Snöööstoorm

Jag var en av de dumdristiga som faktiskt tänkte att det var smart att trotsa snöstormen och tog bilen till Birsta för att köpa kablar och lite fdags presenter åt min prinsessa.
Det var första gången på länge som jag kunde köra på 2.an på E4.an. Det var även längesedan jag såg så dåligt framför mig.
Låg bakom plogbilar i omgångar samt lastbilar, jag gjorde en omkörning där det inte var så mycket drivsnö, det gör jag inte om så jag ligger och trycker nästan hela tiden.
I en sådan trafik i detta väder tycker jag att det är jätte bra att man kan respektera varandra som chaufförer, för även om man tror att man kan behärska vägen och köra om andra i 100 så kanske ni misstar er.
Bussen som körde om mig exempelvis, jag fick köra in mot vägkanten så att den inte skulle preja mig, vi talar nog om 5 cm efter att jag kört in. Eftersom man lätt åker i andras körspår så är det inte så smart att köra om när det är så drivigt på vägen. Jag skrek av rädsla sen av ilska. Skrek att "MEN JAA! jag vet inte hur det är med er men jag har ett barn jag vill komma hem för"
Tack så mycket. Tycker faktiskt att man kan i detta väder ta det säkra framför det jävulska osäkra och faktiskt ligga bakom. Ansåg att de flesta körde i en bra hastighet redan som det var. Det var nog läskigt att köra på den väg där man faktiskt såg asfalten. Nä huga.
Lastbilen jag låg bakom var vit, den var även övertäckt med vit snö så pass att lamporna inte syntes, så ibland var den 40 meter framför, ibland 5 och det enda jag såg var längst upp på den där färgen på bilen var lite grå emot den vita snön!

Nädu, läskigt, men värt det.Vi hade klass 2 varning och det var kaos.
Stockholm hade klass 1. Jag vill ändå inte tänka mig
hur fan de hade idag! sthlmare.. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0