bra människa.

Jag hoppas fler kommer till mig, för hjälp. Men är glad över alla er jag har hjälpt på ett eller annat vis med mina historier. Gillar att ni visar er uppskattning om och om igen.


.

Jaha nu var man tvungen att känna sig tjock igen, allltså snälla, snälla mage, bete dig!
Verkligen, snälla. Antar att jag får skylla mig själv som åt lite kaka..
Men detta börjar bli ohållbart, det gör verkligen ont och det ser verkligen inte roligt ut.
Jag vill inte gå runt och se ut såhär, fast folk säger att det inte syns så mycket, men jag ser det verkligen, speciellt när jag ligger ner och magen inte går ner som det brukar utan snarare är i jämnhöjd med revbenen.
Det känns verkligen inte helt okej. Nu är det skärpning på mig och flytande som gäller i några dagar så jag kanske kan få äta till helgen och även nästa veckas sista dagar, utan att svälla upp som en ballong.Cause maybe, you're gonna be the one that saves me.

I know it's hard to keep an open heart, when even friends seem out to harm you.
But if you could heal a broken heart, wouldn't time be out to charm you

Don't ya think that you need somebody? Everybody needs somebody.

You can't see me.
I might as well be the Man on the Moon
You can't hear me.
Oh, can you feel me so close and yet so far
Baby, I might as well be on Marskladdkaka (UTAN ÄGG!)

Dagens recept (till Linda)


150 g smör eller margarin
2 msk ljus sirap
3,5 dl socker
3 dl mjöl
1 dl kakao
1,25 dl vatten/mjölk/grädde

Smält smör/margarin.
Rör i 2 msk ljus sirap.
Blanda i socker och sikta i mjöl och kakao.
Blanda i vätskan.

Grädda i 175 grader i 20 minuter.


ni är roliga..

Det känns ju som att en del av mig vill censurera bloggen, alltså inte skriva ärligt om allt som händer och försigår, eftersom att ni läser, men det vore att inte vara mig själv. För ni som känner mig vet att jag står för vad jag gör, att jag dummar mig en hel del och att jag gärna bjuder på allt som vardagen har att bjuda på, speciellt i form av vardagskomiken och samtal med människor man träffar.

Så nej, trots min vetskap om att ni fortfarande läser min blogg som några jävla spioner utskickade från vita huset i jakt på information ni aldrig kommer att finna så kommer jag inte censurera vad jag skriver, även om ni kan tycka att ni kan använda delar emot mig. Jag gör iallafall inget fel. Det är ju ni som är de konstiga människorna i detta drama, inte jag. Bara det faktum att ni trots att ni inte har någon del av mitt liv ändå följer allt jag är med om känns läskigt. VARFÖR ska ni veta något jag gör? Ni gillar inte mig, jag gillar inte er. Ömsesidigt med andra ord.
Men ni vill väl bara som sagt hitta något ni kan använda till eran fördel, well vänd er åt stadens skvaller isåfall.

Såå, sensmoralen; eftersom ni aldrig kommer att få ut något av min blogg så kan ni sluta läsa den.


(till alla FINA läsare, jag menar alltså två specifika personer, ni andra är mer än välkomna att stanna, jag gillar er, ni börjar bli bättre på att kommentera, men kommentera gärna mera, så jag vet vilka ni är, härliga människor <3)


jo tack..

"Så vadå.. vänta, du drack så mycket som du sa, hade minnesluckor och var full hela söndagen också och du blev inte bakis? Skojjar du med mig nu?"
- Eh hehee, nej det gör jag inte.
"Det där är ju farligt, det är då man lätt blir kemiskt beroende"
- Jo, jo tack jag vet. Tur att jag inte är alkoholist då.. än..

Ja jag vet att det är HELT sjukt att jag verkligen inte blir bakis, att jag bara varit det fyra gånger i mitt liv och att jag inte ens mår dåligt eller inte vill äta dagen efter.. Nej jag mår prima, jag älskar dagen efter. Känns bara lite varmt och mysigt i kroppen, tur att jag har koll på mig själv, annars vet man inte.
Är ju grymt mycket lättare att bli beroende av alkohol när man inte blir bakis, då har man ju inget att bäva sig inför. Nej jag blir inte bakis.. men det kommer väl, som alla säger. Så vi får väl se.
Tills vidare får jag väl passa på att njuta av att ha mina söndagar normala..


YEEY!

Det var ett himla gnäll på detta strömavbrott som drabbade hela staden under cirka 40 minuter, personligen så tyckte jag att det var rätt lustigt att ta barnvagnen på en cirka 30 min lång promenad till affären med en sedan över 12 timmar fastande mage för att köpa ett paket jäst för 2.20 kr för att sedan bli nekad att komma in överhuvudtaget.
Skrattade gick jag ut från affären och påbörjade en 15 mins promenad till nästa affär, down town. Så det gjorde jag och ringde mamma på vägen, då har de på stan också strömavbrott, så istället för att gå till affären så går jag förbi den och ner till mammas jobb där jag sitter och umgås med trevliga människor i säkerligen 30 min innan strömmen kommer tillbaka, mot allas förhoppningar med 10 min kvar till stängning, så de kom inte undan att göra kassan osv.
Jag däremot kunde gå och köpa min jäst, ta vagnen på en sista 20 minuters promenad och konstatera att jag bara hade två delar av stan kvar att gå på innan jag varit överallt idag.

Det var iallafall en bra kompensation för att inte träna innebandy idag. Plus att Sophie efter middagen och lite gnäll om att hon ville till sin farmor, däckade i soffan så jag kunde bara bära in henne till sängen. Så en läggning utan gnäll är inget att klaga över och således inte strömavbrottet heller. TACKAR! <3

Och farmor, tackar så mycket! <3

Och Du! mohahaha det är KRIG.


vad... hände?

michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
du är vacker du
Alexandra says:
nämen tack då!
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
haha
men du
ska jag ställa mina frågor
o sen berätta omallt?
Alexandra says:
Hahha alltså? vad är det för frågor? du kan ju börja med att säga varför du ens ställer frågor till mig?  
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
haha
för du ser bra ut tycker jag
sen får vi se om du passar mig  jag hoppas du gör de för du ser sjukt bra ut o du verkar as trevlig, du verkar va den jag letat efter ett tag nu , vore kul om du vore de
Alexandra says:
letat efter till vad? ^^
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
kan börja säga såhär
antar at många frågat dig konstiga frågor, osv, o du har säkert fått en dålig uppfattning om allt, o att många har lurat dig osv, jag kan börja med o säga jag är ingen sån, jag ville ställa några frågor nu , vill ha enkla svar på dom , sen ska jag berätta mer om mig o vad jag tänkt mig   okej?
Alexandra says:
jaha   alltså jaha
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
har du fin kropp? är du blyg? har du problem med o visa upp din kropp lättklätt? gillar du att resa?
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
jag jobbar som dj, en av sveriges lite bättre, sedan äger jag sveriges största ungdomfest, har rätt mkt kontakter, folk brukar fråga mig angående värdinnetjejer, omslagstjejer osv, e trött på alla oseriösa, vill hitta någon het o porrig nu som e sexig o är seriös
och om du är porrig o het o kinky av dig   och kan töja på gränserna lite, så e du perfekt för mig
detta innebär t.ex. om någon klubb ringer mig o vill ha en bild på en rumpa i string på ett omslag, typ en affish , så fixar jag de, så får du pengar för de, vill hitta EN skön tjej som jag kan jobbba med,
sedan går allt o utveckla hela tiden, jag jobbar ju som dj osv somsagt, ska köpa studio snart, spelar rätt mkt, kan va kul om jag t.ex. får en spelning i spanien, thailand osv, att ha en skön tjej jag kan ha med mig, så du kan se mig som en vän, som ställer upp mkt. samt vill hitta en porrig o kinky tjej
så gillaru o festa o ha kul  im your man! haha
http://www.youtube.com/user/michaelmafi#p/a/u/0/jn2nRNIU7ew

där haru video på mig när jag spelar på youtube, du kan gå in på användaren sen, så seru fler videos på mig, det är min användare, så du inte tror jag snackar skit
Alexandra says:
haha jaaa jag kollar väl där först då  
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
jag vill bara va ärlig mot dig från börjar, du verkar skön, och om du e kinky o porrig av dig  o inte blyg alls för mig o inte har problem med ovisa upp din kropp, så kommer du ha det jävligt bra med mig   kan jag lova dig, o ere något omslag t.ex. lättklätt osv, så kommer inte ditt ansikte o va med, det är mellan oss att det är du, men för mig ska du ju inte va blyg lixom, diggar jag dig kommer
jag ju ta med dig på spelningar, du får bo på hotell o allt med mig
så jag hoppas jag gett dig all info du behöver för o lita på mig  thats it, jag har spelat på allt fårn sveriges största festivaler, till mtv, till några av sveriges störta nattklubbar som cafe opera osv, jag e ingen som snackar skit, du kan söka på mig på google om du vill också , men ere inget för dig o du tvekar, så ere kul om du e ärlig från början  så jag inte behöver ödsla bådas tid,
men du verkar skön
Alexandra says:
lugna dig nu, jag hinner inte läsa och kolla på videos samtidigt ;P
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
haha  då fick du en liten läxa då hjärtat
Alexandra says:
Jag är väldigt smickrad här borta i min lilla stad i Norrland och det hade säkert varit helt awesome, men nu är det även såhär.. att jag har ett barn och det kan jag inte lämna hur som helst och åka och porra mig i diverse andra städer.
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
haha nej nej , men allt löser sig, vi får anpassa oss efter varandra
har du cam?
Alexandra says:
Haha jasså det tror du?

mjaa men där kan jag inte visa mig såsom jag ser ut just nu hörru =P
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
hhaha jo  sätt på   för min skull?
ja absolut, klart vi ska anpassa oss
e du de jag söker kommer jag göra mkt för dig, allt som någon annan du känner inte skulle gjort
hjälper gärna till med mkt
Alexandra says:
Haha jasså det tror du också?  och hur skulle det vara då?
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
accept den
men allt, behöver du hjälp med något så ställer jag upp
Alexandra says:
haha men vafan är detta ^^
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
skriv med mig nu närg jag lagt ner så mkt tid på dig
Alexandra says:
mycket tid?   
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
haha jag är en person du aldrig kommer ångra dig
Alexandra says:
tror nog att om du är så stor som du påstår (är inte super impad över googles resultat) så kan du hitta någon betydligt bättre än mig iallafall ;P
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
hhaha så jätte jätte megakändis e jag inte
men stor som dj o sverige
men du verkade skön
men inte intressrad?
Alexandra says:
Haha ja det är jag nog också!  
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
ja men har ud nå bilder på dig+
Alexandra says:
tänker nog inte skicka några bilder  
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
okej aja jag ger upp
du hade inte ångrat mig kan jag lova
Alexandra says:
alltså
"ångrat mig"
?!
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
om jag hade sätt om du va het av dig o hade fin kropp o kunde visa dig i undekrläder
Alexandra says:
ja om det var så, vad hade hänt då egentligen?  
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
då hade jag väl velat lära känan dig mer
hade jag någotenkelt jobb så hade dufått de
aja ska sova
puss
tråkigt at du inte va intresserad
Alexandra says:
alltså
michael - har bra mycket nu fet housemusik! says:
tänk på de till näsat gång jag kommer in


Ja jag vet inte vad som hände nu egentligen.. men WTF? nej förmodligen inte..
Smickrad - ja kanske.. men nej.


.

Do you think I'm special?
Do you think I'm nice?
Am I bright enough to shine in your spaces?
Between the noise you hear, and the sounds you like
Are we just sinking the ocean of faces?
It can't be possible... the rain can fall
Only when it's over our heads.
The sun is shining everyday, but it's far away.

It don't matter what you see
I know I could never be
Someone that'll look like you.
It don't matter what you say
I know I could never fake
Someone that could sound like you.damned.

Min dotter tyckte att jag var jätte fin idag sen åt vi lite mat och myste då hon helt plötsligt fick för sig att hon ville vara hos pappa och farmor trots att hon tidigare berättat att pappa bara spelar tvspel och att hon leker med farmor, milla och hanna.. Känns ju då väldigt fint att hon hellre vill vara där, men åh andra sidan är hon väl bortskämd där nu med tanke på att farmor är under samma tak, blir ju lätt så med föräldrars föräldrar..
Nåväl, inte alls roligt att hon ropade på pappa i en timme medan hon skulle sova och kunde börja spontangråta under middagen osv för att hon ville dit. Får mig verkligen, verkligen att börja fundera.
För jag gör allt rätt, vi har mysigt, tittar på barnprogram tillsammans, hon säger att hon älskar mig och jag henne, hon var hjälpa till med maten och att duka. Jag busar med henne, trots att jag är trött osv.
Nä jag vet inte, känns inte bra att ha henne här när hon vill vara någon annanstans. Får mig verkligen att fundera vad ni pysslar med där borta.. VERKLIGEN!

.

Jag vet inte var ni kör för psykologiskt spel, men det fungerar, jag hoppas att ni är nöjda över er själv. För det känns verkligen skit att det ska behöva vara såhär, varje gång. Tack..


<3

I just love you!

reminder

I will follow, because the abscence is everywhere I look.


 
En evighet i ett ögonblick.
Vad vore bättre än att se dig, med mig.
I en harmonisk symfoni.
Vad vore större än att få känna din själ
När den inmundigar min.
När allt är större än ingenting
Och ingenting är större än allt.

För varje tanke, varje andetag.
Förnimmer jag dig. Och det pirrar.
Som om det vore första gången
- min sköna.


©Sveaalexandra

Jamen, godnatt då.

Jag vet inte riktigt, har haft goda och dåliga nyheter idag..
Inledningsvis drar jag den dåliga nyheten; min mage har börjat igen.
Ja idag har jag minsann inte ätit så mycket, bara en macka samt druckit milkshake imorse på Donken.
Varför? Jo för att magen sväller och gör ont! Tammefan. Så idag ställde jag mig och lagade mat till min dotter för en vecka framöver, jag vet med mig själv att det annars inte blir så mycket av matlagning eftersom jag själv alltid måste provsmaka allt och det går inte med magen. Så nu har dottern mat för en vecka framöver.
Jag har en del fil att se fram emot.

Den goda nyheten är att jag ska iväg på storslagna äventyr! YEEEEY, can't really wait.I would give up forever too touch you
Cause I know that I feel you somehow.


overkligt.

Jag drömde om dig igen, detta börjar bli ohållbart.
Enough is enough som man brukar säga.
Det kändes nästan verkligt när du rörde vid mig, trots att jag inte ens vet hur det känns än, men det kändes som om du inte gjort annat. Jag vet att det är galet, för det är det verkligen. Hoppas du inte tror att jag är nån psykbrud, för det är jag sannerligen inte, jag vill bara så gärna träffa dig nu. Bäst jag inte skriver mer nu.
Men trots avståndet så gör du mig glad.Even though you're not here, I can feel you.
"I think I need you"Hahaha alltså, klänningen, den var awesomeness in a cup bortsett från att den SMETADE ut mina bröst så det
1. såg ut som om jag inte hade några överhuvudtaget.
2. att de lilla som var var två tyysen mil långa...

Men det är sådant man får ta, var ju fint ändå! Tråkigt att det är över, går gärna tillbaka och gör om alltihopa. Det var nog den finaste tillställningen jag varit på so far. Nu längtar jag redan efter bröllop i Stockholm! <3

det var fint.

Ja det är konstigt.. men det känns tomt idag. Väldigt tomt, rätt förunderligt. Borde inte göra det, eller borde det? Jag vet ingen skillnad. Kan bero på min oerhörda sociala insats under helgen och jag tackar alla inblandade, speciellt min far för en förträffligt angenäm kväll under gårdagen. Du lyckades bra med en tillställning alla kunde trivas på även min respektive som endast träffat dig och min bror hade en rolig stund. Nu blir det lång tid tills nästa gång, för jag antar att det kommer att firas 60 år, då är du ännu äldre, men har ändock fortfarande upplevt; Färg-tv:n, månlandningen, Kennedy-mordet… för att inte tala om ångloket, två världskrig, uppfinnandet av elden & hjulet - samt dinosauriernas plötsliga försvinnande.

Förhoppningsvis är listan längre och du har gjort mer saker. Jag kommer att vara 30 då iallafall och förhoppningsvis så åker jag upp hit och firar dig med en manlig respektive.

Idag är jag inte bara fortfarande inte körduglig, jag känner mig ungefär lika snygg som en babian och besitter en funktionsförmåga som är lika med noll. Jag tror även att en guldfisk har mer minnen från gårdagen än vad jag har. Nä nu överdrev jag förmodligen eftersom jag faktiskt olikt en guldfisk minns mer än en sekund åt gången.
Jag minns faktiskt det mesta, men bara i stora drag då majoriteten av smådetaljer, såsom konverstioner, agerande, tidsaspekt, hur många drinkar jag EGENTLIGEN drack och hur jag betedde mig har tappat bort sin plats bland synapserna.

Exempelvis kan jag inte förklara varför jag slängde av mig alla mina kläder samt svulstade i mig en köttig tonfiskmacka när jag och Emelie tagit oss hem till mig, sådär 5, halv 6 på morgonen. Så där stod jag naken och slaffsade i mig något som jag förmodligen inte ens rört om jag var nykter. Synen var inte fin, må jag tillägga.


Fick precis sms av min käre far, som  tydligen supit bort våra tal, så han vill få dom mailade till sig, typisk pappa, tänkte man då. Men detta ligger ju i generna.. Att supa bort sig själv totalt, dvs. (ehehe)

Tack Emelie för att du var min respektive, jag gillare! <3
Nöjda människor kl 04, efterfesten och därav håret on the loose.
Jag gillade musiken och även pappa var nöjd.

Talen <3

Tänkte lite traditionellt inleda med; Jag är ingen talare men.. min far är det och jag har alltid imponerats över hur bra han gör sig i den rollen, han talade föga oanat till mig på min studentdag, jag minns att han sa; jag tror att du som person vill vara i centrum, men försöker att agera som om du inte vill det. Vara i centrum men helst slippa det uppenbara ansvaret är någonting jag själv brukar försöka med, tyvärr misslyckas det för det mesta, dvs., jag hamnar i centrum, men åker på ansvaret också.

Nu pappa, har vi enligt ditt citat båda hamnat i en sits som lyder citatet, jag står i centrum och agerar nervöst som om jag inte vill vara det och du har hamnat i centrum som födelsedagsgubben men har trots det tammefan inte kommit undan ansvaret över detta arrangemang!

Hur som helst så har vi samlats här ikväll, släkt och vänner för att fira 50 åringen, min pappa, som har ett namn vi alla nog uttalat på olika sätt, ett uttal som jag själv efter 20 år är aningen tveksam över. Jag har diskuterat detta lite med människor som varit inblandade i hans liv på olika sätt, genom arbete, familj och genom sport och har kommit fram till följade lista med uttal:
KRISCHAN
KRYSCHAN
KRISCHIAN
Samt
KRYSCHIAN

Vad som är rätt och vad som är felaktigt låter vi vara osagt och ser hur många som vågar tilltala födelsedagsbarnet vid hans namn under kvällen.

Han är en person vi alla vet att man kan räkna med, han känner nog dock själv att han inte riktigt räcker till, men när allt kommer omkring är det hans vilja att räcka till som räknas. Han jobbar mycket, har alltid gjort och kommer nog alltid att göra, han är med i svängen, åker på middagar och andra aktiviteter och detta har han nog känt inte varit så rättvist mot oss barn, men påtal om rättvisa så var nog inte jag så rättvis mot honom som gjorde honom till morfar innan han ens hunnit fylla 50, jag vet inte riktigt hur jag tänkte, men bra blev det!

Far, denna detalj och det faktum att du är en väldigt upptagen man har ju fått möjligheterna för Sophie att träffa dig att sjunka rätt rejält, men en sak står klar; du har under de gånger ni träffats gjort ett så pass bra intryck att min brutalt ärliga treåring kan säga; Jag gillar Hoa-Hia.. Det är ju även det hon kallat dig de senaste 8-9 månaderna.
Här var min tanke att jag skulle dra någon fin parallell till häxan i Bamse, men kom inte på något bra, så jag låter min dotter stå för det påhittet, helt själv.

Självklart kan jag stå här och basunera ut en massa pinsamheter han utsatt sig själv och vi barn honom för, men nog tror jag att det finns andra människor här som besitter de allra bästa och smaskigaste historierna från hans yngre dagar.

