yes.

Jag avskyr just nu när människor klankar ner på mig, det gör jag förvisso ganska mycket i vanliga fall också men mer nu på sistone pga en rad händelser i mitt liv. Jag brukar inte klaga. Men en sak är helt klar, vad jag gör med mina dagar är min ensak. Om jag vill sova hela dagen - fine.
Vill jag plugga hela dagen - fine.
Vill jag bara se på tv hela dagen - fine.

Att höra att jag bara sover bort dagarna är fan lite drygt, för ja, när jag inte har Sophie så passar jag på att sova, jag tror inte att folk riktigt förstår, även fast Sophie alltid sovit hela nätterna så kan man som förälder omöjligt sova lika bra som förut med ett barn i hemmet, oron att något ska hända är konstant. Så enda dagarna jag kan sova riktigt bra är när hon inte är här. Så ja, då sover jag lite längre än till 07 när Sophie brukar vakna. Då sover jag kanske t.o.m till 11. Så att jag ska orka nästa vecka med dålig sömn.
Jag erkänner att jag gör lite när Sophie inte är här, att jag inte är så kreativ och arbetsam. MEN jag tar ju igen mig efter en vecka full med bus, dålig sömn och påfrestning. De veckorna är ändå de bästa för mig.

Jag förstår inte vad som är så svårt att förstå? Vad som är så svårt att relatera till.

Jag går igenom some sort of hell just nu och jag hoppas att mina vänner kan ha överseende med min känslighet och att jag kanske är på sämre humör. Att de förstår att jag behöver space men omhändertagande.
Stöttning är vad jag behöver, ur alla aspekter. Inte dåliga skämt, inte ironi. Inte press och stress, bara utrymme att vara mig själv och ta hand om allt runt omkring. Sysselsätta mig lite men ändå inte behöva göra något.
En svår våg att måtta rätt men det går nog, bara jag och andra vill.

Some sort of hell, som sagt.
Jag ber om ursäkt på för hand, om jag är snäsig.


Kommentarer
Postat av: Elise

Din lediga tid är DIN lediga tid, och den gör du precis vad fasen du vill på. Man behöver de där extra timmarna för att vila kroppen, absolut. Så länge du klarar av att försörja dig och Sophie så kan ingen annan komma och klanka ner på dig, för detär så jävla fel.

2010-01-26 @ 09:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0