kick it.

Nu har man väntat, inte bara en hel dag utan i fyra år. Eller visst kunde jag leva på guldet i iallafall ett - ett och ett halv år efter att vi tog det i Turin, sen började man längta till nästa och jag vet att det inte blir något guld i år men det är ju bra underhållning och jag gillar det jag. Det börjar iallafall närma sig och jag tackar alla som hållit mig sällskap på msn under denna otåliga tid. Speciellt Emma, du är en pärla.

Och jag är på fruktansvärt bra humör och hoppas innerligen kunna somna med det också, har ingen lust att måsta bli vansinnig över att ha förlorat mot tyskar. Då blir jag vresig och inte alls kul att ha att göra med. Men får väl se det positiva i allt som vanligt.
Men kan herrarna krossa tyskarna i curling nu någon gång då iallafall, skulle vara roligt att dubbel kicka tysk-ass inatt! Hade varit helt amazing.

Nä livet är ju too good to be true, hela tiden och varje dag. Älskar det som fan. Finns alltid positiva element när man är med mig. Får ofta höra att jag gör andra glada och då blir jag glad och det är en god cirkel.
Jag tror mig vara en bra vän och flickvän (när jag nu blir det igen).
Har mycket att ge, mycket att dela med mig av och en hel del mer utrymme att ge andra fina människor.

Älska livet så älskar livet dig tillbaka!


Nu Sverige, lets kick some German ASS!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0