Så låt oss höja glasen, för min pappa ikväll! Grattis på 50 års dagen! Skål
Min brors något oseriösare och roligare version av mitt tal <3


Crischan. Cryschan? Kristianstad? Kryschian? Även jag har genom åren varit osäker, och väljer härmed att inte uttala mig i frågan.

Själv heter jag Christoffer, och festföremålet är då min far, för de här inne som kanske har missat det. Jag ska vara döpt efter honom, sägs det… vilket då nu i och för sig får mig att undra om jag ens uttalar mitt eget namn rätt?  Heter jag kanske CHRISCH-toffer eller CHRYSCH-toffer egentligen?

Hursomhelst! Han är riktigt gammal, min pappa – och han har fått uppleva mycket under sina år här på jorden. Färg-tv:n, månlandningen, Kennedy-mordet… för att inte tala om ångloket, två världskrig, uppfinnandet av elden & hjulet - samt dinosauriernas plötsliga försvinnande.

Skämt åsido – femtio år har han hunnit bli. Ett halvt sekel – halvvägs till hundra. Och nu har han ställt till med kalas. Men är det något att fira? Egentligen?

Jag minns att jag var nöjd när jag fyllde 18. Krogen – oh yeah! Eller när jag fyllde 20. Systembolaget – boooyaaah! Men liksom, vafan, du får ju redan gå på systembolaget, köra bil, rösta och gifta dig. Och gifta dig.

Man måste ju bara fråga sig själv; finns det ens någon rimlig anledning till att bli så förbaskat gammal som du är? Vi sitter här och dricker, äter mat och ser glada ut – men till vilken nytta? Vad ska vi fira liksom? Hur obeskrivligt gammal du har blivit? Kom nu, så ska vi fira! Kom och titta, kom och beskåda; världens 8:e underverk – ”Det gamla aset” – mannen som är äldre än döden!

Men… för att då bryta mönstret och bli lite mer allvarlig för en stund – Jag älskar min pappa mest i världen. Han är en man jag vet att jag alltid kunnat lita på, i ur och skur. Oavsett om det gällt hjärtebekymmer eller att jag haft det lite krisigt med pengar så har han alltid ställt upp till fullt. Till hundra procent. Och det älskar jag honom innerligt för. Ja, alltså det är ju just inte bara därför jag älskar honom – han är ju bäst i världen, det är ju faktiskt därför.

Men, ja… just att ställa upp, att sysselsätta sig, är också en utav pappas många kvaliteter, och nackdelar – för precis som min syster påpekade tidigare så är han ständigt upptagen, med antingen det ena eller det andra. Det är jobbet hit, Timrå dit, Frimurarna hit, suparresor på Ålandsfärjan med jobbet dit, och det ena med andra. Vill man åka hem till honom och tjuva åt sig lite middag så får man i princip ringa och boka månader i förväg. Så att han nu tydligen varit upptagen hela veckan med bestyr och fixande inför den här tillställningen var ju föga överraskning. Blodtrycket, pappa! Tänk på blodtrycket!

Men som jag och min syster kom fram till häromdagen, du har inte direkt varit ensam med det här, ska du veta. Det är ju inte så att vi slängde fram kläder ur garderoben samma dag, och bara helt spontant spydde ur oss ett tal på två minuter, eller plockade fram våra partners sedan 5 år tillbaka för att ta med. Kläder kostar, att fixa en någorlunda 50årspresent tar sin tid, att fråga en tjej om hon vill följa med på dejt till sin fars 50årsdag kan även det vara lite pirrigt, för att då inte tala om att stå här och hålla tal till att börja med.


27 mars 2010

Jag kan inte ens börja beskriva gårdagen och kommer nog aldrig förmå mig att göra det. Det var utan tvekan den bästa kvällen på länge. HERRE MIN GE, som man så fint säger.
Efter att ha klätt på oss de finaste gala kläderna vi hade (haha) så började vi dricka lite här hemma hos mig, klockan var väl 15 vid det laget, man måste ju lugna små nerverna. Vi delade på en flaska vin och shotade lite. Strax innan 17 åkte vi till lokalen och fick instruktioner och Emelie sa hela tiden: ALLTSÅ.. VART ÄR VI? vad gör dom? är det en sekt? är det en tro? vad gör dom? VART ÄR VI?
Jag tyckte även att det var en bra ide att dricka fyra stycken välkomst drinkar.. bestående av: Sprit, sprit, sprit, grenadin, sprit och champagne. Så jag var tämligen berusad redan vid pappa och toast master Christers välkomsttal. Efter det blev det gruppfotografering och dags att gå till bords. Kan inte berätta om hela middagen men det var väldigt fint med väldigt god mat, skratt och onykterhet i överlag. Kaffet kom och precis när pappa skulle ställa sig på nån stol och dumma sig så sa Christer: Sätt dig ner Christian, du har en dotter och en son som vill tala till dig.
Pappa såg verkligen ställd ut när jag ställde mig upp och påbörjade mitt tal och jag tackar alkoholen (ja det gör jag faktiskt) för att jag inte var nervös. När mitt tal var hållet så var det min brors tal och jag kunde inte låta bli att gråta, som Emelie brukar säga: Det är ingen utgång om inte Alex börjar gråta av lycka. (hahaa, jag ÄR sentimental)
Efter detta körde festen igång på riktigt och det var nog inte en bra ide av pappa att låta oss stå i baren, aldrig känt sådan onykterhet. Och alla som ville ha 4.or fick 5-6or och alla som ville ha 6.or fick 7-8or. Hahaha bra bartenders.
Vi tog en liten sväng på krogen och sedan upp tillbaka till festen. Var ju ändå mitt emellan två krogar den höll till.

Resten av natten bestod av; dans, mass utskick av sms, köttig tonfiskmacka, nakenhet och fyllesova med besteste respektive.

Hur som haver så var det nog den trevligaste, roligaste och mest angenäma kvällen på länge.Bilder: http://alexandraNi.bilddagboken.seförövare

Jag var rädd för att gå hem idag, men av en helt onödig anledning, var itne ens rädd när jag väl skulle gå hem, mer nöjd över att jag skulle gå hem och tänkte på talet, vilket gjorde mig lite nervös.
Men på vägen, ganska precis utanför en bekant.. så gick det förbi en man, som sa: hej.
Jag sa: hej och gick vidare med bestämda steg, när jag tagit mit 30 meter säger han: hallå?
Och jag tror att han vill något. Så jag stannar och han kommer fram, frågar om tiden sådär.
Sen går han inte, nej han rör sig inte ur fläcken, börjar snacka om att han ska hem till mig, nej det tror jag väl inte.
"Jo, vart bor du?"
- ditåt.. (pekar med huvudet)
"jag går med dig"
- nej det tror jag verkligen inte.
han försöker med en massa dåliga raggningsrepliker och ber även om mitt nummer.
Nä han inser att han faktiskt INTE kommer att få följa med hem så närmar han sig, lägger sina armar runt min midja och försökte kyssa mig.
BAH NEJJE!
Jag drar upp halsduken över munnen (lame försök, ja) och frågar vad fan han vill
"jag vill gå med dig hem"
- nej, jag ska upp tidigt och liksom.. VEM ÄR DU?
"jag är vem du vill"
- mm kan tänka mig det, men nu ska jag gå, måste sova.
"Ja, nu går vi"
- ja ja ska det här hållet och du andra
"Nej vi ska till dig"
-Verkligen inte

Han tar sig närmare och knyter ännu en gång armarna runt min midja, håller fast mig, försöker kyssa mig, jag kommer undan med nöd och näppe, han tar på min rumpa och försöker igen. Fram tills nu var jag lugn, försökte dissa honom snällt. Jag var lugn. Tills han tog på mig, på sätt han inte borde.
Jag TRÖCK bort honom, sa nej. En äldre kvinna tittade ut genom ett fönster, han frågade vad fan hon ville, hon stängde det. jag SA: Jaha, där försvann min enda chans att ta mig härifrån.
"vad sa du?
- ja du hörde vad jag sa

Kvinnan öppnade fönstret igen, antagligen pga mitt kroppspråk, frågade vad som försigick, jag sa att jag inte fick gå hem och att jag inte ens vågade gå.
Han sa snabbt: så vi spelar det spelet nu?
- vilket spel? Jag känner inte dig, jag sak hem nu och sova.
"Gå du, jag håller koll på honom, du stannar här, förstår du, jag ringer polisen"
- tack, tack
"gå, gå"

och jag gick, snabbare än någonsin förut. Snabbare än vad jag trodde jag kunde, jag tog upp telefonen.. vem ska jag ringa? Nille, han är vaken, pratade med honom nyss och jag hade honom i telefonen, halvt gråtande tills det kändes säkert, jag tittade bak en gång och då såg jag honom, gå mitt håll, men jag var snabbare, jag var bättre.
TACK så himla ofantligt mycket, kvinnan, tanten, vad du nu var, i fönstret, du räddade mitt liv, förmodligen.

Jag var övertygad, hade inte hon kommit, jag vet inte, jag hade nog inte skrivit här nu..

TACK GUD! <3
men oh no!

Ja, jag vet inte riktigt men jag känner en sådan nervositet inför imorgon att ni inte kan ana.. Förste talare? Jag? NJA. Men tydligen så är det så, lugnar mina nerver med lite utgång ikväll, bror, Helene och Julia och även förmodligen fler underbara människor kommer hit och dricker öl med mig. SKÖNT, sen ska jag dansa bort lite nerver. Men kan inte ens föreställa mig hur jag kommer känna mig imorgon. BAJSNÖDIG liksom..Har aldrig riktigt förstått den där "way out of your league" grejen..
Liksom, människor som människor. Men ehehhe, tydligen inte.
Ursäkta men, leeeave me be!
Förra helgen var PLOJ för att sätta dit dig, vafan.
Jag är INTE intresserad av någon som dig. eheh (förlåt)


I just.. dont know.

Jag tycker som följer; att eftersom alla tycker att jag är så himla rolig, de allra, allra flesta skrattar åt mina skämt och jag kör alltid lite vardagskomik, driver med mig själv eller situationer. BJU på sig själv, så att säga, ATT det inte borde vara några som helst problem för mig att skriva klart talet.. jag förstår det bara inte. Det sitter fast, skrivkramp i allra högsta grad och jag gillar det inte. För talet ska vara klar imorgon så jag kan öva under dagen, det ska vara klart så jag kan läsa det på lördag utan att känna mig jätte nervös för att jag inte kan det.
Jag är nog nervös som det är, är jag nog vältalig? tycker de att det jag säger är roligt? blev det för sentimentalt eller omvänt? GÖR JAG BORT MIG?
Det är absolut inte mycket mer att göra än att tacka och ta emot och hoppas på det bästa. Det blir nog iallafall en fruktansvärt obeskrivlig adrenalinkick. Så ja, jag vet inte.
Något jag däremot vet är att tröttheten smyger sig på som en parasit bakifrån. Hoppar mig på ryggen.
Bekymmer, är allt man får.. MASSA att göra imorgon, hujedamig.


"Som om du inte vet
som om du inte förstår
att varenda dag är en mardröm,
när du går där jag inte kan stå.
När du inandas en annan luft.
Jag vet inte om ditt hjärta slår
jag kan bara anta att det går.
Men varje dag blir en ny gåta
om hur jag ska leva utan dig."

quotes of the night.

(löpande)

- Linda - It´s like...love says:
jaa men värsta silvriga saken   kaller man de för combi*?
jaaa
Alexandra says:
hahha ja kanske man gör om det är en combi?
- Linda - It´s like...love says:
nee nu måste jag hoppa i säng
hahah men bilar och jag¨¨
Alexandra says:
ja men gör så gumman   
HAHAH ja bilar, sport och linda = inte ok


Alexandra Nilsson
gratulerar den absolut bäste, coolaste, most awesome pappa man kan ha.
Grattis Christian Wasell på 50 års dagen! Love you!
Oskar Dusty Arvidsson
grattis Chrille :D
Alexandra Nilsson
Du är ju gullig du! Han blir nog glad o.O
Christian Wasell
Tack Gumman! Det värmer att vara Awsome! Hälsa och tacka den där Oskar också. Jag kan som du förstår, inte tilltala honom personligen innan han har gjort sin första match med "Z".
Alexandra Nilsson
Men pappa! ...
Oskar Dusty Arvidsson
ja alltså dessa krav.....får väl börja kämpa lite hårdare då!


-Nilliam | Death by sexy says:
hahahaha, vafan  

Jo vi har jobbat en hel del, det ska han veta

Alexandra says:
hahaha ja jag tänkte! var ju inga krav på förhållanden   hahah hade ju varit en bra.. andra dejt eller så   hahahah

Ja det ska han fan veta, inte diekt så vi slängde fram kläder ur garderoben samma dag, inte direkt så att vi bara helt spontant slungade ur oss ett tal, (pirr i magen där) inte direkt så vi inte plockade fram våran partner sen 5 år tillbaka för att ta med.. Jag menar.. HALLÅ?
-Nilliam | Death by sexy says:
Ja herregudars alltså  
Alexandra says:
och de koste peninga!
-Nilliam | Death by sexy says:
... om det går bra för dig så tror jag faktiskt att jag tar och i princip rippar det där du sa där om kläderna och allt och tar det som avslutning på mitt tal?    
Alexandra says:
Hahha Go for it!

Alexandra says:
ska du säga Kristianstad; KRISTIANstad eller KRISCHANSTA?
Nilliam | Death by sexy says:
Haha, det är ju det roliga, faktiskt. Kristianstad är ju med danskt uttal, och det uttalas "Krischansta" - så där har vi kanske svaret kring våra brydderier.
Alexandra says:
Ja men precis!   hahaha
-Nilliam | Death by sexy says:
Jag vill belysa att jag tog en del konstpauser, och pratade långsamt. Lär gå betydligt snabbare på riktigt.
Alexandra says:
haha ja det lär det
men men
vi får väl sagt det vi vill ha sagt: vi vet inte vad du heter
-Nilliam | Death by sexy says:
Hahaha, ja, precis.

mmm träning och Special K ;D
Det blev gojävla kvällsfika efter träningen och jag tror att jag kände lite mättnad.. Det är en sak med mig som är rätt knepigt, det är väldigt sällan jag känner mättnad och det beror absolut inte på att jag äter lite, jag äter så pass mycket att folk i min omgivning blir chockade när jag äter med dom. Men någon mättnad infinner sig inte, det är inte för intet de kallade mig; bottenlös, på skolan förut. Men nu vet jag ju, på ett ungefär när det räcker. När enough is enough så att säga. Jag har en stor mage helt enkelt. hahha även fast den inte ser så jätte stor ut för världen alla gånger, förutom när den sväller så jag ser gravid ut.

Det var inte bara ofantligt mycket folk på innebandyn, så många så vi fick dela tre lag, vi hade även åskadare denna gång. Ja gosse.. nu tror jag väl! Spelet gick bra, fick sjukt många assist, man får vara nöjd, något mål gick också in såklart, men folk verkar falla som käglor framför mig och sen skylla på att det är halt?
Och det är så himla fint att de blir lika förvånade varje gång jag trycker på dom när de har bollen i hörn och så vidare, det är roligt, vart mycket närkamp idag. Jag är sjukt nöjd över allas insats. Vi kanske måste korpa snart. Fick sagt till mig att jag skulle korpa sen, vet inte om de snackade innebandy eller fotboll, för får vi korpa innebandy? :S

Nä eftersom det blir lite galej imorgon så äre fan dags för mig att skruva i lite luckor kanske? Det lilla städandet som är lämnar jag tills imorgon. Kvällen nu måste koncentreras på det lilla talet, som jag börjar få sjukt mycket ångest över, förstår inte att jag gör det här. Herre min ge.

sporten i livet.

Nu blir det snart en liten springtur med klubban i handen, jajjamensan, det ska tränas! Hör och häpna, äntligen sådär pigg att jag känner att jag verkligen orkar detta. Är laddad till tusen och ser fram emot att bolla litegranna. YEY!
Jag saknar det så fort det tar slut, längtar till nästa gång redan innan det börjat. Jag gillar det inte, jag älskar det.
Och även fast jag denna omgång inte hållt på så länge så kan jag säga att jag nog aldrig blivit så besviken när någon säsong tagit slut, förvisso, när jag spelade fotboll så tränade vi de sista åren även under vintern, inomhus och jag vet inte, men jag tror att det var lite roligare t.o.m. Haha för det var mest på skoj, mest springa lite, dribbla lite, passa lite (man hann kanske en passning innan man nådde målet) och skjuta lite.
Vi gjorde mycket på skoj, bara för att hålla konditionen och tekniken igång.
Gillade verkligen inomhusträningarna, även om det inte var gräs under fötterna, saknar det också, varje gång jag pratar om det. Varje gång jag tänker tillbaka. Men det är inte mycket att göra åt, jag kunde kommit långt, det säger alla som var runt omkring mig på den tiden. Men jag gjorde inte det, för jag slutade, alldeles för tidigt. När jag egentligen hade hela "karriären" framför mig. Det blev för mycket, antar att jag blev lite utbränd.
Träningar med laget, tre gånger i veckan, plus match.
Träningar med fotbollsklassen, två gånger i veckan.
Detta är alltså sex dagar i veckan, notera då väl att jag varje ledig stund jag hade i mitt hem gick ut och lärde mig själv nya trix, tränade, bollade. Alltid, hela tiden. Fanns det en boll fanns det en galen tränande Alexandra.
Jag gillade mitt gamla jag. Men jag trivs bättre såhär. Jag drev det för långt och det resulterade i att jag slutade, med det som jag älskat mest i hela mitt liv, efter dryga 10 års träning. Men jag var bäst "ett tag", jag får skryta om det.

Det känns okej, jag minns fortfarande alla "dröm-mål" jag lyckades med, minns alla skador, alla irriterande förluster, alla straffar, missade som satta. Minns alla de där viktiga matcherna, i olika cuper, minns rivaliteten mellan de lokala lagen, minns min envishet, ville aldrig, aldrig sitta. Fick förvisso nästan aldrig sitta.
Känner fortfarande doften av omklädningsrum, minns alla sånger i bussen, minns allas inställning, minns även allas tappade fokus, minns alla pojkar alla tittade på, minns att jag BARA fokuserade, minns alla onda blickar jag av alla backar, minns bollar på mållinjen, speciellt den som fastnade där i vattenpölen med 30 sek kvar. Minns när vi trots mitt kvitterande i slutminut förlorade på antal HÖRNOR. Minns hur benen sved efter en heldag med benskydd, minns mammas entuiasm, minns pappas råd att styrketräna. Mins skratten, minns tårarna, minns svettet. Minns ALLT. Jag älskade det. ÄLSKADE.

Det har präglat mig.


nejnej

- Smsa mig inte, skriv inte till mig, hör inte av dig, ring inte, jag vill inte se dig, vill inte påminnas om dig, vill inte höra dig, jag vill att du ska försvinna ur mitt liv, någon jävla gång. Blir lika chockad varje gång du skriver, lika förbannad, lika äcklad. Bara leave me be någon gång.
Det kommer ändå aldrig duga, du äcklar mig. Jag är glad att jag sluppit se dig under en så lång tid nu.
Jag hatar ingen, men jag ogillar dig skarpt. uuuäääh..


.

Ska recensera matchen sen, som jag lovat, ni kan vara lugna i lillbussen! kan kort sammanfatta att det var en rättvis seger. HV var mycket bättre. Rakt igenom.

Åkte ner till Sundsvall idag med min bror, kikade runt lite och fortsatte till Birsta där det inhandlades det som inhandlades skulle. Nu sitter jag och har gjort räkningarna och funderar på om depression gör saken värre eller bättre? Känns tvetydigt just nu.

Det känns aningen hopplöst och jag tog modet och skickade iväg ett mail, fråga kan man ju göra.. antar jag.

Orkar inte skriva mer.. ber om ursäkt.


Match jäkel!

Nu ska jag packa ner chipsen och colan och bege mig till Bobbolainen, min kära Canal + HD.are som räddar min kväll genom att öppna sitt hem, tydligen så behövde jag aldrig fråga om jag fick komma, trodde den regeln om att våra hem alltid är öppna för varandra bara var för dom uppe på GKV men det gäller tydligen fd GKVare också.
I never figured.

Vågar fortfarande inte uttala mig, risken att jag blir besviken är alldeles för stor, men som sagt; Jag är nöjd.

Ser fram emot en kväll med antingen att bli retad eller att retas, om jag får retas lovar jag att vara snäll, snygging!
Jag LOOOVAR. o.O ehehhee.

