remember yesterday.

Här sitter jag, i lagom ensamhet och lyssnar på en massa rockballader, det är något jag verkligen tycker om. Helst liggande på soffan och titta upp i taket. Uppskattar verkligen musik ur alla aspekter, de kan påverka humöret på så många sätt. Det kan även bringa lugn, det spelar ingen roll vad man gör. Man behöver soundtracks hela tiden. Ingenstans utan musiken i örat, en dag utan musik vore så blank och värdelös. En dålig dag kan bli hur bra som helst bara man slår på musik man blir glad av. Men just nu är det funderar musik i form av November Rain med Guns N' Roses. Har en hel lista med fin tänkarmusik.

Har bestämt mig för att den kommande veckan ska bli den bästa på länge, nu har jag haft många bra dagar och veckor än så länge, men jag ska träffa en massa folk, jag ska göra en massa saker. Åstadkomma något speciellt och fortsätta skriva på mitt projekt. Jag ska laga en massa mat i mitt kök, ensam. Jag ska träna, med mina damer och med mina grabbar. Jag ska skratta och le och har solsken överallt.
Man gör livet själv, man bestämmer vägar, man tar beslut och man påverkar sig själv.

It cant be awesoME without ME.


Everybody needs somebody, no you're not the only one.
Don't you think that you need someone?
I am not the only one.


Sen i helgen ska jag och Elise ge järnet, har bestämt att vi ska gå lös som aldrig förr och Emelie ska med igen! Åh så längesedan fagra mö! Vi ska vara stört, bäst och vackrast, eller något i den stilen! (haha)
Vi ska gå all in, hela kvällen. Jag längtar och längtar inte. Men mest så längtar jag såklart, älskar mina brudar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0