!

Åh idag blir jag visst överöst med komplimanger som jag helt och hållet omfamnar och tar åt mig.
Känns bra att veta att det finns folk som faktiskt tycker att man gör det bra.
Anser faktiskt själv att jag lyckats bra med Sophie (än så länge) och visst har det inte alltid varit lätt, snarare tvärtom, men allt har gjort mig till en större och bättre människa.
Sophie har inte heller fått stoppa mig på något sätt, jag har kört mitt race. Pluggar fortfarande för ja det går inte lika snabbt när man har ett barn, men det är värt alla extra timmar.
Jag har flyttat några gånger och klarat varje gång galant trots att Sophie varit med på bilden i magen eller i verkligheten. Jag har separerat och skaffat pojkvän en och två gånger.
Fine det gick inte så bra, men det är inte lätt. En bodde i sthlm och därför och jag tror enkom därför så gick det inte och ja resten pratar vi inte om. Gick iallafall inte och varje gång det tagit slut har det varit med Sophie i åtanke.
Allt går, bara man vill och har man som sagt den där unsen av vilja att lyckas och få komma någonstans i livet så tror jag iallafall att det för mig gick bättre med Sophie i min hand. För utan henne hade jag inte haft motivationen och viljan att plugga som jag gjort nu.

Lite intressant idag när jag var in på skolan en sväng och skulle få min studieförsäkran påskriven och  när rektorn jag brukar gå med mina ärenden till inte var där var jag tvungen att gå till den andre.
Han såg lite fundersam ut och undrade om jag skulle börja nu eftersom studieförsäkran bara var för en termin. Då sa jag att ja, jag gick förra terminen och är inskriven på ett fjärde år för att jag fick barn.
Han sa först: Oj, har du hunnit det och frågade vad det blev, som om jag nyligen fött barnet. Jag sa "ehm, en flicka, hon fyller 3 år om en månad"
Varpå han tittade på mig lite förundrat och frågade hur allt går. Jag sa att allt gick bra, sen noterade jag att han lyssnade på Metallica, tackade för mig och gick iväg.

Människor blir fortfarande lite förundrade över oss unga föräldrar som om det vore ett väldigt sällsynt fenomen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0