tanke

Slogs precis av tanke att differensen på temperaturen bara är 50 grader när man går ut.
Mysigt värre, förstå vad kroppen får arbeta då, på en sekund går temperaturen runt kroppen ner 50 grader. Helt galet.

Det är kvitterat mellan Slovakien och Norge, observera att vinnaren möter Sverige om mindre än ett dygn i kvartsfinal. Så det känns tämligen intressant att se vilket lag som vinner så man vet vad man ska förbereda sig för. Intressant, jag vet! (haha)

Men som ni märker har jag inte HELT tappat fokus på mitt vanliga liv, har ju skrivt en massa intressant det senaste dygnet och lovar att det fortsätter och värre.. Kan även meddela alla läsare där ute som antagligen inte är ett dugg intresserade att jag inte duschat sen i lördag, nej kände att det behövdes i söndagsnatt men ville inte duscha då pga grannarna men tänkte då iställetd uscha måndag förmiddag, dock låg jag och kräktes ut min mage då och låg hela måndagen samt tisdagen då min kropp tyckte att den ville ha svinigt mycket muskelvärk. Så nu är det Onsdag och jag behöver och tänker duscha, varpå jag ska fixa håret, sminka mig lite, klä på mig (en maaaassa kläder) och gå ut och få lite frisk och fruktansvärt kall luft.

Ska ta en sväng på stan och in på mammas jobb och påbörja min mästerplan. (moahahha)
Men blir nog en "powernap" efter matchen nu framåt halv 9 till 11 åtminstone så man kan överleva en till natt i vakenhetens tecken. Morgondagens eftermiddag/kväll osv ska spenderas hos Emma tammefan, första hockeynatten som jag slipper spendera i ensamhet, JIPPIE för mig.
Hoppas på semi och en fin sådan, 21 eller 03.30 fredag (natten till lördag för senare tiden).
Beroende på vilken tid det blir så får man se vart och med vilka/vem man är.

SVK - NOR: 4-3 med 10 kvar..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0