bekymmer

Idag kom Sophie, så jag fick gråta en smula, inte för att jag tycker att det är jobbigt utan för att jag saknat henne så mycket. Min lilla fialisa som står och dansar i soffan just nu med sin lilla docka och sjunger något om en rumpa, man vet aldrig riktigt vad. Jag ska försöka hitta en barnvakt till morgondagens träning också. Spännande.

Sophie har redan stökat ner en massa, nästan så att man får lite panik i kroppen, men hon får väl städa nu innan läggdags. Ska åka till erikshjälpen under morgondagen och ge bort lite gammalt porslin, inredningsgrejer och så, så snart kan ni gå och fynda mina saker. Vem som nu skulle vilja det.

Har även spacklat i köket och imorgon ska det slipas sen är det bara att börja tapetsera och måla luckorna i blank svart färg. Det kommer att bli suveränt.

Barnet stal precis en fishermans friend, salmiak och ser väldigt bekymrad ut. Och nu klagar hon på att det är kallt i munnen och att jag ska blå där, så det var sagt och gjort.

Imorgon är det träning och jag vet inte vem som ska ha Sophie, hon ska ju läggas och sova undertiden och de gånger pappa haft henne har hon varit vaken. Vet inte hur det skulle gå om han skulle lägga henne och om han ens har tid till det vilket jag betvivlar. Mamma ska på kurs.. hon och hennes kurser.
Sophie ska iallafall vara på mammas jobb på torsdagar när det är träning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0