pausvila nr 3... (ja hör och häpna)

"vilket falköga jag har då"

ja i slutet på turneringen..


Ja sista matchen spelas, det är en minut kvar och Kanada leder, till min förtjusning. Det är spännande men jag tror att de håller och när detta inlägg är färdigskiriven är matchen nog slut.

Det har varit jätte fint spel från båda sidor. HAHHAA men gud! med 20 sek kvar så kvitterar USA, detta trodde jag inte, verkligen inte. Så nu kan jag skriva inlägget klart men det blir utan att matchen är slut när det är klart.

Detta är helt ofattbart, helt ofattbart, detta är precis vad man önskar sig av en OS final i hockey, verkligen, ur alla aspekter, spänningen är på topp, något så fruktansvärt.

Det har varit en rafflande period med hård press, främst från USA skulle jag våga påstå, vilket är förståeligt när man ligger i underläge. Kan inte relatera Kanadas tankar just nu, måste kännas hårt om de förlorar nu. Att veta att de hade guldet i sina händer, fram till det var 20 sekunder kvar av den allra sista perioden.

Tackla, kontra, kontra! Gillar verkligen den här matchen, det är en väldigt teknisk och väl utförd match. Kanadensisk hockey präglas ju verkligen av fysiskt spel och ett sådant har det varit.

Kanada slappnad av lite för mycket sista perioden och det får de skylla sig själva nu. Men jag får hoppas att de håller tiden ut. Förlängning, sen eventuellt straffar. Tänk efter nu Kanada, tänk efter före.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0