men snälla..

Finns det någon större stres än den ekonomiska stressen? Skulle gissa på; Nej.
Alltså, jag har ju studiestöd på 8000 cirka och det är ju jääätte bra, problematiken i matematiken kommer när jag betalat alla mina räkningar.. För jag ska nämligen får bostadsbidrag och underhållsstöd på cirka 2600 kr.. som jag nu saknat sen jag flyttade hit från och med Januari.. DET gott folk, ger mig en panik som jag inte ens kan beskriva. Jag klarar mig inte, jag klarar mig inte på det jag har fått.. Omöjligt. Helt omöjligt.
Får snart börja sälja min saker.. ehehehhe nä kanske inte men nä, fyfan. OM jag bara fick de där pengarna, om jag bara fick dom så skulle jag leva in paradise. Har räkningar för dryga 6000 och ja ni ser ju själva vart det leder. Har nu mat inköpt för typ.. 2 veckor och ja då kan ni ju även tänka er vad det kostade och hur mycket jag således har kvar att leva på. Mihihihi jag blir så lycklig.

Det som är så fruktansvärt underbart är att detta ligger i en annan människas händer, en annan människa besitter makten över om jag ska leva som en människa eller om jag ska stå som ett fån med mina löss.

Kanske får öppna ett konto för donationer.. eh hehehehehe..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0