where's you head at?

"holding, hooking, interference, allt möjligt"

Så kom första utvisningen i matchen mellan Usa och Kanada i deras uppgörelse om guldet, dömt av en av tre kanadensiska domare, de domare som anses bäst i Nhl, detta är godkänd i skrift av båda lagen. Hoppas de kan göra matchen rättvis och den första utvisningen visar på det.

Matchen präglas i överlag av tacklingar, bra tacklingar, det är ett fysiskt spel och det behövs verkligen i en match som detta. Det spelas även fin hockey, detta är en rolig match att se och jag, personligen känner mig inte längre lika bitter över Sveriges insats i denna turnering. Kunde nog inte bli en bättre final trots allt.

I Turin var det ju ändock någon form utav drömfinal också, för oss här i Norden då främst, givetvis. Samt med tanke på hur Sverige har spelat i år så hade de aldrig haft någon chans mot något av dessa två, oerhört rutinerade och duktiga lag.

Kanada leder just nu med 1-0 när vi går till periodsvila.

Jag har alltid hållit Kanada som hockeylag väldigt nära mitt hjärta, alltid spelat som dom i olika spel och alltid gillat många av deras spelare. Men nu vet jag inte, vilket lag jag föredrar för guldet.. KANSKE är det fortfarande Kanada...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0