pokerface

Hope it gives you hell!

Nu taggar jag inflyttningsfest som satan men först ska pappa med familj komma förbi om 30 min. Jag är inte nervös, mer anxious excited! Har städat det allra sista såhär på morgonen men bara så att det ser ut som att någon bor här, inte uppenbart  - Jag städade tills ni skulle komma, jag städade i två dygn. Utan mer: Jag städade lite, tog bort äckliga saker innan ni skulle komma.

Så nu sitter jag här och väntar, lyssnar på musik via tvn och suben, vill att förstärkaren kommer snart så jag slipper oroa mig över det där med ljudet. Kommer bli ett jävla ljud kan jag lova.

Klockan 7 har de första gästerna lovat att försöka anlända, så att jag ska slippa sitta och förfesta helt själv, det vore ju rätt.. tråkigt.

Alltså, det var så jävla skönt att vakna imorse och gå ut från sovrummet till en lägenhet man kan bo i. Oj vilken känsla. Känns verkligen helt awesome att ha fått bort allting. Hoppas att alla andra tycker att det är lika fint som jag tycker. Har dock lite problem med vad fan jag ska ha i hallen.. det är rätt tomt på ett ställe där det är ganska mycket utrymme, ska fota och visa er någon dag så kanske ni kan hjälpa mig!

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0