clouds.

I'm a thinker, I thinkNä ni, nu blir det nog duschen trots den sena timmen. Får väl skylla på kräksjukan om någon mot all förmodan kommer och klagar. Ha-ha.
Det var alltid min nödlösning på natt duschningar om någon klagar medan eller i efterhand; men.. jag måste väl få duscha av mitt nedkräkta barn?
Nu har ju det aldrig hänt, varken klagomål eller nedkräkta barn på natten, men det är ju alltid något att skylla på.
Ibland när jag får krampanfallen i ryggen även refererat till Ischias så måste jag om det inte släpper av att ligga och gnälla som en bebis i fosterställning uppsöka duschen och väldigt, väldigt varmt vatten för att ha någon chans att snabbt bli av med det. Det var nu några månader sedan jag hade ett anfall som fick mig liggandes och över 3 år sedan som fick mig liggandes i flera dagar. Men nån gång i veckan/varannan vecka får jag ett minianfall som inte bara vill få mig att kräkas utan även uppsöka toalett för urinering. Ja allt är inte en lek, jag har ändå haft turen att ha fått varje anfall i mitt eget hem. Tack och lov säger jag, skulle nog se måttligt roligt ut om jag som jag gör hemma kastade mig på golvet, skrikandes i fosterställning för att sedan slå på golvet och be till gud om ett stopp.

When least expected; cloud connected!

Sleepyhead som fan nu iaf.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0