väntan.

Det känns som om jag har väntat en hel evighet, trots det faktum att jag inte vaknade förrän efter halva dagen bokstavligen gått på att matchen ska börja. Tiden tycks vara emot mig och jag skyller allt på jetlagen.
Nämen, jag blev även trött av maten, jag vet varför. Jag gjorde dålig mat. Skäms på mig, för första gången på 1½ månad så gjorde jag inget som krävde hackning av lök, grönsaker eller dylikt. Jag gjorde, potatismos, fiskpinnar och fisksås. Kände mig genast tung i magen och blev hungrig igen alldeles för snabbt.

Har verkligen fått upp ögonen för det där med bra och nyttig mat, gosh vilken skillnad det blir.
Nu är det 3 timmar kvar till första hockeymatchen och då för damerna. Känns som en halv evighet, tur att curlingmatchen mellan Sverige och Schweiz är så pass spännande som den är. Just nu står det hela 6-4 till Sverige som imponerat de sista omgångarna. De är inne på de två sista stenarna nu och Sverige verkar ha ett ganska bra läge trots att de inte har favören att ha sista sten. Vi får hoppas att de lyckas tvinga andra laget att bara ta ett poäng.

Sophie sitter i sin säng och leker och verkar inte ett dugg störd av mina planer inför OS, dock längtar jag till nästa vecka då jag kan ta ut bra med sömn trots att jag blir uppe halva nätterna.
Jag väntar verkligen väldigt otåligt på herrarnas debut match emot Tyskland, kan inte ens beskriva hur gärna jag vill att det ska börja nu. Bänkar mig själv framför tvn på fredag kl 21 för match emot Vitryssland samt måndag 06 för matchen emot Finland. Yes, I am the crazy one.

Nu saknar jag, det är tyst. Inga pip.


Kommentarer
Postat av: Elin

Du är inte den enda! Nackdelen för mig är att jag går i skola.. Fast du har barn, så det går kanske på ett ut. Snart match! Är lite ledsen i ögat då min hockey-kille har tenta imorgon och dissar..

2010-02-17 @ 21:23:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0