Jag saknar dig, så det är bäst att du är inloggad så fort jag kommer hem! Kommer att ha abstinensbesvär innan dess förstår du väl, din jäkel <3

Aja nog om detta, nu börjar allvaret snart!


Timrå - HV71 match numbero quatro.

Ikväll är det gamenight och jag vet inte riktigt vad som är mest troligt;
Att Timrå lever på självförtroendet från förra matchen och vinner denna match eller
att Timrå förlorar denna och vinner nästa för att det är ett "now or never-moment".
Vi är ju bra på att vara bra när vi måste vara bra. Förvisso är vi även bra på att vara bra när vi har självförtroende, finns ju ett sista alternativ också, att vi vinner denna på självförtroende och nästa för att vi måste.
Moahaha, hur som haver så är jag glad om vi vinner en match så vi får en till match hemma och får in lite pengar till lillklubben våran.

Det känns svårt att tippa något på denna match, blir nog jämnt nere i Jerusalem, förhoppningsvis ingen sudden. Men vafan, jag vill säga 4-2 igen, bara för att jag känner på mig att det kommer bli som i måndags att Hv måste ta ut målvakten och att vi kommer göra mål i öppen kasse, ja det hade jag iallafall rätt på i förra matchen, dock inte att det skulle vara 6-3 målet. Haha. Nämen, jag vet inte. Med tanke på hur förra matchen gick kan det lika gärna bli 6-3 eller vad som helst, åt vilket håll som helst, faktiskt. Vi kan lika gärna förlora med lika mycket som vi vann med förra gången. Det känns inte helt otippat.

Det är ändå HV71 vi talar om och de har favör av hemmaplan. De är nog laddade till tusen, men något de inte har är deras energi i framgång, eftersom förra matchen blev ett nederlag för dom. Dom är ju som sagt jävligt förbannat bra när det går bra för dom, det är förvisso Timrå också, är väl enda gångerna de spelar sjukt bra förvisso.
Nä jag vet helt enkelt inte, vågar nog inte säga något resultat, kanske funderar en stund och återkommer.
Hur som helst så ses vi nog på Gennys ikväll för game! <3


dagens

Sötaste mailet i världen! <3

Sådär, detta har varit en produktiv dag, det enda som saknades var diskningen, det får ske imorgon..
Har skrivit CV åt Åsa och även åt mig samt lyckats ta ork och skriva klart läsloggen för en bok jag läste 2005. Man orkar ju seriöst inte läsa en bok bara sådär. Så jag tog min all timers favoritbok och skrev lite om den, jag publicerade början av loggen här förut, har ändrat lite där men orkar inte publicera hela här just nu även fast jag vet att många vill läsa mitt skrivande.. Har inte ens skrivit bra idag, är inte nöjd.


"I boken framkommer både externa och interna konflikter.

Håkan har en konflikt med honom själv, då han så oerhört gärna vill ha Eli att han gör exakt allting för henne, även dödar, bestialiskt varpå han rättfärdigar för sig själv att det är ett korrekt handlande eftersom han ska erhålla det han önskar mest i hela livet, den andra delen av hans medvetande avskyr verkligen sina handlingar och känner ångest över dem. Det känns även som att han skäms över att han vill ha Eli och berättigar även detta med att hon faktiskt är äldre än honom, trots hennes barnakropp."I CVn får man förvränga och överdriva inom realistiska ramar btw.


"Mitt mål är att i allt jag gör utvecklas som person och öka min förmåga att bidra i företaget jag arbetar för samt dela med mig av de kunskaper jag redan besitter.

Som person är jag noggrann, organiserad, tillmötesgående, målinriktad samt aningen tävlingsinriktad men samarbetar obekymrat.  Jag är även väldigt receptiv.

Enda sedan barnsben har jag haft ett brinnande intresse för matematik och haft en stående förmåga att lösa de flesta problem som uppstått med siffror involverade."

 


 

Helt ointressant, men något har man ju åstadkommit även idag.

 .

Tog mig en cirka 40 minuters promenad upp till kullen för intag av middag hos Emma som snällt bjöd på tacosoppa. Minns just den vägen som betydligt mycket jobbigare att gå, så antingen hade jag sämre kondis när jag bodde i det området hos mamma eller så gick jag inte lika snabbt som jag brukade. Tror faktiskt på det första.
Solen sken och allt var så fint, var skönt med frisk luft, dock stal jag mammas bil på vägen hem för att hinna till andra aktiviteter.

Kom hem och skrev klart min kompis CV som jag tagit på mig att skriva, när det var klart fick jag plötslig ångest över mitt eget och förfinade och fullgjorde det. Nu är det bara att skriva in mig på alla de där åtta bemanningsföretagen min handläggare på abf ville att jag skulle skriva in mig på. Hon var ju helt säker på att jag skulle få jobb, så vi får väl se. Antar jag. Känns på något sätt jobbigt att söka jobb här när man vet i sig själv att man inte kommer att vara kvar här. Men det kanske är bra med bemanningsföretag isåfall, för då får man jobba på olika platser och inte på ett och samma, de kanske bemannar i andra städer också? I dont know.
Man får hoppas, helt enkelt.


.

Det är sol, det är sol, men jag ser inget vatten rinna ner framför mitt fönster så det är nog minusgrader ändå.
Jag sitter och funderar på hur allting kommer att bli, men vågar inte riktigt göra det heller.

Hoppas på att få spela lite innebandy ikväll, känner att abstinensen är too much to handle.
Jag borde ha gått till försäkringskassan idag men jag orkade verkligen inte. Så det måste bli imorgon, alltså hallå? men hur går det med bostadsbidraget egentligen? Jag bara undrar... Ge mig 2000 kr NU eller dö! (hehe)

Har inget vettigt att skriva om något just nu, är rätt nyvaken efter några för många snoozningar. Har väl varit vaken till och från sen klockan 7 förvisso. Men det var vid 14 som jag tog mig i kragen och faktiskt gick upp.


Diss

Oh! Just ja, jag har glömt att jag skulle TOKDISSA cykelbyxan, minns ni den? Den som vi och våra mammor hade när vi var små? De är i lite halv glansigt sliskigt material och sitter slickat mot kroppen, lovar att det säkerligen är varning för cameltoe, jag vet inte för tänker ALDRIG någonsin ta på mig ett par.
Det är total katastrof och misär att det är "mode" igen. Fruktansvärt, helst med en liten spetskant längst ner... NEJ varför? Fruktansvärt, ger mig minnen från hemska gymnastiklektioner på lågstadiet, minns att nån pojke i klassen kommenterade att jag hade för stor rumpa, well pöjk, INGEN har klagat i vuxen ålder.. Minsann.
Minns att jag tog det rätt hårt. Men det är inte därför jag dissar cykelbyxan.
Det är ju bara så fruktansvärt oerhört fult och borde inte tillverkas i strl över 36, om ens alls.
De med spets från HM är så fula så att de tydligen inte vågar ha dom på shop online..

Hittade dock dessa när jag googlade.. skit fula jävla fulbyxor!
quote


N: Längtar som fan tills Zäta kommer tillbaka från Detroit och spelar i Timrå, som Foppa gjorde för MoDo.
A: Frågan är ju om han gör det
N: Klart han gör, när han blir för gammal.
A: Eller för skadad..


probs

Frisyr problem.. Såhär ser håret ut på den "korta" sidan nu, hur det ser ut nyklippt ser ni på den nedre bilden, nedre raden bild nummer tre.
Ett och två är även en längre version på samma frisyr som jag hade innan den kortare.
Rad ett, bild ett, där har jag inte klippt mig alls på säkert ett år. Det är därför ingen frisyr, det bara är och det är väl dit jag är påväg nu. Genom att spara i väntan på att kunna bestämma mig.
Rad två, bild tre är f.ö hur mitt hår verkligen ser ut när jag inte rör det alls efter dusch.
Jaja, jag vet inte, hittade inte heller så jävla bra bilder, men ni som sett mig vet ju iallafall väldigt bra.
Kan tillägga att jag under mitt snart år med olika längder av denna frisyr aldrig fått så många komplimanger angående min frisyr.

Lugg, inte lugg?
Klippa kort på sidan igen eller inte?
Klippa upp som bild ett & två på rad två eller inte?
Timrå - HV71 match numbero tres.

Det var med glädje jag under uppvärmningen noterade Skogs på planen, jag har saknat dig!

Om matchen slutat efter andra perioden hade ju min tippning varit rätt, men nu blev det inte så.
Vägen till andra periodens resultat kom med 3-0 i första perioden, detta är ju det svåraste resultat att hålla, enliga gamla sägningar, så när Erixon snyggt fick sätta 4-0 via köksvägen så kunde man slappna av en stund, dock bara en liter stund.
Ett tag var jag riktigt nervös, ville knappt titta, självförtroende gör mycket och Timrå tappade nästan allt när Smålänningarna reducerade, detta mål gav HV-spelarna en rejäl eneryboost och de lyckades reducera till 4-3 och därmed vinna andra perioden. Början av den perioden var dock en av de bästa andra periodsbörjan jag någonsin sett i E.on arena av hemmalaget, helt makalöst spel i offensivzon, de fick med sig näst intill alla puckar under en hel rad anfall.

Hv producerade mycket i denna andra period men tog aldrig ikapp sig helt utan Sonnenberg fick fastställa slutresultatet 6-3 i öppen kasse med 3 sekunder kvar, efter en period som varit fylld med pp i HVs favör, det spelades fem emot tre i över en minut och jag tänkte att får Jönköpingarna in pucken nu, så tar de hem hela matchen, men Timrå gjorde ett gediget arbete och skötte det riktigt fint. Motståndarlaget hade givetvis några vassa chanser så man kunde inte slappna av. Men i överlag var nog matchen Timrås, även fast de släppte en 4-0 ledning till 4-3.
Shit happens, det viktiga nu är att vi inte är nollade utan åtminstone vunnit en match. Ta en i Jerusalem nu, så ses vi på hemmaplan igen!

Fortsätter vi på det här viset och åker skridskor som vi gör och får med oss utvisningar samt har ett fortsatt fint 5-5 spel så finns det nog goda förutsättningar, synd att det är två bortamatcher nu bara, men vi har klarat HV borta förut, så varför inte igen. FORZA TIMRÅ!

Ja nu orkar jag inte skriva mer, satt dåligt, mumlade för mig själv, fick ont i ryggen och var allmänt småless på en fejkblond HVsupporter som slog och slog i gallret hela tiden så man höll på att brinna upp av irritation. Tji fick hon iallafall, inte så stöddig nu.. HMPF!


Timrå 1 - 2 HV71


Haha

Sitter nu i ett väntrum på sundsvalls sjukhus och väntar på mamma som precis blev kallad. Så tänkte att jag fick underhålla mig med telefonen. Innan mamma gick in så fick vi skratta rätt rejält och de andra i rummet måste undra vad fan vi var för några. Inte jätte roligt att bli lämnad här själv. Men hon stöttade min idé om en händelse i april. Haha roligt! Nä nu kom hon igen. Vi åkte alltså hit för 4 mins undersökning. Jippie :p

Forza Timrå!

Timrå - Hv71 match numero tres.

"Vi ger aldrig upp"

Jag hoppas att Lindbäck gör en fortsatt strålande insats i målet, han är trots allt den som enligt mig räddar Timrå om och om igen och eftersom vi verkar vara mest effektiva i powerplay så får jag väl hoppas på några sådana som kan resultera i mål. För märk väl att Timrå inte gjort mål i 5-5 ännu.
Hv som ska vara vassast i pp har inte riktigt lyckats och detta trots att Timrås box har en tendens att vara mer en linje än just en box. Hoppas  vi kan få lite marginaler på våran sida, 0-4 i matcher känns ju lite overkill och något som vi inte borde tillåta hända. Men även om det händer, så måste jag ÄNNU en gång basunera ut; JAG ÄR NÖJD.

"Jag är less på att förlora mot HV 71"

Well, gör något åt det då för HELVETE. Haha nämen, om ni tappar pucken i egen och mitt zon lika mycket som förra hemmamatchen kommer jag måsta bli förbannad. Ännu en gång får man tacka Lindbäck för att Hv inte fick in betydligt fler mål pga alla missar i passningspelet.
OCH jag vet att Timrå inte har det spelsättet att de sätter en spelare på mål, kanske för att ingen är tuff nog att stå där och puttas, vad vet jag, men det hade ju känts lite bättre om någon stod där så många puckar som Liv klantat och tappat som hade kunnat tryckts dit. Men jag är inte den som är den. Ser jag någon där oftare än förra matchen (cirka två gånger) så får man vara glad.

Jag har inte riktigt etablerat om jag ser fram emot matchen eller inte. Faktiskt, känner mig GANSKA likgiltig i nuläget, är iallafall glad att ha fått se alla hemmamatcher i slutspelet på plats i år.Ses i E.on små Timråiter <3

(säger som inför första, då hade jag förvisso fel, men 4-2?)

ojojoj

Ikväll var kvällen, den där kvällen som aldrig borde kommit, som aldrig borde inträffat.
Som jag väntat på men aldrig trott skulle hända, hahaha det är kvällen då jag åker och tittar på hockey med ingen mindre än min mor! MIN MOR! Jag måste nästan ringa morfar och berätta vad som håller på att hända, tammefan.
Ska även träffa mammas.. nya? o.O
även två av hans barn, ja fråga mig inte hur detta gick till för det vet jag inte, men det kan ju bli intressant. På något oerhört förunderligt men bra vis. Jag har ingen aning om vilka hans barn är, jag brukar ju ha koll på de flesta, men tror att de är lite för unga, tjejen är förvisso 18 eller dylikt. Kommer förmodligen känna igen henne, som med alla andra. Det återstår att se.

Vi inleder dock dagen med att åka till Birsta när mamma väl ändå skulle ner till Sundsvall för att gå på sjukan.

Barnet har varit torrt även på natten i en månad, tills inatt, så hon fick lägga sig i min säng i all min lathet att fixa sängkläderna, jag strejkade i soffan, blir ju sååå varmt att ligga bredvid henne. Nu är hon iallafall lämnad på dagis för en ny pappavecka. Får man säga; Frihet!?
Sophie - I love you!


memories
Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär, även om du sa förlåt för allt som du har gjort.
Så skulle jag aldrig se åt dig igen, jag svär.
Om du lovade att ändra dig och bli normal, om du sa; jag kommer alltid att älska dig.
Skulle det inte spela någon roll, för tro det eller ej, men jag älskar inte dig.

Du får stå kvar
För jag går nu

Och jag är starkare än dig,
det har jag lärt mig nu.
Minns fortfarande när jag fick smset av pappa när han hörde den här låten live på en middag.
Och skrev att det var många runt bordet som tänkte på mig. Tack.


"Du rör dig en meter och det kommer en ny.."

- men hur roligt är det då?


Och hörru! Can't wait, can't wait!


just do it.

Över telefonen? Nu tror jag väl, det har hänt mig en gång.. jag var då nyss fyllda 15 och hade varit tillsammans med min första pojkvän i 9 månader.. Även fast jag själv tänkt göra slut då så var det så himla otippat att han gjorde det över telefonen när jag satt på ett fik på stan. Det var ju även första gången jag blev dumpad, så man tyckte att det kunde gått till på ett bättre sätt. När jag sedan fick mitt nästa SERIÖSA förhållande så var det Sophies pappa och jag minns att jag då tänkte att mitt första förhållande inte var något. Kändes inte på samma sätt.
Men det slutade likadant, inte över telefonen, men för att dom båda träffat någon annan, den förste var förvisso inte otrogen med sin, men ändock.
Det är lustigt när jag tänker tillbaka på allting.. det slutar alltid på samma sätt?
Då undrar man om man verkligen skulle dissat alla män man dissade på vägen, det hade kanske varit annorlunda då. Hamnar alltid med de som behandlar mig felaktigt på olika vis.
Men jag är som så många andra säger; En stark kvinna.
Vet väl inte riktigt om det är det jag vill vara, tycker att allt är en del av livet. Man får anamma och ta allt till sig och lära sig utav det. What doesn't kill you makes you stronger och ni hörde inte det här först.

Nu och ja alltid i princip har jag väl tänk; Go fo it. Men nu mer än någonsin. Man kan inte förlora något på att våga göra saker man egentligen inte riktigt vågar. Magkänslan, den är en jäkel och en användbar sådan, ingen som dumpar en över telefonen.

Ibland funderar jag på hur mitt nästa förhållande kommer att bli, jag satt J på en piedestal, en plats han aldrig var värd, så om jag kunde hysa känslor för någon som honom, hur blir det då, när jag får göra det för någon som verkligen, verkligen, verkligen hyser känslor för mig och som även respekterar mig och behandlar mig sådär väl som man bara kan se andra bli.


Sötnos, det kommer kännas tung nu, du kommer inte sakna honom som person, du kommer sakna att ha någon, du kommer att sakna saker ni brukade göra. Men du, liksom jag, kommer att inse att allt han gjort mot dig, är fullständigt oacceptabelt och du kommer finna styrka i allt runt om dig tills du lär dig att uppskatta precis allting som världen har att erbjuda, för allt kan alltid bli bättre än vad det var och är.

Let's live life, darling!
and let's embrace it!kort.

Vi hann inte se klart filmen, med cirka 30 minuter kvar av Prinsessan och Grodan så började Sophie slumra och med 20 kvar så gav hon upp och sa att hon ville gå och lägga sig, detta var utan tvekan den smidigaste läggningen på hela veckan, synd att det ska bli så när det även är sista läggningen på hela min vecka med henne. Det beror nog mycket på att Viggo var här och lekte med henne, de tokbusade och stökade ner som aldrig förr, härliga barn <3
Blir väl till att städa upp allting imorgon, men känner ingen press, barn är barn.
Innan de skulle gå fick Viggo en kram samt en puss på kinden och blev helt till sig och visste inte vad han skulle göra så han gick ut genom dörren utan ytterkläder på sig så Krille fick hämta in honom. Emelie varrt så till sig över hans söthet så hon vart tammefan en aning tårögd.

När de åkt skulle vi iallafall se klart filmen, men ja, jag får se de sista 17 själv! Skulle haft någon här, men efter detta blri det dusch och sen diskning samt kanske lägga in alla Sophies saker på hennes rum, om jag inte gör det imorgon. Vi får la se.

Ni är hjärtligt välkomna hit igen med allt vad det innebär.
Nu taggar vi för lördag Emelie, min kavaljer till pappas storslagna 50års kalas! <3Och Du! dududuudududu! Just cut the crap, innan det går för långt för dig själv att hantera.


on

Lalalalala mamma kom och kidnappade barnet så jag kan få sova en stund, så sova ska jag göra.
Imorgon bär det av till E.on för ännu en match, förhoppningsvis inte en match som slutar med Sudden i favör till Hv. Någon match måste vi ju ta, eller? Fast som tidigare sagt: Jag är Nöjd ;D

Fick tre köksluckor idag också, skruvade på handtag och ska sätta upp dom efter min powernap, kommer att bli totally awesome!


thoughts before bedtime

Anförtrodde mig rätt rejält åt människan som följde mig på vägen hem i fredags och har sällan skådat sådan sympati från någon som inte är bekant med händelseförloppet eller signifikant i mitt liv, men det är som han sa att man är ju människa och inte ens djur gör sådär. Tyckte att reaktionerna var starka på något som jag ser som något som tagit mig framåt i livet, något som förvisso är det värsta jag varit med om men som ändå gett mig sådana erfarenheter att jag kan hjälpa andra och uppskatta allt det fina i livet.
VISST, jag är inte helt över det, kommer aldrig bli helt över det, aldrig. Det är en bit av mig och kommer vara det även om 10, 30, 40 år. Resten av mitt liv, sen har jag gjort det aktiva valet att i så stor utsträckning som möjligt inte göra mig till offer, inte låta det påverka mitt liv så mycket att jag inte kan hantera det.

Att gråta över det ibland, känns bra och som en del av processen, bättre att få gråta ur det än att ha det byggandes. Så några gånger om året gråter jag, nu på våren är det mer, varför vet jag inte, var samma sak förra året. Men tänker försöka att inte låta det gå så långt. Men det är svårt, alltid så svårt.

Nu tänker jag på det, men jag tänker inte på det på det sättet, jag gråter inte över det varje gång, absolut inte. Det är mer sällan än något annat. Men jag tänker på det och finner styrka. Ser allt positivt i vardagen och vågar mer, kan mer, gör mer och framförallt så vill jag mer. Man lever en gång och jag tänker aldrig hamna snett igen. Aldrig mer offer, aldrig.


Och alla ni som jag hjälpt med min historia - Tack, tack för att jag fått chansen att hjälpa er och därmed alltid mig själv också. Jag önskar ingen det där helvetet, aldrig någonsin.
Ibland kan jag minnas så små saker som ljussken, ett ljud, en känsla. Bilderna kan flasha förbi i huvudet, men jag trycker bort det när jag inte vill se.


Om man kallar sig själv för offer, då vinner förbrytaren.
Ge aldrig vederbörande det nöjet.


vad?

Ska förklara lite för läsare som inte bor i denna del av landet och kanske inte riktigt förstår allt snack om Modoiter och Timråiter hit och dit. Jag bor i Härnösand, vi har dryga 4 mil till Timrå och dryga 10 till Övik, jag är alltså bosatt mellan dessa städer med tillhörande lag. Då antar jag att ni kan förstå att staden verkligen är delat i två läger, bortsett från några få som håller på helt andra lag.
Det uppstår en oerhörd rivalitet och en väldigt uppkommande fråga när man träffat nytt folk är vilket lag de håller på. Så nu när Timrå går vidare till slutspel och MoDo missar ÄNNU ett slutspel, så blir det givetvis så att Timråiterna blir oförskämt nöjda och MoDoiterna oförskämt missnöjda. Givetvis blev det även så att Timråterna blev oförskämt jävla nöjda och aningen dryga mot MoDoiterna den kvällen det slogs fast att Timrå gick till slutspel.
Förståeligt, men jag tycker ändå att denna dryghet upphört från Timråiter i överlag.
Medan det emot allt förstånd fortfarande kommer kommentarer från MoDoiter ofta i liknelse med följande;

"Hur går det för Timrå då?"

Ja well, hur går det för er i slutspelet? Eller nej, ursäkta men ni är inte där..
Varför trycka ner hur det går för ett lag när kontentan ändå är den samma: VI ÄR I SLUTSPEL, inte ni.
Ska klistra in ett svar på ovanstående kursivmarkerade fråga som skrevs på facebook av en bekant;

"Alltså vad får ni ut av detta egentligen?
Hur ni än vrider och vänder på det och hur det än slutar i slutspelet så gick säsongen 09/10 så otroligt mycket bättre för Timrå än vad den gjorde för er. Timrå tog sig till slutspel medan ni avslutade säsongen med titeln "Ett av Elitseriehistoriens största fiaskon någonsin".
Inbördes slutade poängskörden lagen emellan Timrå 10 - 5 Modo.

Hjälp mig att förstå, för jag förstår då rakt ingenting; varifrån kommer denna HELT grundlösa uppstudsighet?
Hade rollerna varit omvända hade jag då varit väldigt försiktig innan jag uttalade mig Modos slutspelsframgångar eller brist på desamma."


Ja jag kunde då inte sagt det bättre själv... Förstår det verkligen inte </3
Hur kan man syssla med skadeglädje när den största skadan är skedd på en själv?

Ska klargöra på en gång att jag inte gjort på detta vis om rollerna var ombytta.. NORRLAND!


give up.

Idag har det varit en såndär dag då man tänker att; NEJ du är fan inte mitt barn!
Nä kanske inte riktigt på det viset men det har varit en dag med alldeles för mycket trots och alldeles för lite "bete sig". Ska inte ens gå in på hur det varit, men just nu sover hon tvärs över min säng efter att ha vägrat allt som har med sova i sin säng att göra. "Mamma, dina kompisar får gå hem" - Ehehehe TYST!

Så jag sa att hon fick sova i mitt rum om hon inte sa ett ord till och fem minuter senare sov hon. Vilket man förstod hela tiden. Hon var ju röd på lillögat.


Tack förövrigt mina gäster för en trevlig och angenäm kväll med godis, brända popcorn, ostbågar, cola och kaffe, ja you name it, samt en komedi som jag inte har några ord om överhuvudtaget! <3
Jag och Emelie smidde även planer om nästa helg, Marija var med på ett hörn också såklart, men hon kommer ju inte förrän på småtimmarna, hon ska tydligen kanske ta med sig intressanta människor också.
Förnyelse förnöjer. Tror jag rätt bestämt.

Kvällens telefontystnad förvånar mig, några som hajjat vinken kanske? HOPPAS!


älskade ängel

Lilla knodd, jag är trött men lycklig ändå

Ibland frestar barngråt om nätterna på

Och somliga dagar kan va upp och ner

Men glöms bort när du sen mot mig ler.

Jag hade aldrig älskat på riktigt förrän jag fick älska dig.

Allt du behöver göra för mig är att andas.

Och visst finns det dagar då man önskar sig bort, då man vill ha natt och sömniga barna ögon. Men när allt kommer omkring är jag lyckligast när de ser på mig.

.

Jag fick världens bästa komplimang om mina kläder igår! Tack, känns bra att inspirera någon!

DOCK hatar jag treårstrotsen.. VÄRSTA som finns.. utan tvekan. Hon är bortskänkes just nu, nån som vill ha? ;D


hm

Det kanske är som du säger..

Idag känner jag mig ordlös och tom, det var en trevlig dag igår, ur många aspekter, jag gillar det och gillar det inte.
För jag tänker på dig och det är lite mystiskt, men jag är rätt mystisk så det är inte förvånande..

Ikväll kommer Emelie och Marija och ska mysa lite med mig, undra om man vågar titta lite på hockeyn? VILL VERKLIGEN SE DEN, fast ändå inte. Det är tvetydigt. Så nu vill jag ha kväll, på en gång, el pronto som jag brukar säga. Gillar inte dagarna så värst mycket längre, vet inte riktigt varför, det är svin fint väder ute och man borde ta sig ut, men det finns ingen ork eller lust till det. Sitter bra här, dock händer det inte mycket här, men vad skulle man hitta på? Finns inte mycket att göra i Härnösand om dagarna.
Det droppar utanför mitt fönster, jag ser vattnet sakta porla nerför taket, tar med sig mer och mer snö, jag gillar det. Det är som att börja om på nytt när snön rensar gatorna när det rinner nerför backarna.

Kan inte sluta tänka på dig. Galet.
Det gör mig lite nervös och lite ängslig.
Man vet aldrig vart man har någon annan riktigt.
Men jag tror på allt du säger, tror på allt du gör.
På något sätt står du ut ur mängden och
även fast jag kan så vill jag inte vara med någon annan.
Inte än, inte när det finns en möjlighet.
Det är jätte konstigt men det känns fel.


Jag funderar på om man ska gå ut med Sophie men vagnen är kvar på dagis, det är även reserv vagnen. Visst kan hon gå, men om hon inte orkar så måste jag bära och det orkar jag inte hur länge som helst. Hon är inte värst tung, men otymplig, så att säga. Så vi får se.


moahaha

"Det var 14 MoDoiter, en som hejar på allt som spelar mot MoDo och jag.. jag skrek ingenting, sa ingenting, var inte ens självgod när Timrå vann, men liksförbannat gav de mig jävliga blickar och stämningen blev tryckt, många åkte hem"

Typiska MoDoiter med andra ord <3


T <3

Nämen, det där känns ju troligt! VERKLIGEN!

I love it.. mitt adrenalin, mina nerver.. jag säger då bara det.
Men tack gubbar, för en trevlig kväll med mat, skratt, match och dricks! (moahaha).

Synd att det alltid ska vara orättvist, rättvisa säger jag ingenting om.
Men ja de var bra, de var sjukt bra. Vi gav en kamp och om rättvisarn varit med, hade det varit annorlunda.

KAN ni hantera pucken, utan att den på något mystiskt sätt hoppar in i egen zon eller på motspelare, kan ni göra någon mottagning rätt? Kan ni snäääälla göra det? Sluta klanta och tappa i egen zon och mittzon tammefan hela tiden. Men PUSS!

Moe, Corso.. </3
Idag var ni inte okej.


forza timrå!

Jahapp, så var det som det blev... E.ON IKVÄLL!
Min ack så kära far ringde och tyckte att jag skulle köra minibussen igen full med fyllskallar, well det är inget jag tackar nej till i första hand, så TACK Pappa för detta och TACK mamma för barnvaktande. <3
I love you both, very much.

Så klockan 4 börjar jag hämta upp kunderna i vanlig ordning för att sedan ta the highway till Timrå för att där förtära middag och se på matchen. Happiness!

Alla ni som tänkt prata med mig på msn under denna händelse.. so long suckers! Nämen, det var ju tråkigt, men match nr 2 och nr 4 kan vi samtala till! De flesta av er har mitt nummer, så skriv, skriv, skriv! =D


.

På måndag ska jag förmodligen på hockey på E.on arena..
Och oerhört oerhört otippat med min mamma(!), denna kvinna tittar inte, absolut inte på hockey, för fem öre, kan ingenting om reglerna eller någonting.
Och inte bara detta utan hennes nya karl ska även följa med, det blir första gången jag träffar honom, så detta blir ju mer än intressant.. MER än intressant, det blir oerhört, oerhört intressant.
Inte nog med att det är andra kvarten mellan Timrå och HV.. första gången jag ens ser karln?


Du är ju som du blev du med, and I like it!
I really like it alot.

För första gången på ett tag känner jag mig utsövd plus får något gjort.
Jag sov 21-23, 23-01 och 03-07.30. Så det blev lite sömn trots allt. Längtar som en gnu tills fredag, fan vad jag ska soooova! Ni kan inte ana hur mycket jag ska sova. Mamma smsade häromdagen och skrev: kan barnet sova här fre-lör?

Well ja FÖRMODLIGEN, både hon och jag vaknar av allt detta jävla hostande, hon har kommit upp minst en gång varje natt, helst i samband med att jag precis håller på att somna, så ja ursäkta men förmodligen!

Förövrigt så snöar det ute, så starten på denna dag var inte den bästa jag haft, hallå, ursäkta mig men våren? Den kommer väl den med, när den känner för det. Efter att jag lämnat Sophie på dagis imorse så gick jag och kollade tvättid och det fanns en på en gång, så nu tvättar jag, har sista maskinen av tre i nu. Så visst har man fått något gjort idag. Kanske ska städa (IGEN) och diska nu medan man är på G, kanske baka en tigerkaka och ta fram kyckling tills ikväll. och ÅÅH så jag önskar att jag fick träna ikväll, men jag har lovat att inte göra det..

Detta är antagligen det sämsta och mest osammanhängade jag skrivit i hela mitt liv, men jag orkar inte engagera mig..


so it is

Det känns som en evighet.

Jag vet att jag är säker här, men ibland känns det precis som förut.
Då skulle jag suttit här och väntat, på det oundvikliga.
Att höra din röst idag var det sista jag behöver.
Inte för att du når mig, inte för att du någonsin igen kommer att göra det.
Men för att det väckte minnen, jag avskyr dig.
Finns inget som kan beskriva hur mycket.
Du kommer aldrig någonsin mer ha ett grepp om mig.
Jag minns inte ens hur du ser ut och det glädjer mig.
Jag avskyr dig, avskyr allt du gjort.
Jag behöver inte vara rädd längre.
Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig..

Livet är så jävla fantastiskt nu i jämförelse.
Varje steg är ett steg bort, ett steg längre bort än första steget.
Det steget som jag ser på med stolthet.
Jag ska fortsätta berätta, jag ska fortsätta beskriva och hjälpa andra.
Det är därför jag gick igenom allt det här, för att upplysa och stärka andra.


I kärlek skadar man inte.
Och bara vid en indikation så går man.


Jag vet en sak som räddat mig lite den här våren, som hållt mig uppe.

I think I need you.


ams!

Jag var på arbetsförmedlingen idag och efter att ha väntat i 10 minuter och hunnit bli otålig, med tankar om; ja de har minsann noll tolerans mot förhinder, men de kan bli sena osv så fick jag träffa en JÄTTE trevlig tant.
Det kom fram att de gillar sånna som mig, de har brist på sånna som mig! Det var en vacker melodi för mina öron och hon trodde absolut att jag borde få ett jobb till sommaren.
De har brist på ekonomer, brist på sånna som mig.

Hon trodde inte heller att det skulle bli några som helst problem för mig att få ihop ett bra cv med min uttryckningsförmåga och marknadsföringskunskaper. Hon sa att vi ekonomer brukar ha koll på just detta, eftersom vi läst just marknadsföring. Vi talade om lite reskontra, bokföring och dylikt samt att hon berömde mig för mina egenskaper i tal och skrift. Det tackar jag hjärtligt för.

Efter mötet hann jag vara hemma i ungefär 40 min tills det plingade på dörren, det var min granne ovanför som helt otippat frågade om hon fick klättra ut genom mitt fönster! Hon hade tydligen tappat något ner på taket. Ja jag är inte den som är den så hon fick klättra ut genom mitt fönster och hämta den, tillsammans med några glada skratt med tanke på situationen..  Vardaglig komik, I like it.
Detta var samma granne som gav mig bullar häromdagen. Känner att vi har en fin grannrelation nu.


.

"So the lion fell in love with the lamb."

- What a stupid lamb.

"What a sick, masochistic lion."
Jag känner att jag har koll på läget, lite granna iallafall, har klarat hela natten, men klarar jag en till eftermiddag? I dont really know. Känner mig osäker och lite lost, önskar hjälp på vägen av de som betyder allra mest.

Jag gillar mina nattliga nöjen, väldigt mycket, väldigt, väldigt mycket. EXTRA mycket just inatt! mihihi..
Det känns lite, spännande på något oerhört mystiskt sätt.

Kan inte riktigt sätta ord på det. Kanske inte ens existerar ord som kan beskriva. Trots min förmåga att kunna formulera mig och anpassa ordvalen efter tillfälle och situation, så finner jag ingenting som är lämpligt nog att använda för att beskriva detta..


Sophie har sovit sisådär inatt, beror nog på mina hostningar, stackars oss.. ack ack.


det vankas 50årskalase..
<3

-Nilliam | Death by sexy says:
Jag har köpt en assnygg skjorta, btw.
Alexandra says:
jasså?
do tell
-Nilliam | Death by sexy says:
Den ser ut som dom här vanliga jag brukar ha, fast orange. Tokigt snygg. 29 kr på erikshjälpen
Alexandra says:
ORANGE?

-Nilliam | Death by sexy says:
ORANGE!
Alexandra says:
I got too see this one
-Nilliam | Death by sexy says:
Jag kommer ha på mig den nästan hela tiden, nya favoritskjortan typ.
Jullabulla instämde i att den var kickass
-Nilliam | Death by sexy says:
Hade haft den hela veckan, om det inte varit dresscode grön imorgon, men till helgen har jag den
Alexandra says:
Grönt på bittens?

-Nilliam | Death by sexy says:
Grönt i största allmänhet, St Patricksday vafan!Man kan inte, INTE älska sin bror trots galna orange skjortor..


nej

Jag är trött, jag är less, jag är sjuk. Kan ja få sova? Nej det kan jag inte få.
Aldrig när jag vill och behöver, I hate it.
Kan inte koncentrera mig alls och ingenting går, ingenting går.

Önskar att jag kunde göra så många saker ogjorda eller gjorda på rätt sätt, men det går inte, det går verkligen inte. Ingen därute verkar förstå heller bortsett från ett fåtal, I love you. Ska jag behöva skrika igen? Ska jag behöva ställa mig och skrika allt jag känner innan nån av er förstår?

Jag orkar inte, längre. I efterhand är jag glad att ni våldade er in hos mig för ett år sedan, en del av mig önskar att ni kunde göra det igen. Snälla förstå mig, försök. Det är inte lätt, det har aldrig varit lätt. Men jag har haft en fin fasad, en fin fasad av välfärd och lycka.

Finns ingen del av mig som orkar detta, finns ingen del av mig som kan acceptera det, finns ingen del av mig som tror att jag ska slippa gråta varenda eviga kväll i resten av mitt liv. Jag förstår det bara inte, finner ingen logik i varför man vill skada en annan människa på det här sättet, jag hatare. Med hela mitt hjärta.


Try sleeping with a broken soul


I dont think that they would understand


yey!

Jag är osäker på om jag skrev det här men jag vet att jag skrev det på facebook, att min granne ringde mig i söndags eftermiddag och ville att jag skulle sänka basen, trots att den var på lägsta för att den slog in i hennes vardagsrum, självklart är jag trevlig och vuxen och allt och stänger av basen helt.
Nyss när jag klev utanför dörren för att gå till dagis och lämna Sophie, så hänger det en påse på dörren, min spontana tanke är: Jaha.. vad har johan lämnat nudå? (trapphus-mannen)
Jag tittar ner i påsen och ser två påsar bullar och en lapp, det är ett tack från min granne för visad hänsyn!

Ain't that awesome? mihii

GRANNSÄMJA here I come!


Härnösand

Jag sitter och tittar ut över stadens alla lampor, alla lampor som är tända på fastlandet, den del av staden jag växt upp på, trodde aldrig att jag skulle spendera såhär många år som en boende på ön. Men jag trivs här, har haft två av mina tre lägenheter just här och det kändes inte alls konstigt att ta mitt pick och pack hit i slutet på 2007.

Detta är en fin stad, främst på sommaren och den har så många minnen i sig, man har gått på alla vägar, pratat, lekt och växt här. Man har blivit lärd och tränad. Alla vänner är här, men jag vet att jag måste härifrån någon dag, jag är en av oss Härnösandare som älskar staden men som inte kan hantera att bo här. Det finns annat i världen och jag vet att jag kommer att ta mig härifrån. Frågan är bara när och vart. Man får ta allt som det kommer.

Härnösand kommer ändå alltid att ha en plats i mitt hjärta. Det är vackert att sitta här och titta på alla ljus och jag längtar till sena sommarkvällar på mitt tak, sena kvällar på gator man gått på flera gånger.

Man tror att alla känner alla i en sån här stad, men jag lyckas träffa nya människor varje gång jag går ut.
Lyckas se nya ansikten varje dag. Skapa nya bekantskaper men de flesta är överrens - här blir vi inte kvar.

Trots dess skönhet, trots de fina och djupa skogarna, trots stränderna vid haven, trots badplatserna vid sjöarna, trots vårdkasens elegans och utsikten därifrån över en stad så skinande. Trots utelivet som förvånar, trots stadsparken och alla dess traditioner, trots studentlivet, trots fontänens elegans i nattviken, trots murbergets charm. Trots att vi kommer att sakna flötet och att skratta åt att ljusslingorna längs nattviken blir stulna varje år, vem som kommer kunna ha användning av dom liksom...
Trots att vi kommer att sakna Stadsfesten och att se alla våra föräldrar packade där, om vi minns något själva dvs. Trots att vi kommer att sakna grillkvällar på sälsten och att snubbla på stenarna där.
Trots att vi kommer att sakna Hamnkrogen och Skeppet med vetskapen att det är dit man går, där alla sitter och njuter i solen, varenda värmande sommarkväll, där vi dansar under öppen himmel till för det mesta bra live coverband och njuter av Eightballs framträdanden.
Ja listan går på, men jag tror att det finns något bättre att finna någon annanstans.Jag avskyr allt skitsnack, som om alla vet allt om alla, jag avskyr det. Det är jobbigt att alla vet vilka alla är och tror att de vet allt om alla. Man får aldrig vara ifred, i en större stad, kan man vara anonym. Det behöver inte komma ut till allas vetskap så fort man träffar någon, så fort man gjort något fel eller något förbannat bra.
Integritet och respekt är vad som saknas här. Verkligen.

Minns en kommentar jag fick på bdb av en anonym i början av året 2009:
"Såå Vm i Plastpappa är över?"

WELL hahahhah det var ju en rolig kommentar såhär i efterhand, men vadå? Har jag haft något vm.. är väl inte mitt fel att jag hade/har några intressenter, hade det varit någon annan än mig, en mamma så hade ingen brytt sig, men jag är så oerhört spännande och fascinerande. Det är nästan läskigt. Men jag har inte gjort det lätt för människor att prata om mig på ett år, det blir svårare för alla när man själv driver om sig själv.
I still love life.

PUSS!


it's maladjusted

Maybe, but just maybe it would be best for me not to write at all.
But for me, its impossible, for its the only way for me to express myself.
I believe that I could be able to sit here on the window sill and look out over the ocean for month, and month.
And I don't know where I'm going, our how I'm going to get there, but I know there's something out there.
Even for a simple and plain girl like me. I'm not sure, but one thing is certain.. staying here feels like the worst and blackest blasphemy, ever imagenable.
So terrified, and the soul, so hollow.
I feel pent, locked.
It feels vacantly, sorely, maladjusted.

Spring has come, and I got nothing.
I don't feel satisfied and I dont like the way things are and how it's come to be this way.

