wait and bleed

Dagen igår började med att jag efter 4 timmars sömn gick upp 10 och började diska, mamma kom på en snabbvisit, visade en klänning på internet som jag faktiskt godkände.. Hon tog även ett handtag till luckorna och skulle sedan vidare till Gunilla, jag personligen han diska så mycket att det vart fullt i diskstället innan Emelie, Marija, Henke och Krille hämtade upp mig för en halv dag på Birsta City. Fick mer och mer ont i magen under dagen och humöret var verkligen inte på topp, vi kom hem runt halv 5 och inväntade Elise som kom vid halv 6 kanske, då gjorde jag tacolax och tagliatelle samt sallad såklart som jag sedan bjöd tjejerna på, klädångesten hade inträtt och min svullna mage var inte samarbetsvillig, kände mig ungefär lika fin som en prickig ballong. Lyckades dölja magen rätt bra men den gjorde satans ont. Den smärtan glömdes bort under kvällens gång med historier om "Svettige Benlöse Vegard" och dylikt, samt bra musik och sång.

Krogen var väl så bra som vanligt, inget extraordinärt eller överflöd. Bara som vanligt.. Träffade några fina människor och fick ta emot en och annan komplimang, som verkligen behövdes efter dagens nederlag.
Gjorde en typiskt fylledäckning medan jag smsade med en person och vaknade kl 8 på soffan, raklång och med ett hår som vi inte ska prata om, det var ju trots allt blött när jag kom hem. Kan det bli lite mer vår nu tack?

Förövrigt blir jag rätt less om magproblemen kommit tillbaka, men verkar inte bättre faktiskt om jag ska vara helt ärlig, väntar bara på en ambulansfärd till akuten nu jag. Gör så fruktansvärt ont och den är så jävla svullen.. Ser jag en vinter/vår 09 i repris? Orkar inte det jag, då kunde jag bara förtära flytande föda annars svällde jag upp och kräktes efter intag av måltid.

Idag är det bara rock i mina högtalare, skildrar mitt humör RÄTT så bra faktiskt! Gillar det jag.

Slipknot - wait and bleed


Kom på nu att jag fick två pussar igår! ehehehe..


Kommentarer
Postat av: marija

HAHAHAHAHAHA VEGARD!!! hade glömt bort honom ju :P hahahaha, hur jag nu lyckades göra de? kunde inte låta bli att brista ut i skratt när jag läste detta inlägg nu. hahahahahahahahahaha.. ojojoj.. vegard.. han gillas ;)

2010-02-28 @ 22:57:42
URL: http://mariiija.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0