men grattis - tack.

Efter inte bara en bitande promenad till och från stan så känner jag mig rätt frusen, märks att man kanske är en aning dummare än man tror att man är när man klär på sig.
Byxor? Jag har ingen aning om vad det är. Istället tycker jag att leggings är ett smart påhitt.
Jag verkar föredra röda och kalla ben. Inte heller har jag någon som kan värma mig när jag kommer hem.
Och bara vetskapen om att jag om en halvtimme ska gå och hämta dottern på dagis gör mig kall. Ska nog dra på mig lite mer kläder.

Smarta tjejer är vi som tänker mer på att se åtminstone halvbra ut än att vara varma.
Man kan ju ställa sig själv frågan hur man tänker? Visst kläder gör ju alltid något, men ser man ut som mig så tror jag att det gör varken till eller från. Det är ändå mest gammgubbar som tittar på mig när de åker förbi i sina bilar och med deras blickar i åtanke så tror jag inte att det är för att de tror att jag fryser. Mina leggings som jag hade idag är ändå rätt tjocka och ser mer ut som skinn än något annat.
Vet förvisso av erfarenhet att skinn inte är så varmt som man tror på vintern..
Nä, det kanske är dags att börja använda hjärnan.

Jag är rätt duktig på att kritisera mig själv och skämta om allt dumt jag gör. Ja tro det eller ej men jag är rätt skämtsam, kan sitta på mammas jobb med Sabina och skratta i flera timmar, både åt och med mig såklart. Men man måste ju bjuda på sig själv och det är jag ändå tämligen duktig på.
Det känns bra att jag kan skratta åt alla mina misstag, för jag har gjort en hel del och de allra flesta gäller män, jag undrar vad det beror på? Godtrogen idiot jävel!


Lets crawl back to love.


Ja jag vet inte hur många gånger jag kallat mig själv för idiot idag, man tror att det ska skada sin person, men jag mår nog bättre av det. Och Elise, man ser INGENTING på lillögona mina... Jag vägrar.

Du! Du är en intressant person, som jag nog ska lära känna lite bättre. Ska bli spännande, jag älskar människor, verkligen älskar det sociala livet. Fick iallafall höra idag att jag inte hör till medeln. Det är ju alltid något, personligen är jag tveksam.. Jag vet exakt vad det är för slags killar som brukar vilja ha mig, med undantag för en då såklart. Jag fattar inte vad som hände? Men ibland så ska man inte göra det heller.
Antagligen bäst så.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0