runda upp

Jag var på stan en sväng idag och skulle skicka lite saker jag sålt på tradera. Var en hel del att bära och det var väldigt kallt för mina små händer vars alla vantar är borta. Så när jag skickat paketen bestämde jag mig för att gå och köpa nya vantar. Det blev även en fin halsduk jag velat ha länge, fyra par nya byxor åt Sophie och en ny tröja åt lilla fröken, jag hoppas hon blir glad när hon kommer nästa vecka.

Jag köpte två av dessa fyra par byxor på Lindex och där kan man runda upp för de drabbade i Haiti, så givetvis rundade jag upp lite, det tycker jag verkligen att ni ska göra också. Det är en liten summa men om alla gör det blir det en del som kanske kan hjälpa överlevande till en bättre vardag med all den hjälp de behöver och förtjänar.

Jag ska ta en titt i Sophies rum snart, har alldeles för länge sagt att jag ska rensa bland hennes saker men ingenting har hänt, så det kanske är dags att ta tag i saken nu, så vi slipper ha leksaker exakt överallt, så hon slipper släpa runt på alla kläder hon växt ur och leka att det är hennes bebisarna täcken.

Ja vi får väl se hur det går, men ska nog ta ett ryck.

På stan träffade jag även på Helene på Hemköp, hon hade rast och skulle köpa något gott, jag skulle precis köpa cola och mjölk samt chips. Då bjöd jag in henne till inflyttningsfesten. Vi blir nog en hel del. Om jag inte sagt till någon som vill komma så får ni säga åt mig på skarpen så ska jag se vad jag kan göra åt saken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0