sommar 10

Ingen uppdatering på en vecka, man får skämmas, men i sommarens sverige har jag inte haft tillgång till internet med datorn.. Men vi har varit på kolmården, vi har åkt båt, vi har haft vattenkrig gånger 5, vi har badat i pool och hav. Vi har ätit god mat varje dag, plockat jordgubbar, smultron och blåbär, ätit glass. Vi har blivit bitna och spenderat 2 timmar och 7 minuter på sjukan. Vi har tittat på fotboll och sovit i stuga. Vi har umgåtts, skrattat, kramats och pussats. Det har varit de bästa 6 dagarna på väldigt länge, Sophie var duktig på bilresan ner, hon var duktig och gnällde inget på sjukan och nu hoppas jag att slippa gnäll imorgon på tåget när vi beger oss hemåt till Norrland igen. Det är bittersweet, Sophie som trivs så bra på landet där vi varit och nu har jag haft henne i 2½ vecka så det känns inte alls roligt att lämna bort henne till hennes pappa igen. Vill ju ha henne hos mig varje dag.

Antar väl även att det är dags att gå ut med att jag har fått äran att ha fått någon i mitt liv som verkligen bryr sig om mig och Sophie och som förgyller alla dagar vi har tillsammans. Någon som får mig och henne att skratta åt och med denne. Jag tvekar inte alls på att det kommer att gå bra, har aldrig sett mitt barn interagera så bra och lättsamt med någon förut, även om hon retas ibland och säger att bara tjejer får göra vissa saker. Har även fått privilegiet att få träffa en helt underbar familj, trevliga och roliga på alla sätt.
När vi kom hem ifrån Kolmården på lördagen så hade de införskaffat en barnpool åt Sophie som hon kunde plaska runt i och hon har skapat en fin relation med dom alla. Cant wait too get back.
Känner på mig att det här kommer att bli en väldigt fin sommar.

Imorgon tar vi iallafall tåget hem till Norrland och kommer väl hem 9 på kvällen så hoppas att barnet klarar de 7 timmarna vi ska åka utan så oerhört mycket gnäll. Tar med filmer och fika!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0