All I know is that I am very greatful for those who stood beside me in times of trouble, in times of disbelief.
I love you

I know that I actually love my life, but sometimes, in times like this, I doubt it myself.
I doubt myself, I doubt my abilites and occasionally, I doubt mankind.
Experience is the only thing I really don't lack, besides my confidence in others.
Because I believe in humans, I'm gullible, naive.
And that's one of the things, that usually pulls me down.

"just get back up when it knocks you down"i do not know


 

Du fick för stor del av mitt liv

Jag kunde inte andas till slut.All hopplöshet, en blick är tillräcklig, en ilsken blick.

Och jag slängs ner i en avgrund. Varje gång.

Jag vet inte hur jag ska hantera det.

I'm afraid, of myself, of you, of everything.

Afriad to remember, but with every glimpse, I do.

I'm terrified of my actions, of what I'm capable too.

It's my worst and blackest kind of blasphemy.

I fear my soul, every single time.

 

 


.

Yiruma – River Flows In You


Jävla hostan tar dödens död på mig, som om den straffar mig för alla synder jag begått.
Jag har ingenting att skriva heller, är rätt tom. Ont i hela huvudet, tungt på något sätt.. Tror att febern kryper sig på igen och jag måste nog till sjukhuset för det blir jobbigare och jobbigare att svälja för varje dag som går. Anar oråd.

"the sound of your heart is the most significant sound in the world"


.

"Det gäller att hitta någon som framför 6 miljarder människors händer ändå väljer att inte släppa dina"

och jag menar, hur svårt kan det vara?Jag.. älskar dig.
Sometimes late at night
I lie awake and watch her sleeping
She's lost in peaceful dreams
So I turn out the lights and lay there in the dark
And the thought crosses my mind
If I never wake up in the morning
Would she ever doubt the way I feel
About her in my heart

If tomorrow never comes
Will she know how much I loved her
Did I try in every way to show her every day
That she's my only one
if my time on earth were through
She must face this world without me
Is the love I gave her in the past
Gonna be enough to last
If tomorrow never comes

'Cause I've lost loved ones in my life
Who never knew how much I loved them
Now I live with the regret
That my true feelings for them never were revealed
So I made a promise to myself
To say each day how much she means to me
And avoid that circumstance
Where there's no second chance to tell her how I feel


Jag har skrivit så ofantligt mycket, så många texter till och om dig, stått inför människor och talat om dig, om mina erfarenheter. Vad vi gått igenom och alla känslor. Om och om igen. Hjälpt andra med allt vi gått igenom.
Du har alltid varit min styrka, jag visste att så länge du fanns, så länge du älskade mig så var allt okej. Vi hade varandra, genom allt. Varenda stund. Det spelar ingen roll hur mycket jag hjälper andra med mina erfarenheter, hur många som hör min röst, hur många jag gett styrka. Det är irrelevant och oväsentligt i jämnförelse med vad du gett mig, hur du hjälpt mig, bara genom att du andas. Genom att du existerar.
För varje gång jag ser dig djupt in i ögonen, så ser jag, varenda liten stund det var jobbigt, varenda stund vi kände frihet, varenda liten stund du räddade mig.

Bara en tanke på att förlora dig, gör mig svag, i mig själv och inför andra. Det finns ingenting i den här världen, inga onda varelser, ting eller händelser som gör mig så vansinnigt skrämd som att förlora dig. Ofantligt, fruktansvärt, oförståeligt rädd. Tänk att inte få hålla din hand, att inte få lukta på ditt hår, att aldrig mer få se ditt strålande leende. Jag blir vansinnig, bara av att komma i åtanke med att det kan hända.

Bby.. you'll forever be my bby. <3


.. it's the twilight.

Diskutera inte med super twilight fans.. om du inte har rätt.. som mig ;)
<3

Linda -   Dont Bother says:

FAN vad snygg jacob blev helt plötsligt   duktig kille lixom haha
Alexandra says:
HELT PLÖTSLIGT?  
- Linda -   Dont Bother says:
haha ja?
han har varut SÖT innan...
men aldrig sådär sexig lixom  
och nu bara...
Alexandra says:
hahaha alltså, vad har du missat innan liksom?  han är ju snyggare än "vampyrsnubben" 

- Linda -   Dont Bother says:
NEJ KVINNA
NEJ
hahahaa
bara NEJ
nu blev jag bekymrad över dig
lixom
NEJ
hahaha
har du ramlat nyligen?
jaa du har ramlat eller hur?
SÄG ATT DU HAR RAMLAT
hahaha
oh gud KVINNA
det värsta som jag hört på länge
NEJ, han är INTE snyggare än vampyrsnubben. PUNKT SLUT.
NEVER EVER
Alexandra says:
HAHAHHAHA   
- Linda -   Dont Bother says:
ahhh

Alexandra says:
ahah jo
ser du inte edwards näsa?
och typ
jag vet inte
nej
nej

- Linda -   Dont Bother says:
vampyr: charm, sexig, elegant,
vaaaaaaaaaaaaaaaa
neeeeej
kvinna
Alexandra says:
jag är petig på näsan
jo alltså näsan
är det viktigaste
hahaha


Alexandra says:
om de inte var vampyrer eller varulvar och bara gick runt på gatan och inte sa något?
om de bara stod där och man visste ingenting om dom..?
- Linda -   Dont Bother says:
FAN KVINNA
Alexandra says:
men vaaad?
- Linda -   Dont Bother says:
du har rättI´m gonna fight for You 'til your heart stops beating

I'd give up forever to touch you.
cause I know that you feel me somehow.
And I don't want the world to see me,
cause I don't think that they'd understand.

When everything is made to be broken,
I just want You to know who I am..thinking

Känner mig lycklig idag, bekväm i vart jag är. Väntar och väntar på det alla väntar på. Har aldrig riktigt haft problem att få det, men det känns som om jag vill kräva mer nu, ha mer koll. Aldrig låta det bli som det var.
Vill känna det bränna i bröstet, känna hur det slits. Hur det tär varje minut man är ifrån det, känna adrenalinet pumpa. Jag vill, men jag vill inte. Diffust är ordet. Jag vet inte.

Jag saknar ingenting jag känt förut, ingenting. Det har varit bitar och stigar till den stora vägen. Det har varit många vägskäl och i slutänden är jag glad att jag är där jag är. Jag saknar det inte, jag minns inte, minns ingenting. Minns inte känslan, vet inte hur den är. Vet hur den borde vara och vad den borde ha gjort. Men jag vet inte, kroppen förtrycker minnen om smärta och andra väsentliga känslor som kan hindra en från att gå igenom samma sak.
Exempelvis så har jag hört att kroppen förtränger all smärta som en förlossning innebär, så att man ska kunna föra människosläktet ännu en bit vidare.
Känns som om det är samma sak i detta, det förtränger så vi ska kunna föra människosläktet ännu en bit vidare.
För om vi minns varje gång vi skadats, skulle vi aldrig våga göra saker som i slutänden kan skada oss.


"jag har saknat det, föraktat det och saknat det igen"

Ibland, kan jag bli hög på känslan, bara av att tänka på den. Den gör mig även nyfiken, det är den som får mig att längta, det är hoppet om att få ha den längre än en sekund som håller mig vid liv. Infinner hopp.
Jag tror, det har jag alltid gjort. Jag är nöjd där jag är, men det kan bli bättre och det kan bli sämre.
Jag tvivlar inte. Jag vet hur det kan gå, jag har sett det, jag har gått där, men minns det inte.
Har bara bilderna kvar, minns inte vad jag tänkte, vad jag kände. Vet bara att det var bra och fruktansvärt dåligt.
quotes

Alexandra says:
varför är de där killarna så romantiska men ingen man själv möter?   ahahah
- Linda -   says:
det är livets storamysterium
faktiskt
ska det vara så jävla svårt lixom
hahaha
Alexandra says:
Hahahahha ja man undrar?   alltså ja.. nä fan
jag vill ha en man
hahaha
- Linda -   says:
haha en man MAN
det är fan dax nu.
Släng hit en lixom hahahaaa..
vafan..om det går på film så ska det la inte vaara så svårt^^
Alexandra says:
ja men något i den stilen?
HAHAHAHA
ilu

Kjell Sundin:
Man vaknar till ett nytt "Miracle on ice" visst är det underbart!

Christian Wasell:
Härligt! Ännu härligare att läsa surmodoiternas inlägg om några gamla sm-guld. Dom kan titta på History Channel medans vi följer ännu ett slutspel!


Christian Wasell:
Sista gången MoDo spelade slutspel, för länge sen, så förlorade dom med 0-5 hemma.

PAPPA <3<33
Jag känner att farsgubben har koll, även han som myntade uttrycket; Skabb-räven!


forza timrå!

Aldrig någonsin har jag sett på maken av så mycket glädje och skadeglädje på samma plats och tid.
Det skreks, det sjöngs, det firades, för Timrås slutspelsplats firades som Timrås slutspelsplats firas skall!

Nämen vilken dag av glädje gårdagen var, vågade knappt men tittade ändå på målservice och precis, precis innan vi skulle vidare på fest så uppdaterade jag en sista gång och läste "Luleå - Timrå 0-1 avslutad" och dansade runt en stund i vrummet och gjorde nöjda segerläten! Kvällen fortskred i vinstens anda i och med Anna Bergendahls vinst i Melodifestivalen. Följt av att jag blivit godkänd en kvinnlig kaveljer till pappas 50års kalas.
Det var en bra dag igår och även dagen idag är fantastisk.

JAG ÄR NÖJD!

Gillar sättet min halsduk fick uppmärksamhet på, att ingen annan vågade ta på sig sina? Förmodligen så gick väl alla iväg på fester innan matchen var slut och då vågade de inte ta på sig sina innan. Men jag, jag kan jag! ;D

Bästa stunden var stunden i kön till jackorna, kan jag säga. Fruktansvärt fint, när alla stod och sjöng Timråramsor och skrek "Lillebror, Lillebror" åt alla MoDoiter som passerade. Jag kände mig oförskämt nöjd!

OCH jag bara undrar varför folk alltid bär runt på mig? hahahah <3
quotes

Emelie velar med kläder i provhytt

A: vad är klockan?
K: halv 4, snart halv 5...
H: men dra åt kuken!


A: Men de håller på att tappa kanotN

A: Ni ser ut som en dålig parodi på mupparna

K: Det är absolut dance disco hit vinter..
A: mania 98!


E: Här vill vi hitta den bäste gåbortutstyrseln, men hittar bara bomullströjor, chinos och blusar i böljande romantiska former
titta

Igår var en trevlig kväll som avslutades med pizza med min bror i min soffa, blev en lång kväll eftersom vi satt och snackade till 4 på morgonen så han sov även här i min stooora soffa. Folk tycker att detta är jätte gulligt, jag vet inte? Känns ganska naturligt på något sätt, är ju inte direkt första gången i våra liv som vi sover under samma tak, är att antaga. Vi hann snacka bra mycket skit iallafall.

Nu sover han fortfarande i soffan och han får väl fortsätta med det medan jag åker till birsta med Emelie, vi ska nämligen ut ikväll så bruden ville ha något nytt på sig. Som alla gånger vi ska ut. Haha. Så det blir en heldag med bruttan! YEEEY! <3

Det verkar vara nollgradigt ute också, hade hoppats på några plusgrader om jag ska vara helt ärlig. Men jag drog på mig kjol ändå, dock långärmat till. Ska ändå vara mestadels inomhus.

Satt igår och pratade med en väldigt gammal mamma kompis, menar då inte gammal till åldern utan till vår vänskap. Vi bestämde att vi skulle dra ihop några mammor och gå ut någon helg, kan ju bli riktigt intressant. Hon och jag var ut nån sommarkväll 2008 tror jag att det var, precis innan hon blev gravid igen. Minns att vi hade riktigt trevligt men att vi åkte hem tidigt för att krogen var så tråkig.


Och ikväll, kära Timråiter så smällere, helt enkelt. Inte för att jag tror på detta och jag är redan nöjd, men ändå!
"Titta, vilken fin jävla tjej!"
- Det är min syster..


Haha vi tycker att det är lika roligt varje gång!

win win

Jag har gjort en smulpaj, som ska få bli nästa Dagens recept (till Linda) som jag ska bjuda en god vän på som kommer alldeles strax! Känner att jag hunnit göra någon nytta idag, skönt!
I vanliga fall gör jag ingenting vettigt förrän mycket senare än såhär, så det har varit en bra dag, diskade på en gång efter att jag bakat också, så det är ur världen. Känner på mig att det blir en fin eftermiddag/kväll här i min lilla stad.Min arm ser ut att vara lika stor som huvudet, men det är ju lite av charmen med kameror <3

Talade med min mor om min och min brors nattliga dilemma och ja det är ett fortsatt problem även nu på dagen, skönt att veta att det inte bara var jag som var osäker och det känns ju hemskt eftersom vi ändå varit i varandra liv hela livet, inte mycket att göra åt och nu vet jag iaf hur mamma säger, även om det lät lite osäkert. Haha <3

Och hon skrattade ju åt den del av mitt tal som jag hoppades skulle framkalla skratt, wiiie, hon ska få läsa hela talet sen innan jag ska tala det, så att säga. Tack för det mamma!nostalgi!NOSTALGI! Denna skickade min bror till mig inatt och är därför uppsåt till några citat här nedan i bloggen, det var honom jag hade en crush i.. Haha så roligt även att jag och min bror skrev det exakt samtidigt.
Tur att även han minns vilka jag var kär i. Men kom igen? Jag var också liten och blond så det var ju självklart att jag skulle kära ner mig lite i den här söta pöööjken. Nu vet jag dock inte. Skulle aldrig ragga på karln.
Men barnkärlek är ju det finaste! <3 mohahaha Aaron Carter!


And I'm still, I'm still an Animal!

.

Det är fredag och jag är lycklig, lyckligt lottad och så oerhört glad över så ofantligt många saker. Kan inte riktigt beskriva eller sätta fingret på känslan, men varje dag jag vaknar så känns det så fantastiskt värt att kliva upp, om ens bara för att sätta mig här, för även här, framför denna skärm finns det saker som gör mig glad.
Solen skiner in i mitt vardagsrum och när jag tittar ut så ser jag vatten rinna nerför taket, det känns härligt.
jag vet inte riktigt, men tror att min lycka har mycket att göra med att jag hade det så jävla jävligt som jag hade förut, inget kan någonsin bli så dåligt igen och jag uppskattar allt som sker runt om mig. Man kan aldrig ta något för givet. ALDRIG.
Jag uppskattar allt, alla skratt, alla konversationer, alla förfrågningar, alla stunder av frihet.
Speciellt och absolut alla stunder jag får spendera med andra människor.

Det är en otroligt speciell känsla att kliva upp en helgdag och inte behöva oroa sig över hur kvällen ska sluta.
Det kanske är dags att klä på sig, vad vet jag, kanske äta lite frukost, vad vet jag. Känner mig rätt nöjd, här och nu.
Jag vet inte riktigt vad kvällen har i åtanke för mig, det visar sig. Färga hår eller gå ut? Kan göra en multitaskig som förrförra helgen! Det återstår att se, väntar iallafall besök framåt 3-4 tiden, gissningsvis.

Två veckor och en dag kvar till pappas partay på Plats-X och jag känner mig rätt färdig med talet, ska väl finslipas lite granna, ni får läsa det efter att jag hållt det eftersom jag inte vet hur många som ska dit som faktiskt läser min blogg from time to time.

AND I MISS YOU! <3


quotes

Alexandra says:
MINNS VIDEON SOM FAN
jag var kär i honom
-Nilliam | Death by sexy says:
ja hade inte du nån crush på honom? som typ alla tjejer då  
haha, ja precis


-Nilliam | Death by sexy says:
Du kan ju hälsa till Heggmaster att både du och jag, så här efter att ha haft och göra med karln i över 20 år, fortfarande är osäkra själv så =p

L <3TACK Linda, för att du räddade mitt liv med denna bild.
Har letat hur länge som helst känns det som efter en bild på Hia Hia och du räddade situationen med enkelhet.
Det är en sak jag gillar med dig, du simplifierar allt jag gör så komplicerat. <3

I fucking love you woman! Det ska bli mitt renaste nöje att träffa dig i sommar.
Känns som ett av de klart enklaste och bästa beslut jag tagit. Dock tog beslutet 3 år att fattas, men det var väl ungefär ett år sedan, gissningsvis som vi faktistk började prata så mycket som vi gör nu, då vi blev en större del av varandras liv än vad vi var innan, då vi hjälpte varandra att fatta beslut som vi förmodligen aldrig annars hade tagit och det känns som en ära för mig att få ha hjälpt dig att känna att saker är möjliga.
Det känns som något av det bästa jag utfört i mitt liv och det har gjort mig oerhört nöjd och tillfreds med mig själv att du har sett mig som någon form utav inspirationskälla i ditt liv. Du har gjort mig glad när du sagt; Om du klarade det, klarar jag det. För det är exakt det jag velat att du ska tycka.
Gladast blir jag över att jag kan säga att jag älskar dig och att du säger det till mig.
Du utgör en stor del av mitt liv, trots att du bor så oerhört många mil ifrån mig.
Vänskap är inte att umgås, det är att veta att man kan lita på sin vän och att den alltid älskar en som man älskar denne. (stal citatet av Emelie<3)

Ser fram emot ännu ett fyllesamtal med dig, med enkom skratt och galenskap. LOVE YOU!


too fat <3

Man tycker en hel del, faktiskt. Dock tycker jag att det är stört varför BARA mina magmuskler "mellan" revbenen syns, känns ju roligt, sökte sympati och skickade bilder till Linda som inte riktigt förstod vad jag snackade om.. jag börjar ju iallafall fundera, dock har jag ett vagt minne att någon sagt till mig att de är lättast att få dom där, för där samlas det minst fett? Bah, jaaa TACK och PUSS till den som sa detta till mig, får mig inte alls att känna mig som en MIWF (Mum I Wont Fuck) ja jag myntade själv uttrycket nyss.. men sak samma, jag blir förbannad. INTE för att jag vill ha massa magmuskler, jag menar någon måtta får det vara o.O
Utan för att de syns däruppe men bara känns nedanför, TOO MUCH FAT I tell you.. kanske bäst att följa med My Man på gymmet i sommar trots allt. damn it.

- Linda -   It´s like...POFF says:
kvinna?
ge mig magmusklerna....
Alexandra says:
alltså, ja du får dom?

Säger såhär och viftar med armarna i luften som en idiot:
"There was a time when my life was full with DARKNESS, DARKNESS, DARKNESS" - Miike Snow?

Nä detta är bortom allt rimligt som finns att säga, bortom allt, allting jag kan komma på. Finns verkligen ingen logik alls what so ever. Gillar det inte så värst. Kanske blir tvångs situps snart.. gillare inte, får så ont i lillryggen min av golvet.. HÅRT ju.Dagens konstaterande: Too fat, men jag gillart!


lätt att lura, svår att bli av med
QUINNA
lätt för att sura in i det sista!
QUINNA HORA
- The kristet utseende<3

När man inte har något intressant att skriva så skriver man ingenting alls, har inte ens kommit med några klockrena citat idag som jag kan föreviga här i bloggen, inte några som jag kan skriva här, för det är tydligen censurerat av någon form utav tystnadsplikt som upprättats av någon anledning.

Tydligen fick jag ju roa en god vän till mig med något så simpelt som "NO SHIT, FUCKING SHERLOCK", det klockrena var tydligen "FUCKING SHERLOCK" men jag har ju en tendens att slänga in fucking när jag är riktigt irriterad och man kan inte vara annat än irriterad över den mannen, fyfan i helvetet. Tur att hon och jag kommit fram till att det absolut inte kan bli värre, så det är bara att köra på och leta män liksom. Vi har haft våran del av pack.
Tycker absolut att vi gör bättre hur vi än beter oss, helt ärligt.

Haha bäst var ändå det jag fick höra nu om att Lindas (min SUPER vännina i ängelholm) mamma suttit och frågat en massa om mig när de fikade och att hennes pappa hade infliakt och sagt; Du kanske ska ringa henne och ställa dina nyfikna frågor istället för att dra dom med Linda.
Bästa inflikningen på jävligt länge måste jag säga! hahah <3

- Linda -   It´s like...POFF says:
och då frågade hon något om pengar ^^
och jag bara "nee jag vet inte?"
Alexandra says:
och du svarade att jag horade

Alexandra says:
men vad nyfiken hon är, säg att jag strippar i cam.. seriöst
- Linda -   It´s like...POFF says:
kanske ska säga det på frukosten imorgon
"du mamma...du vet alexandra upp i landet...(aa jag säger upp i landet för det är lättare än hörnäsand). Pratade med henne igår och det visade sig tydligen att hon får sina pengar från att strippa i cam. Skitbra lön. Vill du se hemsidan? "


um okej?

