mm

Helt plötsligt blev jag på ett strålande humör, ser sjukt mycket fram emot morgondagen med en heldag med min älskling! Ska shoppa något som kan framhäva vissa saker och dölja andra. Ja man är ju ingen skönhetsdrottning med krona på huvudet. Nej det enda som har en chans i den tävlingen är min näsa..

Kom fram till att det kan bli farligt imorgon, köpte ju även alkohol för en eventuell utgång ikväll, men det blir inget, ska klippa Emelies hår lite och mysa hos dom. Börja tänka på allt jävla galet jag brukar göra med dessa tjejer, alla galna bilder, med och utan kläder. Alla bilder när vi klättrat upp för snöhögar, in i buskar, på bilar.
När vi skrattar så vi ska dö, när vi ligger i badkar, när vi sitter på toaletten.. The list goes on och tiden med dessa galna mammor har varit den bästa i mitt liv. Den absolut bästa någonsin. Vi må vara mammor, men ibland så kan mammor med. Mamma.. påminner mig om hur mycket jag saknar Sophie och hur mycket denna vecka inte blev som den skulle, inte hunnit med något, bara varit sjuk. Men det är kanske så det får bli ibland. Måste iallafall städa inatt och imorgon innan det kommer folk, nu kan jag ju även diska igen för kallvattnet är tillbaka i köket så jag slipper bränna mig så fruktansvärt. Jävla hus.. Är ju ändock 2010..


Oh baby, show me, show me.

What's your favorite trick that you wanna use on me
.
Cause you know that I can make you believe
In love and sex and magic


Kommentarer
Postat av: mamma elise

haha älskar dig!!!!!

2010-02-27 @ 14:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0