Ensamhet.

Det är mig dom kallar storshopparen antar jag, blev rastlös och åkte till birsta idag, blev en del, men kan glädje mig med att varje påse med minst 5 plagg i bara kostade 300 kr styck och jag hade ju bara två stycken sådana påsar, sen så köpte jag ju köksbord som jag ska montera imorgon samt att jag köpte innebandygrejer för 600 kr.

Jag ska fota och lägga upp allt sen när jag duschat nu såhär efter träningen, men Sophie tyckte att allt var fint. Skriver reapriset och orginalpriset under bilderna också.

Fin träning ikväll förövrigt, förutom benhinnorna som värker och värker, ska köra lite huskur på dom ikväll så ska vi se hur de mår i och efter helgen.
Skulle även byta blad på nya klubban men njaa det gick sådär, så pappa ska få hjälpa mig, får inte ens av bladet från skaftet trots att jag följt anvisningar. Damn it.
Match i helgen, hoppas det går vägen för alla.

Ikväll ska jag gosa med nya täcket som jag var in och hämtade ut idag, samtidigt som jag hämtade ett till paket och fyra timmar senare så hämtade jag ut ett till. Ja det är knappast mitt fel att allt kommer på samma gång.

Förövrigt så hade jag skriftligt nationellt prov i Sv B idag kl 10, cirka en timme senare kom jag ut därifrån, nöjd måste jag säga. Jag skildrade ensamhet, att det finns olika former av ensamhet. Berätade om min ensamhet. Berättade om mitt liv, utan att nämna namn och titlar, Sophie refererades som "hon jag älskar mest av allt", "hon vars hjärta jag håller i min hand", "min skatt" medan mannen i historien var "han, honom" osv.  Jag var självklart i jag-form. Men jag tror jag lyckades få igenom budskapet, att vara ensam i ett förhållande och att vara ensam, ensam. Att det för vissa inte spelar någon roll om man har en massa människor runt sig, man är ändå ensam.
Kan inte förklara, när jag får tillbaka det så ska jag skriva av allt här.
Har naturligtvis hittat på en del också bara för att få lite effekt på historien och skildringen av hur en ung kvinna kan leva nu för tiden. Ensam tillsammans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0