Lisandra says:
my name is  kaylee I'm doing great today I'm 21 yrs old how old are you?
Alexandra says:
born 89!  
Lisandra says:
listen hun, I am just about to start my webcam show with jen, come chat me there in my chat room? We can cyber, I will get naked if u do..lol!
Alexandra says:
hahaha yeah, exactly what you said last time and.. still no
so Im going to block you now
have a nice life 
Lisandra says:
I can show u how to watch free if u promise not to tell anyone else how to do it???PLEASE


VAAART? jag bara undra.. VART får alla störda människor min msn ifrån?
Någon som vet? nää? nä okej.. fine.


moahaha

Fick brev från försäkringskassan igår:
"Du har begärt papper om delat barnbidrag"

- Hahah.. Nej. *river sönder* <3


"Du har plats 179 i kön"
10 min senare:
"Du har plats 121 i kön"

Går ju framåt iaf, värre om det gick bakåt..


.

Tänkte bara börja med att tacka alla inblandade i gårdagens alla bravader, allt från tacopaj till galna fuldanser!
Känns fint att man kan ha så jävla trevligt! Tackar dock inte alla som tycker att min rumpa är lika mycket deras egendom som min egen...

Idag gick jag upp halv 10 för jag skulle följa med min mamma på en arbetsintervju som erbjöd helt galna erbjudanden och en höjning med lönen med 47% på ett år i jämförelse med vad hon har nu, vad jag gjorde med vet jag egentligen inte, var väl för att få henne att tacka nej, haha sa till arbetsgivaren att det var mig han skulle smöra med och han frågade genast vad jag ville ha, kanske det nu var dags att kräva nytt golv till alla mina rum?
Vad vet jag.. nämen att sitta och pendla till Kramfors är väl inget någon vill göra, även om man får 11.000 mer i lön.. eller? haaha jag vet faktiskt inte, tror även att mamma skulle bli lite instängd där, hon är väl lite som mig, eller jag som henne och behöver socialt umgänge, kan inte stå i en butik som inte ens är en butik än och inte sälja direkt någonting och mattor var väl det som de hade, i princip, en hel del tapeter också, men jag vet ju att hon vill ha färg och tapeter, inte massa mattor och klinker, golv i all ära. Men nej, det är nog inte mamma.

Efter denna väldigt mystiska intervju som jag mer vill kalla "fjäsk för att få henne att börja-möte" så tog vi en sväng till Dollarstore, jag fick ett löv, ett silver löv på pinne.. den fick naturligtvis plats bland mina pinnar, jag gillar mina pinnar. Gillar pinnar i överlag, vet inte riktigt vad det är med mig och långa grejer.. lalala.

Nu sitter jag iallafall här och undrar vad jag ska göra resten av dagen, hoppas på innebandy ikväll, men man vet ju aldrig, man vet aldrig.

Milf, förövrigt, börjar bli uttjatat, kan ni kalla mig något annat nu tack? <3
quote

Emma says:
jävla skit öviksspelare som tacklade sönder min axel
Alexandra says:
Ingen gillar en övikare..


Modoiter och banditer hela högen!!åååh

Detta är nog by far den segaste och jobbigaste dagen på länge, nog har jag dygnat förut, men nu vill inte ens hjärnan funktionera som den ska. Det är ett under att jag vet vad jag heter; Petra..

Kroppen protesterar hejvilt med illamående och säger åt mig att nu är det fan dags att gå och lägga sig, men mamma.. bara en liten stund till? liiiiten stund!

Ska skriva en inbjudan till Emelie också, men den formen av formuleringar kan jag inte hantera för tillfället, skulle bli en inbjudan som en 6åring kunde skrivit.Ungefär sådär känner jag mig.. många och förvirrad..
Saknar den där koppen kaffe nu!


.

Ska snart spela innebandy trots att jag fortfarande är lite förkyld, FÖRMODLIGEN är jag dum i huvudet men det får vara så isåfall! Klart man ställer upp liksom.. (18.30-20.00, för er som saknar mig på msn)

Imorgon ska min mor neråt landet fram och tillbaka, närmare bestämt till sthlm, för en kurs över en dag, så jag får den stora äran att ta hand om bilen under tiden! Så jag ska åka och panta alla mina flaskor samt återvinna allt i glasflaskväg. Så kanske köket blir lite tommare och fickan lite tjockare!

Så det är väl dags att börja linda nu om jag ska hinna! poooess


man tappar förståndet..
P15 tycker en massa..abf pussy..

Satt och snackade skit i 4 timmar på mammas jobb, åt lunch, drack kaffe och smidde planer om försäljning av sexuella tjänster. Jag har fått dragit min dagliga dos av skämt och fått tillräckligt många att skratta för att känna mig nöjd, kanske var de stående imitationerna lite overkill, men gick ju inte att undvika i min beskrivning av den totala misären som försigått. Aldrig har ett skrik från en kvinna i målbrottet underhållt andra som det gjorde idag.

Jag hann även in på Abf, där de som vanligt var otrevliga, ursäkta men kan ni vara lite glada? Ni har jobb och hjälper arbetslösa att skaffa det, räcker väl att ni sitter där för att gnida i deras ansikten att ni iallafall har lyckats med något som de inte gjort - arbete, ni behöver inte vara otrevliga på det. Inte fått till det på länge?
Ja men det känns ju ofantligt rimligt att boka om ett möte med er känns som att gå till sjuksköterskan på skolan och anmäla sig sjuk resten av dagen och därmed måste komma på en rimlig orsak.. migrän?

En önskan jag har är att min vistelse hos er i sommar blir kort, har kanske redan annat på g, ska kolla upp det. Skulle vara trevligt, måste jag säga.


The Devils BabySister says:
du kanske bara är en kvinna, men en kvinna med horn på huvudet och en blick som kan döda =D

Whoever appeals to the law against his fellow man is either a fool or a coward.

Whoever cannot take care of himself without that law is both.

For a wounded man shall say to his assailant,

"If I Live, I will kill you. If I Die, You are forgiven."

Such is the Rule of Honor.

Lamb of god - Omertaden långa dagenLooking at my own reflection,
When suddenly it changes,
Violently it changes
Min mor har lunch nu så hon fick äran att möta mig och sedan gå med mig mot stan, hon är ändå alltid ute och går på lunchen så jag tänkte slå två flugor i en smäll och slippa gå ensam samt äta lunch med henne. Jag är smart..

Antar att t.o.m my man kan erkänna att jag ser LIIITE bättre ut efter en dusch och lite kläder som inte har hulken som motiv! Känns mycket bättre, känns nästan som våren för ett år sedan.
Det var förövrigt då jag upptäckte foundation på riktigt! hahaha.. vem behövde smink innan 2009 liksom?
Jag bara undrar..

!

JohanPalm94 idag 01:57
Rohypnolen är förspel

AlexandraNi
idag 02:23
Haha, kul att du säger det till en som blivit drogad med det! HIGH FIVE! ..


nattligt

Eftersom att mitt dygn är så ofantligt knäppt att man skulle kunna tro att jag var en fladdermus (ehehe, misstolka inte) så ställde jag mig och började diska mitt berg (ehehe misstolka inte) vid 2 tiden, nu är vi några timmar senare och jag har fyllt diskstället två gånger och har även blötlagt en hel del, så blir nog 1-1½ till ställ innan jag är klar.
TUR att jag kan skylla på all sjukdom som varit här, känns nästan som att jag vill sanera hela lägenheten efter all misär vi haft här. Men det blir nog inte så.

Har även hunnit städa lite, men bara lite.. plockat lite leksaker, vikt soffans filtar, burit in lite kläder till sovrummet och funderat på att byta gardiner, nu är jag förvisso inte heller helt säker på vart jag lagt dom andra gardinerna, men de dyker väl upp. Funderade även på att måla lite i köket, listen som fortfarande är gul efter föregående boendes jävla ide om att röka inomhus under en alldeles för lång period.
Jag säger att det var tur för föreningen att ha mig som första ägare av lägenheten, så fint som jag har gjort det. Blockerat nikotinet och allt.. ojoj.

Nä måste erkänna att jag känner mig rätt nöjd, det är verkligen en ny start, utan så många minnen, hemska som fina. Här ska jag bara skapa fina, nya minnen och glömma allt som varit, även om det stundvis är svårt

Har börjat sälja bort Sophies saker som hon inte använder, har plockat undan och hon har inte frågat om dom på flera veckor, inte ens märkt att de saknas, så då tänker jag göra mig av med dom, vet att hon ändå inte leker med det och med tanke på att man fan inte ens ser hennes golv så känns det fördelaktigt.
Jäkla barn, vad det stökas ner <3


purple haze

Jag har små lila detaljer i mitt vardagsrum som blivit efterlysta på bild.
Soo here you have it, inte allt, har fler små detaljer, ljushållare and you name it.
FUNDERAR även på att sätta upp gardinerna jag hade i mitt gamla kök.. se bild nr4.
Haha ber om ursäkt att jag inte hade någon vettig bild på dom.. o.O
Saknar f.ö gamla köket, galet mycket! baaaaah..Purple haze all in my eyes
Don't know if it's day or night
You got me blowin', blowin' my mind
Is it tomorrow, or just the end of time?
.                                       - Jimi Hendrix - Purple Haze


så ni vet.

"Man tror att sex är förspel, mysigt och

att det är mjukt, det är det fan inte; det

är hårt, det gör ont och man blir sjuk!"

- Magnus Betner

OCH HÖR SEN!


.

Det har varit en seg och konstig dag, har knappt vetat vilken dag det är.
Satt och åt glass och blev pissed när chokladen tog slut, så jag hämtade oboy och gjorde jordgubbs och vaniljdelen till chokladdelar också! Smart av mig, tyckte jag iallafall.

Tycker att det är en jävla avsaknad på människor med humor just nu, eller så är det jag som sover på fel tider? Jag vet inte, ska iallafall ta mig till stan imorgon har jag bestämt. Kanske plocka lite burkar på stan så jag får pengar? Jag och lodisarna liksom, vi passar bra ihop. Kanske ska överge min blivande man och ta en lodis istället. Känns nytt och fräscht! TOP NOTCH!

Känner att det är dags att ta tag i diskhögen som bara verkar bli större, jag bara undrar vart min betjänt tog vägen? Känns iallafall helt okej att kunna skylla berget på växlande sjukdom i över en hel vecka.

Förutom att halsen tar död på mig samt att jag känner mig som en lemur, så känns livet bra jävla fint, skulle dock väldigt gärna spelat innebandy imorgon, skit jävla innebandy. Ska börja spela i min hall tror jag!

Kanske ska ta tag i livet nu och diska lite och plocka undan de leksaker som trots min ilske städning häromdagen är kvar på ställen de inte ska ligga på. (Jag blev så pass förbannad att jag började tokstäda i vardagsrummet häromdagen, Sophie såg måttligt förvånad ut)


-

Reflekterar inte över det så ofta, lägger det inte i sinne, vill egentligen inte veta av det alls.
Men det finns stunder då det kommer tillbaka, som om det aldrig tog slut.
It's the love and it's the pain, det var aldrig någon skillnad. Det var alltid samma sak.
I ett dunkelt sken av nattduksbordslampan, i ett gulnat sken, utspillda vattenglas, kuddar, böcker, kaos.
Spända, pulserande blodådror, blickar, läppar som rör sig, i slowmow. En sekund blir ett år.
Stolar som ligger på sin kant, tvättställningen har rasat, plast, trä och glassplitter, se vart du sätter din fot.
Orden virvlar, inget du säger blir rätt, du försöker be med blicken, men inget hjälper.
Vem är du?
En knuten hand, en öppen hand, två händer som försöker skydda.
Det stinker alkohol och tobak, ett barn i vinglande famn. Ett hjärta dunkar, av panik.
En kärlek så stark, känslan av att inte räcka till. Tron att allt slutar här.
Ett knyte, en famn. Solen tränger in, lyser upp hörnet där du sitter stirrandes bort mot sängen.
Kan inte sluta ögonen, när du är säker smyger du iväg.
Han säger att han älskar dig. Allt blir bra, ett tag.
Det var alltid samma sak.

Och du var dum, naiv, manipulerad.


.

And she takes another step, slowly she opens the door
Check that he is sleeping
Pick up all the broken glass and furniture on the floor.
Been up half the night screaming now it's time to get away


He's drunk again, it's time to fight
She must have done something wrong tonight
The living room becomes a boxing ring
It's time to run when you see him
Clenching his hands
She's just a woman
Never AgainShe spends her life through pleasing up her man
She feeds him dinner or anything she can

She cries alone at night too often
He smokes and drinks and don't come home at all

Only women bleed

He's your life's mistake

He lies right at you
You know you hate this game
He slaps you once in a while and you live and love in pain


Tell yourself it's never gonna happen again
You cry alone and then he
Swears he loves you


Do you feel like a man
When you push her around?
Do you feel better now
As she falls to the ground?
Well I'll tell you, my friend
One day, this world's got to end
As your lies crumble down
A new life she has found
some qoutes of yesterday and today.

"Och en fotnot till J - jag kommer INTE falla och dö, bli mördad eller attackerad av en dinosaurie iklädd SA uniform... Om något händer lär det vara det sistnämnda och det är ju lika troligt som att Månen landar på mitt huvud, vilket skulle innebära omedelbar död."


"Åh klorin
jag vill föralltid vara din.
Du ger hygienisk fräschhet.,
du gav min toalett doften av baddräkt
din närvaro förskönar mitt liv..
Får jag hålla dig om natten?
Jag vill föralltid vara din, Klorin!"


"Det sägs att de rätta alltid finns under näsan på en"
- well, jag kan faktiskt inte se under min näsa, så det kanske är det som är problemet.

M: Vad har du för strumpor på dig?
A: ursäkta, va? vanliga?
M: Kan du beskriva dom mer detaljerat? ;)
A: umm. de är vita?
M: Vad skulle du säga om jag kittlade dig under fötterna? ;P
A: jag skulle inte säga något, jag skulle sparka dig.
M: Ahaa... vad säger du om jag säger att jag tänder på att kittla tjejer under fötterna?
A: (tystnad) HAHAHAHAHHHHAH!


"Men du har lång kjol, så då är det lugnt, då fälls han om du blir våldtagen"


"så man ska lösa problem i Sverige. sopa det under mattan, spraya lite doftspray och problemet är löst."


Du - jag ber om ursäkt för inatt, jag vet inte vad som hände? VAD FAN HÄNDE?
Snabbt gick det iallafall och rätt utför.


´Pernilla says:
haha, ja du är gammal nu, usch alex  
det vill man ju inte bli    
Alexandra says:
Nä nu går det bara utför.
´Pernilla says:
ahha, tur att du är snygg iaf  
Alexandra says:
Hahahha


Linda -  - KAFFE   says:
Men men....när jag väl kommer upp så vill jag gå på hjortronvandring på det högsta "fjäll", eller backe ni har
bara för sakens skulle lixom  
hahahaah
Alexandra says:
Hahahahhaha    sött!
ja.. vi kan ju gå till pulka backen?
- Linda -  - KAFFE   says:
haahah, bara det är en backe och vi har gummistövlar på oss så duger det   haahaha
Alexandra says:
Hahahhhaha   hahha alltså <3count down

Oskar. # 23 says:
hahha nää vi kanske får tvillingar  och de blir som the sedins
fast inte så fjolliga
de båda gillar att tacklas
Alexandra says:
Nej och inte så oranga..
Hahha   
FINT
fast tvillingar? I dont know..


Jag är inte trött.. klockan är halv 7 och jag är inte trött, detta beror inte på att jag sovit och är nyvaken utan för att jag inte sovit alls. Nej man börjar ju fundera! Sophie joinade mig precis och snackar om nån nalle som ska med på dagis och försöker övertala mig att hon ska få ha klänning på sig.. EH NJAA på båda.

Detta är alltså sista timmen på mammaveckan, den allra sista timmen, nedräkningen.
Barnet sa nu att hon inte vill bli hämtad av pappa, uppskattar inte det jag, för känns jobbigare i lillhjärtat att lämna henne då, men bara marginellt, såklart! Och hon hade en massa pussar sparade under foten åt mig - lucky me!


!

Efter diverse omvägar inne på facebook där jag följt stigar jag aldrig gått på hamnade jag i en grupp som heter; Vi som inte förstår oss på tjejer.
Känner på en gång att detta är något för mig (ja jag förstår mig på mig själv, men tjejer är ju tjejer..) så jag läser lite i loggen för att kolla vad folk har för åsikter om detta, en märkligt liten mängd feminister.. De kanske helt enkelt inte heller brukar följa stigar de aldrig gått på..
Fann en bit ner en kommentar som föll mig i smaken, något oerhört.
Skickad av en man;
Ibland så känner jag, VA I HELVETE ?!?!?!

Det kändes så klockrent att det inte gick att låta det passera onoterat, så detta är detta citats wall of fame.
Jag gillart, verkligen!


men INGET intressant.. antecknar..

Sötaste momentet under veckan förutom nattvaket var ju ändå idag då vi tittade på Center stage: turn it up!

Det dansas en hel del balett där, nästan enkom och efter det stod Sophie och gjorde som de gjort på filmen, snurrade och stod på ett ben osv och jag filmade och hon var så oerhört stolt över att hon skulle bli balettdansös.
En liten ballerina. Detta nyfunna brinnande intresse höll ungefär i 5 minuter. Men det var 5 väldigt fina minuter.


Jag måste träna snart, mitt samvete har börjar kracka helt.. känns som om jag inte tränat på år och dar och jag vet att jag tränade i torsdags. MEN måste tillägga att jag kände mig vältränad för en månad sedan, sen gick benen i en jäkla strejk och sen kom helvetes sjukan och hälsade på och har inte åkt härifrån än. Så den formen är redan rätt förstörd, min navel ser annorlunda ut också! Haha min navel, nu låter jag ju sjuk i huvudet som om jag står och glor på min navel hela dagarna.. men nån av mina läsare i detta land kanske kan förstå vad jag menar.

Blir oerhört sugen på att sova nu när jag ser min dotter ligga i sin säng som en liten bönstjälk!
Pappa imorgon, bby!


.

Konstaterar att High Chaparall är sjukt bra kvällsunderhållning när man i brist på annat för ovanlighetens skull sitter i soffan och lökar.

Imorgon är det pappavecka igen och den här gången kan jag inte säga att det är jobbigt, för det är det inte. Efter denna helvetes vecka är jag rätt nöjd med att få vara själv en stund. Bara ta hand om mig själv och plocka i lägenheten. Hinner förmodligen göra klart läsloggen också så man kan få den kursen avklarad. Måste läsa vad jag redan skrivit så jag slutföra den med en fortsatt röd tråd.

Jag får höra, nästan dagligen att jag är intelligent, och det kanske är så, men jag känner mig inte så smart som inte pluggat någonting på över 2 veckor, skyller på OS, kräkan och febran. Så känns det iallafall bättre i min själ.


ehehehe
Observera att alla BLINKAR.
Det känns som att jag kommer att drömma om blinkade kaniner inatt..ilu

Alexandra says:
ja exakt   
ska äta lite glass ikväll också, blir fint
elise says:
MEN KAN DU HÅLLA KÄFT DIN LILLA SPOLING!!!!
Alexandra says:
=O
haahha ursäkta?   
elise says:
HAHA
Alexandra says:
hahaha OTIPPAT


nya tag.

Jag kan erkänna och säga att den här veckan, som jag hoppades bli den bästa på länge, blev den värsta veckan jag NÅGONSIN varit med om. Och det är ingen överdrift, detta är lätt det, om jag ska välja en vecka som varit den värsta så väljer jag lätt denna. HUR jobbiga än veckorna under seperationen var så är det INGENTING jämfört med den psykiska och fysiska pressen jag haft på mig denna vecka. Helt obeskrivligt.

Man trodde att man varit med om mycket, men det har man inte. Verkligen inte.

Saken är den att jag i normala fall inte tycker att det är så himla jävla jobbigt att vara ensamstående, absolut inte som man hört och barn sägs ju vara så jobbiga, men jag har aldrig upplevt det många pratar om, tackar gud varje dag för att jag haft ett snällt barn, men 3års trotsen i kombination med att vi båda varit sjuka i veckan har verkligen satt käppar i hjulen och det har verkligen, verkligen varit den jobbigaste veckan jag upplevt.
Det är svårt att orka säga ifrån, svårt att orka hjälpa till, svårt att underhålla när man själv ligger i feber och helst av allt vill sova bort den. Bara lägga sig ner och dö en smula. Sluta ögonen och drömma mig bort.


