Till Härnösand

Men helvete, måste ju ta upp det här så jag kanske får någon ordning..

Allt överdrivet skit som florerar angående mitt ex kan ni ju ta och total stryka från skvallerlistan, vad är det som försigår, Härnösand? Jag bara undrar. Ni vet att det nig sysslar med är förtal?
På fullaste allvar, det som sägs är bullshit. Det var aldrig SÅ allvarligt.
Det får inte bara honom att framstå som ett super psyk det får även mig att framstå som ett pucko som skickar dit mitt barn varje vecka? Tack så mycket säger jag bara.

Polisanmälan har funderats på om det inte upphörs att spridas och både han och jag kommer att försöka gå till botten med vart ryktet fann kraft och blev så stort och dikt. Det är inte okej, Sophie är faktiskt ett lyckligt barn, hos oss båda två, hon säger till mig att hon älskar mig varje dag och jag desamma. Är säker på att hon älskar sin far också samt en hel del andra människor i sitt liv. Nä jag är så fruktansvärt besviken. Tur att han tror mig så att inte jag drogs ner mer i den här skiten som Härnösand ställt till med. Nu tror jag väl ändå.

Förstår inte vad människor finner för nöje i att förstora upp problem och inte gå till den det handlar om och lägger fram en frågeställning och får svar. Nej alla tror på varandra. Har vi haft anledning att göra det förut? Nej jag tycker inte det.

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

- Guns n' Roses - November Rain


Men tant, jag är fortfarande arg och besviken och funderar på att gå vidare med det hela. Accepterar det inte.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0