jaja

Vilken dag.. tänkte få sova lite extra efter att Sophie lämnats på dagis imorse. jo TJENIS PENIS.
Tog först och främst en timme att somna och när jag väl lyckats med det väcktes jag av tusen sms.. VARFÖR smsar folk bara när jag inte vill ha sms eller inte har tid att svara på dom och när jag sover verkar det allra populärast. Som någon form utav bestraffning.

Jag har tänkt att äta något för första gången på snart ett dygn, jag är konstigt nog inte hungrig, jag vet att det brukar bli såhär när jag mår som jag gör. Får tvångsmata mig själv för att inte bli så utmärglad som förra gången. Då jag för första gången sen barnsbenen låg under 50 kg.. tror jag förstod allvaret när jag var nere på 47. Nej, jag hade ingen sjukdom, jag mådde bara jävligt, jävligt dåligt i skallen och det var när jag hämtade Sophie på dagis och knappt orkade gå dit som jag insåg att det måste göras något och jag åt, åt och åt.
Nu är jag så äten att jag nog inte har vägt så här mycket förut, men är fortfarande på normalvikt för min längd, men det känns i kroppen, har haft lite ångest, men nu vill jag inte gå ner, måste få må bra först och främst.


Följande är en låt som gör mig på godare humör, varje morgon, dag och kväll.

Min vän som krockade en bil igår - it will work out fine.
Upp med lillhakan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0