MEN, jag är inte den som är den så nu tar vi nya tag! Let's do this! Den kommande veckan shall be awesome!
Jag ska vara frisk, jag ska städa, jag ska träna, jag ska diska, jag ska laga mat, jag ska äta maten utan att dö. Jag ska umgås med människor, jag ska skratta, jag ska ha det allmänt jävla trevligt.
Ska även hinna plugga lite och kanske se nån film, det var SJUKT längesedan..kärlek är att flyga utan skyddsnät
I want to do that, låter ju spännande vafan! Vart skriver man upp sig?


misären

Dödens dagen-efter of doom, armour, destruction
and endless glory!

Känner att jag kunde ha skippat febern idag, kanske även hostan och nässnuva blandat med täppa. Känner även att jag ska bli tvungen att förbanna mig själv över felaktiga beslut.
Förbanna mig själv över att jag inte riktigt vet vad som är bäst alla gånger.
Mig påverkar det inte, men njaa det känns inte helt okej.

Fick dissa en hel del igår också, förstår inte riktigt.. kändes även mindre roligt i hjärtat att höra alla prata om sina underbara män, well kul att jag kan bidra med något i konversationen! TACK!

Kul även att jag hörde rykten om respektive av det andra könet från min bror sida, skönt att jag inte bara blir en av nu tre unga på tillställningen, jag blir även den enda som inte har någon respektive. (de har ju varandra)
Ser framför mig hur jag sitter där på en stol bland 45+arna och bjuder på mig själv för att dölja hur ofantligt ensam jag är, ensam, ensamstående, ung mamma <3

Bra att man lyckas så bra med livet :D

Nä, kände mig ändå rätt tillfreds med mitt liv igår där jag gick framför respektives till alla underbara män och hoppade fram på gatan och sjöng.
Not restricted, allowed to do what ever.
Även därför jag kan pumpa Bullet For My Valentine nu, utan hatiska ord av hatiska män! (moahhaa)

Kan trösta mig själv med att pappa har godkänt mitt bröllop. (som jag uppfattade det iallafall)
Hörru, my man, vart är du när man behöver dig egentligen? Kom nu, behöver tas om hand i all min sjukdom..<3<3876787857


Hade velat känna mig som denna kvinna och jag citerar google; female_sexy_armour!


Förövrigt så är jag DÖDS SJUK.. så dödssjuk att jag tror att jag blivit man..


A night i Härnösand

Efter intag av god middag (magen svällde bara LITE) hos min far och två cider och en drink, samt lite titt på Hv71 - MoDo i soffan och konstateranden över Zuccarellos snygghet (tur att även pappa har humor) så begavs det mot Elsa för lite festande och festande it was! FÖRMODLIGEN några cider/drinkar för mycket, skulle gissa på att jag hade klarat mig utan de.. tre sista iallafall och det är bara uppskattningsvis.
På krogen hittade vi innebandylaget och kunde sörja lite tillsammans över att säsongen var slut, men verkade bara vara jag som var lite upprörd över det, de andra öset, det gjorde förvisso jag med!
Hittade även en man som var lite sugen på att taffsa på mitt könsorgan, slutade med att jag faktiskt slog honom lite. Detta brydde han sig inte i sådär värst mycket..

Var även en man som tyckte att det var en bra plan att hålla fast mina händer så att jag OMÖJLIGT kunde ta mig lös, karlar är fan som de blev på fyllan alltså, jag upphörs aldrig att förvånas.
Mr.Right.. existerar du?


Superman, where are you now, when everything gone wrong somehow.
- Disturbed

Kvällen slutade med ett oerhört oväntat samtal.. fruktansvärt oväntat.
Men tack för det liksom. Gillart!
Och jag antar att problemen du får nu, inte är mitt problem.
Dock gillar jag inte att vara den som är den.I curse you, taffsande motherfuckers!


yes

There's a party at the

rich dudes house!

Middag @ Papi

Fest @ Elsa

UTGÅNG är FRAMGÅNG..like itSlå på denna och brorsan sitter paralyserad.. förut iallafall!

-Nilliam | Death by sexy says:
Min reaktion när jag såg videon i fråga när jag var liten var tydligen också att bli paralyserad av förvirring tills den var slut


<3 papi

Alexandra says:
Verkligen! hahhaa men pappas inbjudan var ju så jävla klockren (karln är fan klockren alltså..)
"Om du är hungrig" bah NÄÄ?
"Men härifrån får du ta dig själv..." bah NÄÄ?
-Nilliam | Death by sexy says:
HAHAHAHAHAHA, ja jag menar det   Hahaha
Alexandra says:
Hahhaha liksom ja? ja FÖRMODLIGEN
-Nilliam | Death by sexy says:
Hahaha, ja men vad tror han liksom  
"Nej jag tycker inte om mat."
"Nej, jag insisterar på att du kör rattfull!"-Nilliam | Death by sexy says:
Haha, nej men precis.
Fast vet väl inte om det blir nån långkörare, dom är ju så gamla där.
Alexandra says:
Hahhaha alltså, det var gammfolk på mammas bröllop också?
fast nej, just det, du däckade ju <3
-Nilliam | Death by sexy says:
Ah, i och för sig   Men höll det å andra sidan på till 4 - 5? Det gjorde det kanske
Alexandra says:
Jag gick och la mig när det var ljust ute, kära bror

Alexandra says:
I AM A HIGHWAYMAN!
-Nilliam | Death by sexy says:
Are you, now?
Alexandra says:
har jag inte alltid varit?
-Nilliam | Death by sexy says:
mnja  
Alexandra says:
nähää? Why not liksom?
-Nilliam | Death by sexy says:
HIGHWAYGIRL, kanske!
Alexandra says:
mjaaa.. känner mig lite butch!
-Nilliam | Death by sexy says:
hahahaha
Alexandra says:
vadå?  
-Nilliam | Death by sexy says:
haha  
Alexandra says:
nähä, nu duger man inte som man är heller..
syskonkärlek...
-Nilliam | Death by sexy says:
;)
-Nilliam | Death by sexy says:

glad nu!
Alexandra says:
jag är alltid glad! speciellt imorgon vid middagsbordet med gratis alkohol i handen och pappas tro att vi är där för hans skull <3
haha skämt åsido..  o.O ("eye-rolling smiley")
-Nilliam | Death by sexy says:
Ja det blir fint =D

love you

Alltså...jag tror att man ibland underskattar sex lite. Men jag LOVAR...nästa gång som jag har sex..och gångern efter det och det och det...så ska jag ALDRIG med underskatta sex.
Jag ska hitta en karl, hålla fast vid honom. Och sen ALDRIG släppa honom. Aldrig släppa källan till sex

- En väldigt vis och tydligt väldigt desperat kompis till mig
<3


?
HJALMAR! - vems är du?Skämt åsido, det är ju omöjligt..
Detta är bara min mage april 2009 när mina magbesvär var som värst men jag sket i att bara äta flytande. Det är absolut inte i denna utsträckning nu.
Verkligen inte. Är bara liiiite svullen, kanske. v.8 mage?


slipp höra dig.

Finner det oerhört lustigt att det enda ordet som finns i ditt vokabulär är; Idiot.

Nästan så att jag blir helt till mig i lilltrosan. SÅ IMPAD <3<39809

Nämen skämt åsido, är personangrepp det ENDA du kan? verkligen? För isåfall kanske en svenska B och C kurs är på sin plats? I C-kursen får du prata mycket inför folk, det kanske kan hjälpa dig på vägen?
Svenska B är bra för att lära dig uttrycka dig i skrift och mindre i tal... ehehhee.

LESS är ordet jag väljer mot dig. Ibland har jag onda planer i mitt huvud jag såå gärna bara vill utföra.


eh hehehe..

N says:
hehe blir dipp med dipp ikväll då  
Alexandra says:
förmodligen ;(
</3
om jag vill se ut som folk på lördag så
N says:
hehe men det gör du väll ändå  =P
Alexandra says:
njaa inte om magen ser gravid ut, kommer ju komma fram folk och undra om jag verkligen ska dricka när jag väntar barn ^^Alltså.. man får inte vara dum!
Så det blir dipp med dipp ikväll, lördagnatt ska jag frossa i en jävla fyllepizza kan jag lova, då spelar det ingen roll, ska ändå låsa in mig själv och tycka synd om mig själv hela söndagen så. MAGSMÄÄÄRTOR.

Jag borde städa, ser verkligen förjävla jävligt ut här, tänk vad barn stökar ner <3


ajaj.

Nästa hållplats; Målbrottet, byte till spårvagn mot Feber, Vinterkräkan samt tvärbana till Huvudvärk.


Är det så himla svårt att bete sig? Jag bara undrar..

Nåväl, fick iallafall något uträttat idag då jag ringde skatteverket och tro det eller ej men jag fick prata med en trevlig och tillmötesgående tant som hjälpte mig. Man undrar om de andra jag pratat med där bara inte orkar engagera sig eller om de liksom missat möjligheterna till att skriva den där lappen jag nu ska skicka in via fax...
Vilket som så gillar jag inte er! Bara min tant! <3


Jag bjöd in mig och barnet på middag hos mamma i eftermiddag, inte för att jag är hungrig, inte för att jag tänker äta, men för att barnet får äta och mormodern kan göra något jag inte kan: säga ifrån..
Ja min röst är näst intill obefintlig och barnet tar mig inte på allvar för fem öre, I dont blame her, det hade jag inte heller gjort såsom jag låter.
Kanske ska anamma Niklas ide och ta ett papper och rita det hel rött och visa upp det när hon gör fel.
Men först ska man ju förklara att rött betyder - nej.. fuck där dog den planen.

Imorgon blir vi hos Elsa, vi får se om jag är död då eller inte, får knarka tabletter, men har som hört att man brukar bli friskare om man är ut när man är sjuk eftersom man dödar alla bakterier med alkoholen.. KANSKE stämmer, we will see! Nu ska jag börja sälja mitt hem tills jag får pengar från fkassan, går ju sååå segt.


pleeease

Klockan 08.10 firade jag att barnet var på dagis genom att gå och lägga mig igen, nu vet jag inte vad som händer i mitt kök men det låter som att sotaren diskar.. One can only hope and wish!
SNÄLLA GÅ NU så jag får sova mer.. </3
Annars kommer jag att tappa förståndet, vilken jävla nattt och morgon det varit.

NU gick han <3


men illamåendet..

Jag vet inte vad som är med mig.. på fullaste allvar, jag äter ju som sagt inte, men nu tänkte jag försöka, så jag tog fram chokladbollar, ja hör och häpna, tänkte att de kunde få smälta lite i min mun. Jag tittade på dom, länge och väl, granskade deras små kokosflingor in i minsta detalj. Tillät mig att förnimma doften av den härliga kakaon. Jag tittade på dom igen, rörde dom med blicken. Kände hur jag blev mindre och mindre sugen för varje sekund som gick, i sådan utsträckning att jag kände hur illamåendet stilla smög sig på.
Jag lyfte tallriken och ställde in dom i köket igen.

Sitter nu här, äcklad av tanken på att äta något och äcklad av tanken att jag kanske inte kommer att kunna förmå mig själv att äta något igen. Idag är ingen bra dag, idag är en dag då jag trots att jag inte ätit något utan bara drickit, så är magen svullen ändå. Förvisso tog jag några flingor i min fil, men ska det göra en sådan stor skillnad att magen sväller per omgående? Eller har jag helt enkelt blivit tjock och bara känner mig svullen? Nä jag har lite för ont i magen för det och oroa er inte, jag hör själv vad det låter som.. graviditet, well det är lika omöjligt som hur löjlig bara tanken är. Nä, fick bevis på att det inte var det förra veckan, så någon fara på det taket är det inte.

Jag mår illa! iiilla.
Även sjuuukt tråkigt att det var sista träningen idag, det gick faktiskt riktigt bra, förutom nån klantjävlaidiotgrej. Skjut på mål din dumma jävla dumskalle.. Var nog min bästa träning hittills, tror det är för att jag börja komma in i vart jag ska och när. Alla lag har ju sina sätt.


inte ok..

Foppa och SNYGG Zuccarello gjorde 8 poäng tillsammans ikväll.. DETTA är vad jag tycker om det..
Mr.Forsberg hade gärna fått vara sådär bra sista matchen i OS istället.. bajsa.. <3


SKIT ZUCCINITOFFEL!Hoppas ingen blir arg utan bara ser humorn.. (A)
Jag gillar ju Zuccinin, det vet alla redan! <3<3<3<676786


ses därLaddad som aldrig förr!

Ska packa ner stödet, tejpen och bandaget i klubbväskan nu och börja bege mig mot la stad! Ska lämna barnet och ösa lite.

Inför den eventuella träningen nr.2 säger jag; Watch out boys! ;D


Wikegård: Det här är nästan för ojämt för att kommentera…


insane


Tell me exactly what am I supposed to do
Now that I have allowed you to beat me
Do you think that we could play another game, maybe I could win this timeKind of like the misery you put me through.
Darlin' you can trust me completely
If you even try to look the other way
I think that I could kill this time

It doesn't really seem I'm getting through to you
Though I see you weeping so sweetly
I think that you might have to take another taste.
A little bit of hell this time


Is she not right?
Is she insane?

Will she now,
Run for her life in the battle that ends this day

- Disturbed - The Gameaj

Jag har dödsont i halsen.. verkligen, kan inte prata, som om det inte vore nog med att jag inte kan äta, så ska jag även behöva besväras med att svälja allt flytande och få ont av det. Livet är som det blev.
Sophie sitter iallafall och säger; Är det hockey? Vi ska åka och titta hockey en annan gång!

Jag har lovat henne det, att ta med henne till E.on, vi får se när det blir. Kanske inte ens den här säsongen som det ser ut nu. Jag försöker att inte säga så mycket nu, så det är Sophie som står för snacket och jag kan bara nicka, ganska oentusiastiskt också om jag ska vara helt ärlig. Känns verkligen inte som en bra dag. Inte ur någon aspekt, men det kanske vänder, har iallafall träning kl 5 som jag bannemej ska gå på även fast jag har ont i halsen, det är ju sista träningen, så man får stå ut med eventuella smärtor i hals och ben.

Inte heller har jag bestämt om Sophie ska på dagis imorgon heller, förlåt mitt älskade barn, men det skulle vara rätt skönt med nån timme peace and quite ;(
Ska nog inte klaga förvisso, sov ju tills alldeles nyss..


tuuuhuuurtles!

Jag peppar för förhoppningsvis dubbel träning imorgon, det är nämligen sista med damerna, vilket är svin tråkigt men sant, sen på kvällen är det med grabbarna och jag hoppas att jag har två föräldrar som är tillgängliga för att hjälpa till imorgon! Mamma har skrivit upp sig för första passet; 17.00-18.30, hon ska då även förse barnet med mat så den biten slipper jag.. SKÖNT eftersom jag inte kan äta själv. Andra passet går av stapeln 20.30-22.00. Hoppas på en pappa utan planer då, annars ett sovande barn innan 20 så jag kan ta hit en kompis som ser till så att ingen bryter sig in och stjäl mitt barn! Det vill vi ju inte..

Och hallå? Jag undrar vart mina magrutor tog vägen.. eh ehhehee! Jag förstår inte riktigt vad som hände? Kanske slutade vara undernärd? De dyker väl upp snart igen antar jag! Förmodligen inte, det är ändå inte nå vidare fint på tjejer, men man ser att de borde vara på min mage iallafall men att de gömt sig under det ökade underhudsfettet..

KANSKE har det blivit en och annan öl för mycket, jag vet inte. Idag är magen inte så svullen, detta beror på dagens födointag som följer; fil, fil, lite ris och cola. Riset gick rätt bra faktiskt, tur att jag gjorde ris till ett halvt hockeylag, för det verkar magen inte ha något emot så nu har jag middag för resten av veckan. JIPPIE!

Nu vill jag träffa människor innan jag förgås! Var inte ens ut idag.. det känns verkligen inte som mig, har suttit i den här hålan till lägenhet (förlåt lägenheten men idag gillar jag dig inte) och känt mig som en liten loppa. Hoppas på samarbete imorgon samt dusch och inköp av kräm. KRÄM, jävla kräm.. det är som om Gud missat mig och försätter mig i dylika situationer där jag ska klara mig på enkom kräm och fil. Som om det vore så jävla bra.

Saknar; mackor, pizza, pasta, potatis, lax, fläskfile, tacopaj, rotsaksgryta, sallad(!), flingor, KAKOR, choklad, räkor, tonfisk, fetaost, vanlig ost, OST... banan, kiwi, MANGO, min köttfärssås, kycklinggratäng, Kerala Curry, ostsoppa, turtlespasta, min korvstroganoff and the list goes on and fucking on.

Jag tror inte att man uppskattar maten förrän man är utan, fan jag skulle kunna äta pölsa eller blodpudding och det skulle kännas som den bästa gourme mat jag någonsin ätit! Jag åt chokladpudding idag, det är så nära flytande föda som något gott kan komma.. offrade även min sista mjölk på detta, så nu måste jag köpa ny under morgondagen. Vi får se hur mycket träning jag orkar, men jag är ju tjurskallig något så inni helvete att jag har spelat x-antal fotbolls cuper med över 38 graders feber. Its the best way to heartfailure! <3


ett år sedan..
ja jag vet inte..
</3

<2Det GÅR magsjuka på Sophies dagis..
Detta var bilden som helt spontant ploppade upp i mitt säregna huvud.
Detta är dock inte riktigt hur han ser ut i mitt huvud, men han osar!
Det syns ju iallafall.. betydligt sötare och elakare, men man kan inte återskapa allt.
När Paintskillsen är lika bra som en treårings ritskills i överlag...


losing my mind.

Jag vet att jag är störd som känner såhär.. hur jag känner får ni inte veta, men jag vet att det är stört. haha.

Sophie har mått bra idag, busat en massa men blir hemma från dagis imorgon med.
Mormor kom och hälsade på under sin lunch, hade med sig nyponsoppa åt barnet och cola åt mig, jag gillar det jag. Det uppskattas! Sophie var jätte glad över besöket och ledsen när det nämndes att hon inte skulle vara kvar så länge, men de pratade om att hon skulle komma och sova där på lördag och hon blev glad, så det verkar vara så det blir. Man har inte så mycket talan i det där som mor.. vilket är intressant! Har många mammakompisar som har samma sits, speciellt en tjej, hennes son kan bli kidnappad på fredageftermiddag och inte återlämnade förrän söndag/måndag och har hon någon talan - nej.
Varför? Jo för att barnet vill vara med sin morfar och morfarn vill vara med barnet. Varför säga nej då egentligen? När man vet att barnet får det roligare. Jag är även av den åsikten att det är jätte viktigt att barnet har en bra kontakt med far och morföräldrar, jag tycker att jag alltid hade det och det har varit jätte bra för mig.

Gör det Sophie lycklig att få sova hos sin mormor så får hon göra det. Hon pratar redan om vad hon ska packa i väskan, min lilla sockertopp! Är roligt att ha dig hemma på dagarna också, även om du hittar på en massa, massa bus!


Haha alltså fotboll.. jag gillar fotboll, har spelat sen jag var 6 år.. men titta på karlarna som springer runt på planen.. De ser ju för lustiga ut måste jag säga. De jagar en liten boll som de sparkar på. Haha <3
Dock saknar jag det som aldrig förr, speciellt när jag började få mina snygga mål uppspelade i huvudet, med volleys över målvakter och bortdribblanden av dom osv.. I miss it, I really, really do.
Innebandyn håller bara på i två veckor till.. eller ska vi säga att det är tre träningar kvar...
Sorgen!


.

Mixtape

På länken ovan kan ni skriva in ett band och få en lista med låtar från liknande band.
Kan inte riktigt förklara, just do it!


men puke.

Är nog många som skulle satt sig och klagat nu, men det tänker inte jag göra, för trots att mitt barn vaknade precis när jag skulle gå och lägga mig vid 2 tiden och hade kräkts i sängen så är jag glad.
Hon hade alltså kräkts på sin kudde, så jag bytte i hennes säng och la dit en handduk och ställde fram en hink, hon ville nämligen lägga sig igen på en gång. Jag gick och la mig och låg, tyst och stilla och lyssnade på hostningarna, jag hörde att hon kräktes igen och sen blev det helt tyst. Nä ett oroligt mamma hjärta klarar inte hur mycket som helst, jag var tvungen att gå in dit och ta med henne till mitt rum för att överleva natten själv. Bäddade åt henne på min sida med handdukar och hinken. Hela natten bestod sedan av att hålla henne över hinken from time to time.

