planer och KARLAR..

- Du skriver om killar..

Jajjamensan, jag är singel, jag träffar killar ibland. Är det inte otroligt? Det trodde jag ju inte själv såsom jag ser ut. hahahah.. min kropp är byggd på fika, en hel del kladdkaka blir det, sen några träningar i veckan klämmer jag in mellan fikapauserna. Vilket påminner mig om att jag måste klippa lillhåret så det blir någon fason på oangelägenheterna. Man kan inte se ut hur som helst även om man inte kan göra så mycket åt sitt utseende så kan man iallafall trimma håret lite så man kan dölja hur man ser ut så slipper folk gömma sig, eller jag gömma mig under en plastpåse i dagsljus.

Idag har jag klämt på bröst, jajjamensan! man blir ju helt till sig i lillbyxan. Nämen skämt åsido. Jag är nöjd, det är nog hon med.

Har smidigt en hel del elaka planer angående min "eventuella respektive" på pappas 50årskalas, pga risken att han läser här så kan jag tyvärr inte berätta, men de som vet tycker att det är rätt festligt. Ja jag kan vara rolig jag med. Folk brukar tycka om att umgås med mig ibland med!

Imorgon ska jag upp 11 (senast) och ut och springa, sen duscha och sådant och bege mig ner till staden, ska köpa tejp till mina ben så kanske jag kan spela lite imorgonkväll. Har nämligen träning. Vill, vill, vill. Det sprätter i småbenen när jag tänker på det. Amazing.

Hörru! du gör mig tammefan glad alltså. Bra jobbat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0