tankeställd.

Jag låg nyss i soffan, lyssande på härlig musik och filosoferade lite granna, Sophie satt på golvet och gjorde ett pärlhalsband, så ser jag hur hon reser sig upp, kommer fram till mig och stryker bort mitt hår ur ansiktet och pussar mig på kinden två gånger och säger; love you.
Då insåg jag att det viktigaste är att jag har hennes kärlek. Det spelar ingen roll hur många män som kommer att komma och gå, jag har alltid hennes kärlek och det är den enda kärleken jag kan lita på i vått och torrt.
Och hon gör sådär, som om hon vet exakt vad jag tänker på, som om hon förstod att jag kände mig övergiven och förvirrad, som om hon förstod att jag behövde veta att någon älskar mig.

Hon är utan tvekan det enda viktiga, någonsin. <3

Roligt även, att jag fick ett sms där det stod en massa och avslutade med att det inom 9 minuter skulle hända något som fick mig att känna mig lycklig. Well.. det fungerade! Kanske inte som jag hoppats men jag fick mig en tankeställare och jag insåg hur lycklig jag var. Tittade på klockan nyss och det var inom dom 9 minuterna.

(ehehehhehee)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0