Många hade blivit galna eller åtminstone less efter 8.de gången, men efter varje kräkning, tittade hon på mig, bad mig torka henne och log sedan det mest belåtna leendet man kan le medan hon tog mina händer och la dom mot sin bröstkorg och omfamnade dom med sina händer och behöll det belåtna leendet. Hon kändes så nöjd och lycklig den stunden. Hela natten bestod av dessa små kärleksförklaringar. Vi höll handen, sa "love you" och kramades en massa, blev även en och annan puss och finare tjej får man leta efter.

Många timmar sömn blev det inte, ens om man slår ihop alla små stunder jag sov. Men imorse var jag trött som ett svin och Sophie fick titta lite på barnprogram medan jag sov en stund, jag vaknade till av att hon kröp ner bredvid mig och vi sov sött en stund, tills mormor kom med den utlovade nyponsoppan och colan som jag tidigare på morgonen ringt och beställt i all min trötthet. Tänkte att det lär krävas cola för att överleva denna dag av trötthet.

Men jag är glad, gladare än på länge. Okej dagen blev inte som jag tänkt och det blir inte morgondagen heller, kommer inte kunna ta mig ner till stan förrän på fredag, men det får så vara. Kan ju sysselsätta mig med att ringa företag som tycker att det är roligt att dra extra mycket pengar från mig denna månad samt kanske städa och diska, sådant som jag aldrig annars hade fått gjort."Den här pennan är trasig, så blir det ibland"
- Sophieblame me
Don't tell me,
Tell my ghost,
Cause I blame him
For all I don't want to know.


försök till förklaring.

Jag ska försöka förklara mitt "sjukdomstillstånd" då många frågat, ska försöka sammanfatta så kort det går, men måste dra parallell med när allt började, för över ett år sedan.

Det var någon gång för ett år sedan, i februari om jag inte minns helt fel som magen började svälla och jag började kallsvettas och kräkas efter matintag, jag trodde att det var pga all stress runt om allt som varit med seperation och att få ha haft Sophie helt ensam och allt sådant, men detta fortgick och jag gick ner mer och mer i vikt. Slutade då äta fast föda och drack proviva och annat flytande och märkte då att magen inte svällde, jag slapp kallsvettningarna och kräkningarna. Detta mådde kroppen såklart inte bra av.

Vill tillägga att mina besvär inte bara gav mig dessa smärtor, de resulterade i en och annan sjukhusvistelse, en gång skulle jag till Sundet men kollapsade i korridoren så en patient sprang in till en doktor och sa; jag tror hon här behöver hjälp, snabbt!

Då kunde jag inte, ligga, stå eller sitta utan att ha extremt ont och när ambulansen kom för att ta mig till Sundsvalls akut så behövde jag inte en, två utan tre doser morfin för att inte känna smärtan.

Under mina sjukhusbesök har jag gjort, x-antal blodprov , ultraljud i och utanpå kroppen, gravtest, klamydiatest x4, livmoderhalscancerprov, kollat om jag har magsår samt aids. Fick höra att jag hade grov urinvägsinfektion och sidkatarr.. de medicinerna hjälpte dock inte, så det var tydligen inte problemet. Åt medicin för magkatarr ett tag, då kunde jag äta en liten mängd mat, men det höll inte i längden. Så trots alla sjukhusbesök, trots alla olika läkare jag träffat, både på akuten och på vårdcentraler så kommer vi ingenstans.
Hade nästan hellre tagit att jag hade livmoderhalscancer än att inte veta.. (bara nästan, haha)
Jag vill bli frisk igen och blir förbannad att jag trots frisktillstånd i 8 månader måste gå igenom detta ännu en gång, vid samma tidpunkt på året.. är jag typ, allergisk mot februari/mars luft?
Det skulle förvisso inte förvåna mig ett dugg om det var så.
Det är ju mig det handlar om. Kände mig för svag för att träna idag, suck. Hoppas att orken finns på torsdag, var längesedan jag höll i min klubba nu..


Sensmoralen: Jag kan inte äta fast föda, då sväller magen, jag mår illa och vill och kanske även kräks.
Äter jag flytande, mår magen bra, men jag blir svag, trött och yr.


Peter Elander:
Att lyckas i OS kräver 7 till 8 års tränande under många år

”Kim (Martin) har ett bra köksbord hemma.”

ajaj

Alla som tror att jag pikar "någon" har fel och kan sluta säga det - tack :)


Jag provade äta lite pasta med Sophie.. men det gick inga vidare alltså, mår redan lite illa och är svullen. Dumt, dumt. Orkar ingenting, är helt matt i kroppen och tröttheten kan vi inte prata om. Har ingen energi alls. Hoppas att det blir bättre imorgon, förmodligen behöver magen bara vänja sig vid flytande igen. Den får väl någon form utav chock, men de har ju sluppit vara svullen tills nu iallafall så man tycker att den borde må bra.

Ska nog ta Sophies råd och vila i soffan sen också, fick iallafall vara en bra mor och laga mat till henne, hon ville ju inte ha kycklinggratäng matlådan jag erbjöd henne så det var bara att ställa sig och göra korv och pasta trots allt. Jag har inte gjort det på.. tammefan, jag minns inte ens, sysslar inte så mycket med husmanskost och Linda, jag ber om ursäkt för uteblivna recept, ska försöka skriva ner fast jag inte gör mat åt mig själv längre, kan ju inte lämna dig hängandes! (hehe)

Men man får se det roliga i allt, jag kommer ju ha ÄNNU lättare att ta mig fram på krogen om magen slutar svälla upp.. Kanske slipper jag även nästa gång jag går ut att dölja den, såg ju trots allt gravid ut i helgen av all svullenhet.. och jag saknar Latte och skulle förmodligen döda för en pizza.. kanske ska gå till närmaste pizzeria och pistolhota dom med en leksakspistol och KRÄVA mat.. känns snällt och bra. men åååh gud vad man vill ha saker bara för att man inte får äta det. Brukar aldrig vara sugen på pizza annars.. men nu så. Bara för att.


sjuuuuk

Detta gick lite väl snabbt detta tycker jag.. klarade mig längre förra gången men har redan nu börjat uppleva symptom som kom först långt, långt senare förra omgången. Nämligen yrsel.. Imorse trodde jag att det bara var pga trötthet, sov rätt dåligt inatt, men när jag sovit några timmar till och allt var likadant så kunde jag konstatera att det inte var så. La mig i soffan och skulle tänka lite som jag brukar göra, tittade upp i taket och jag kan förklara känslan genom att jämföra den att lägga sig ner och titta i taket när man är på tok för full.. Allt bara snurrar, som om det är tre världar i en.
Känns lite dumt men jag SKA försöka äta lite pasta med Sophie, kan ju inte vara så jävla hårdsmält, får se om jag ångrar det beslutet om nån timme..


Jag: Sophie.. mamma är lite sjuk, lite trött, ont i magen och huvudet, så du vet.
Sophie: ont i magen? kräks du?
Jag: Nejdå, bara ont.
Sophie: okej, du får vila i soffan!


Sophie lite senare:
"kan du köpa en sån där dator till mig?
en stor dator, som är en sån här dator!
Du mamma! kan du köpa en sån här dator till mig?"


Detta alltså i ett svep och bvc undrade om hon sa 2-3 ordsmeningar.. I wish.. I wish..tuna..

Jag fick vakna till ett fint mail idag på fb, det är dom små sakerna som gör det, brukar man säga. Så den här dagen blev aningen dugligare än vad jag trodde, dock är klockan redan mycket och jag borde duscha och få något gjort, eller så duschar jag och får sedan inget gjort, det är ju som man vill med det.

Förgyller denna morgon med att lyssna på Disturbed och åt precis lite sallad, ska se vad magen säger om detta, men om jag inte har helt fel så kunde jag äta tonfisk förra omgången så jag chansade med det och lite ost. Håll tummarna på att jag slipper ligga och dö i eftermiddag.. känns ju faktiskt, tämligen onödigt.
Undra sa den lilla flundran om man ska träna idag, eller alltså frågan är ju verkligen inte om man vill eller inte, frågan är väl om man kan.. så vi får fundera på den en sväng och inväta samtal..
Känner nu i benet bara jag tänkte ordet "träna" att det stramade lite.. Ska även erkänna att jag är sjukligt sugen på fotboll igen, det är nästan som tortyr detta, nästan!


(Nor - svk matchen)
Chris: ”Börjar du bli lite förkyld?
Niklas: ”Ja, jag börjar bli täppt.”
Chris: ”Jag har nässpray med mig.
Niklas: ”Har du det? Får jag låna?”
Det blir tyst ett tag.
Chris: ”Utan konserveringsmedel, bara för dig.

Sedan hörs två spray tätt följt av Niklas snörvel.


My flaws are open season.blabla

Kul att det inte ens varade ett OS, inte för att jag hade förväntningar, det har jag lärt mig att inte ha. Men kom igen? Och det finns faktiskt, tro det eller ej, bättre sätt att göra sig klar på och förtydliga vad det är man vill och inte vill. Finns lika många sätt som det finns människor, men det här med att bara dissa verkar vara det som gör mest människor nöjda, de slipper anstränga sig och ta "låt mig vara" snacket, utan låter det bara förfalla av sig själv, inte mig emot förvisso. Verkligen inte, i vanliga fall skulle jag inte ens bry mig. Händer allt för ofta, men snälla. Ett nej är väl inte så mycket begärt. Kan vara så att jag kan vara bra att ha tillhands också, men nä, skulle inte tro det.

Allt du sa har åkt in genom ena örat och har nu lämnat huvudet genom det andra! Gillar det jag.

Satsar nu all in för en fin vecka, känns som om tiden bara springer iväg, känns som igår jag satt här och tittade på Sverige - Finland och sen spenderade dagen i sängen. Men det var en vecka sedan. Förra veckan gick galet snabbt, har inte varit med om någon vecka gått så fruktansvärt snabbt. Den avslutades på det traditionella viset: i gråt och i skratt. Blivit lite för mycket av det där gråtet nu.. haha dock sker det bara på fyllan och bara ibland när jag har måstat bli förbannad under kvällen, gillar inte att bli det.
Hoppas på ett bättre slut på denna vecka! Ska fredagsmysa med Sophie som aldrig förr och på lördag blir det nog, förmodligen dock ännu osäkert middag.


Härenstam: "Har du så mycket skägg Niklas?"
Wikegård: "Om jag sparar i 7 år kanske"
Härenstam: "Nä, inte ens då Niklas"
Wikegård: "Mossa växer inte på granit"plötsligt händer det.

Det är helt galet hur man kan prata med vissa människor och hur man absolut inte kan hitta något att prata om med andra, rätt så fascinerande tycker jag. Har varit med om båda situationerna, värst är den sistnämnda när man oerhört krystat sitter och försöker komma på något att säga, när man pratar om vad som helst som är helt alldaligt och ointressant bara man får konversationen att fortlöpa utan långa och pinsamma tystnader.. utan att behöva titta på varandra och undra vad fan det är frågan om.. för man undrar ju ibland vem fan det är man sitter och pratar med egentligen? VARFÖR kan inte personen prata? Är denne social missanpassad eller helt enkelt bara för blyg?

Jag personligen åker fram som en ångvält jag, en fröspridare, you name it. Jag kan prata och gör det gärna, med allt och alla. Ibland kaaanske för mycket, men märker om någon känner sig trängd, de flesta tycker att det är skönt, speciellt när jag är på mitt exeptionellt fina humör och skämtar om och med mig själv. Bjuder gärna på mig själv så andra ska bli glada.

Har ju även varit med om den där fantastiska känslan av att träffa på någon som samtalet bara flyter på med, som om man aldrig gjort annat än att prata med varandra, som om det vore det mest naturliga i hela världen.
Som får 6 kanske 7 timmar att kännas som några minuter, en människa som inte bara kan prata utan gör allt snack väldigt intressant, en som ger och en som tar. Som man kan dela konversationen med. Jag gillar att byta ord, jag gillar att det flyter på. Även med en främling, som om man aldrig gjort annat, som sagt.

Det händer då och då och de tillfällena gör mig glad.
Även om de är i skrift.


,

Känner mig lika mysig som flingor som ligger för länge i mjölken.. en dusch och lite smäll på käften skulle göra mig toppen ikväll! borde, borde, borde städa, men vem orkar när man ligger såhär skönt, kanske inte skulle köpt soffan? Lätt värt 11.000 men får ju ingenting gjort!

Timrå har fattat greppet om matchen igen efter att ha lämnat ifrån sig en 3-1 ledning till 3-3 inför sista perioden. De har nu dragit ifrån igen till 5-3 och jag kan inget annat än att gilla detta! För jag gillar det verkligen.
Man får INTE förlora ett derby mot MoDo på hemmaplan, det är totalt oacceptabelt och är i princip en av de enda sakerna som kan göra mig sur! Ja hör och häpna.. men det gör mig förbannad.


"Det kom som en överraskning det där försvaret..
eller så kanske det inte gjorde det."
-
Niklas Wikegård


solve it


 


There's too many men
Too many people
Making too many problems
And not much love to go roundI won't be coming home tonight
My generation will put it right
We're not just making promises
That we know, we'll never keep.

 

Now this is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth fighting for.

 

 

This is the world we live in
And these are the names we're given
Stand up and let's start showing
Just where our lives are going to.
yeah

Nåväl, nu gick ju inte 3års kollen som jag hoppats, Sophie förknippade stället med sprutan hon tog mot grisflunsan förra året, så hon var mest rädd och orolig och lite grinig hela tiden. Men jag och Lillian (sköterskan) hade iallafall en givande stund och vi kunde konstatera att Sophie inte var efterbliven.. TUR.
Nämen hon är ju en stjärna på allt.. hon frågade om hon pratade 2-3 ordsmeningar.. EH? Ja om det var så få ord i meningarna så man kunde få vila öronen ibland!

Nä skämt åsido så gick det bra och nu sitter hon tyst på golvet och gör halsband till sig och dockorna. PÄRLAN.

Jag åt nyss en givande middag bestående av kräm och mjölk samt en liten portion risgrynsgröt, ska se vad magen säger om den och kolla om jag kan ha med den i min veckomatsplanering... LIFE IS LOVELY!Vi lyssnade på In Flames och rockade lite ;Dmums mage

Nu har jag varit och handlat med mamma.. mat för hela veckan.
För mig blev det;
2 liter fil
1.5 liter mjölk
2 liter proviva
1 liter kräm
1000 gr risgrynsgröt
1.5 liter juice

and there you have it, detta ska jag alltså leva på tills min mage tycker att det är dags att samarbeta igen, vi får se när det blir. Förra gången tog det väl 2 månader men jag har goda känslor inför denna, kan nog bara ta några veckor, men vi får hoppas på mindre, för pappa fyller 50 år den 26/3 och därav blir det stor partaj 27/3 där det serveras mat och dryck (betoning på dryck), sjukt bra musik får man anta och en hel del dans och skratt och trevliga konversationer. Kanske bara är jag på hela jorden som är 20 år och älskar släkt gatherings, men det må vara isåfall.

Tog precis en skål med kräm och mjölk och konstaterade att jag måste diska, men det får bli nu efter Sophies 3års koll som är kl 15.30. UNDRA hur det kommer att gå. mahahaha.. tur att hon är väluppfostrad och gör som hon blir tillsagd i väldigt, väldigt stor utsträckning.

Nu var även OS över.. så det är bara att återgå till alla tvserier man tittade på hela nätterna förut, har missat en hel del men lär hänga med ändå, är trots allt relativt fristående avsnitt. Nu började jag må lite illa, men det är bara att bita ihop och slänga sig in i bilen och åka och hämta barnet. Resten av dagen spenderas här vid datorn, samt i köket för städning efter helgens bravader och jag ska försöka lista ut vad för leksaker barnet inte ens rör denna vecka så jag kan få iväg något någon jävla gång.

So long suckers!Be yourself no matter what they say.


"Ett par studsar...2–0.
Ett par misstag...4–0.
Sedan... 6–0.
Det är då du hoppas att du spelade curling
i stället så du kunde ge upp.
"
- Teemu Selänne
(Fin-Usa matchen)..

Det låter väl en aning larvigt men jag har ingen aning om vad jag ska sysselsätta mig med nu, detta har hunnit bli en livsstil, har hunnit slagit sig fast i min vardag.. Tur att helgen gav mig lite bättre dygnsrytm, man blir trött när man har varit ute! Så nu är jag trött och det stämmer väl tämligen bra med tanke på när jag kommit hem i helgen.
Dock satt jag uppe till 6 tiden i fredagsnatt, ja jag säger inte vems fel det är, personen kan ta åt sig. Men det var trevligt, du är trevlig. Måste jag bara säga.

Ser fram emot en spännande vecka med mitt lilla busfrö och träningar, förhoppninsgvis lite plugg och sömn!
Det var snack om middag på lördag, men vet inte riktigt hur det blir helt enkelt!

Förövrigt så tycker jag allt att det kan bli vår snart, börja bli en aning less på vintern och all denna snö, som kyler min kropp, speciellt när man går hem sena vinternätter. Nä uppskattar om det kunde bli lite varmare, undviker dock helst slasket, det är jävla drygt att ha och göra med! Speciellt för barnen, man vet inte riktigt hur de ska kläs..


Tre kronors talangscout,
Power play, eller box play som vi säger på svenska."

”Nej där var han för snabb att blåsa. Nu åker han också fram till målvakten här och säger:
”Du, jag kommer från elitserien, där blåser vi väldigt fort. Sorry about that.” – Wikegård


”Jag skulle vilja säga såhär eftersom vi är i Kunskapskanalen nu: han är oomkullrunkelig”.
- Robert Blomqvist


Jag läste juridik på Harvard men jag är inte säker på att jag förstår.
USA:s general manager Brian Burke om poängberäkningar och placeringar i gruppspelet i hockey.
(Det var alltså inte bara jag som tyckte detta var skumt)

Andre Pops angående wikegårds förkortningar;
Ett tips till wikegård; Modin innehåller lika många bokstäver som Modda..

EN sak som jag faktiskt har svårt att relatera till, som sportintresserad och som galen i hockey är det där med att inte kunna titta på andra lags matcher, hur skit jävla piss dåligt (på ren svenska) det än går för laget som ligger en allra varmast om hjärtat. Jag är av den uppfattningen att bra hockey är alltid just bra hockey. Då spelar det faktiskt mindre roll vilka som utför den. För trots att Sverige inte fick något bra gjort under OS när det verkligen räknades så såg jag på matcher efter det, om än lite motvilligt måste jag erkänna.
Varför? Jo för att bra hockey är bra hockey oavsett lag. Inte fasen var min dröm final mellan USA och Kanada.. nej aldrig någonsin skulle jag tänkt så innan OS började.

Jag tog dock givetvis Sveriges förlust hårt, det var inte bara pinsamt, det var helt otippat och förnedrande för svensk hockey, vi kunde väl åtminstone försvarat guldet med att gå till semi och vidare till en bronsmatch? Men nej inte klarar vi av detta. Vi var inte värda att komma till någon final, var antagligen inte ens värda att ta brons, förmodligen så hade vi inte tagit något lag efter kvarten om vi nu vunnit den.. Ordlöst..


Kanadickerna.

"han har inte gjort ett mål, inte gjort någonting.."

KANADA!

Med tanke på sista perioden, period nr 4, förlängningen, så är Kanada de absolut värdigaste vinnarna av detta Guld. Rakt igenom, en fin match, med fina tacklingar, fina kontringar, fina passningar, anfallen, fint målvaktsspel och framför allt, vilken kämpa glöd. Kanadensarna dominerade hela förlängningen med absolut flest och vassast anfall.

Jag är nöjd, oerhört nöjd. Mest nöjd över att Crosby fick avgöra, han gjorde en i överlag dålig match, syntes knappt, gjorde mest ingenting, gjorde misstag, men fick avgöra en OSfinal! Han är en stjärna, en ung sådan, som kommer att gå långt.

Tokgillar detta men småogillar att OS är över nu och undrar vad jag ska sysselsätta mig med fortsättningsvis, kanske är dags att börja plugga igen? (haha)

Medalj utdelning nu, strax. <3


- ja crosschecking..
"det är tillåtet nu"
- ja tydligen

RSS 2.0