Jag tappar förståndet.

Ja vart ska jag börja egentligen?

Hon med stort jävla K som i Kissie har gjort det igen..

Ja och jag blir lika lite förvånad men alldeles lika

mycket förbannad som förra gången hon kastade

skit på unga föräldrar.


Jag har klistrat in hennes text nedan men inlägget finner ni HÄR.

Jag brukar inte kommentera i hennes allt för löjliga blogg, men jag blev tvungen. Svaret finner ni nedanför hennes patetiska text grundat på inte mer än hennes stupidity.


Ung mamma? SKYLL DIG SJÄLV!

Hittade denna artikel genom min brors blogg.. Jag säger bara.. VILKET SKÄMT! Ska staten lägga ner pengar på unga mammor så dom kan plugga..? Hör ni själva hur det låter? Är man dum nog och blir en såkallad ung mamma för man skylla sig själv. Har man gjort det största misstaget en ungdom kan göra (dvs skaffa barn) får man ta kosekvenserna, och inte dvi som betelar skatt!!

 

Åh.. