kvinnor

Riktiga kvinnor reder sig själv


Kanske inte behöver en man, men trots detta så verkar man alltid söka, på affären, på gatorna, på internet. Ja det sker på ren instinkt. Men jag håller mig undan ett tag, tar igen mig själv, kanske hittar mig själv helt och hållet igen. Bor ensam, jag trivs ensam men lockas av lockelserna. Tycker att kvällarna är sköna i tystnad eller framför någon form utav skärm där underhållningen finns. Dit uppmärksamheten riktas, ofrånkomligt.
Trivs bra när jag ligger i min säng och kan lägga mig hur jag vill, ta hur mycket täcke jag vill, ha lampan tänd eller släckt precis som och när jag vill.
Laga mat (vad jag vill), städa och diska när jag vill.

Den stora friheten man har, visst är det kämpigt att vara ensamstående, att få ihop allt och detta pluggande kommer nog i slutänden ta kål på mig, med dessa sena kvällar, men det måste väl betyga någonting att jag inte är trött den här tiden. Kanske sover tillräckligt ändå, trots att det inte känns som så på morgonen.

Riktiga kvinnor som reder sig själva kan tapetsera själva, montera ihop möbler själva, även när man ska vara två enligt anvisningar, ta hand om barn och sig själva, helt själva. Sköter skruvmejslar, hammare, tångar själva.
Jag tycker mig klara det mesta själv, det finns lösningar på allt.
Det enda jag är riktigt dålig på är att få växter att överleva! (ha-ha)


Kommentarer
Postat av: Lina

HEJ!:)Skitbra inlägg måste jag säga, och du är otroligt bra på att skriva och få fram vad du menar. Skulle bara säga det:)ps. väldigt sött barn du har.Lycka till med allt

Kram

2010-01-22 @ 18:16:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0