lick it up

En av mina bekanta var med i branden på Jungfrugatan på Östermalm och jag tänker på henne bara så alla vet. Även du själv, söta du.

Nu peppar jag för lite mer stök och bök här hemma, för det ska städas och diskas och göras fint. Det är inte tokstökigt men jag är en smyg perfektionist som lätt blir less när det är för mycket saker framme och jag tror tammefan att disken ALDRIG tar slut. Vad är det frågan om?

Sen måste jag nog ta kontakt med min ack så kära far, har en del att fråga honom om.

I övrigt har jag inte mycket mer att säga just nu än att jag är en blommördare, har lyssnat på awesome musik, är små pirrig till och från och ser fram emot helgen som aldrig förr. Varför vet jag inte, men jag tycker om helgkänslan, kanske även kan unna mig lite chips och dipp.. Man vet aldrig. Jag vill också färga håret, är less på das utväxt och att det skimrar i rött i solljuset. Mörktbrunt here I come. Noterade även nu att jag måste dammsuga soffan, ja hujedamej. (som barn han var, ej värre tänkas kan)
Dessa härligt vackra, stora och sköna tygsofforna till hörndivan soffa blir lätt små smutsiga, sådär så att man ser vita prickar i solljuset från fönstret.

Jag hade bytt gardiner idag, bytte snabbt tillbaka, ty de nya var alldeles för smala för mitt stora vardagsrumsfönster.

Jag tycker ÄVEN att  det är fruktansvärt hemskt som mamma att inte få fira sitt barns födelsedag när hon faktiskt fyller år. Nej det är andra året irad, tråkigt som tusan att det var en vecka "extra" förra året.. det resulterar ju i att vi har samma veckor det här året och därför fick pappan ännu en födelsedag, det är inte rättvist. Men jag ska fira som aldrig förr när min solstråle kommer på måndag. Då blir det ståhej måste jag säga. Jag saknar dig och längtar tills du kommer, mitt lilla allt.
Tills vidare får jag underhålla mig själv bäst det går, blir väl en del träning imorgon och jag ska antagligen umgås med Emelie ikväll. Hoppas, hoppas, saknar även dig som bara tusan snyggo and I cant wait to see you.


Don't wanna wait 'til you know me better
- Kiss, lick it up


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0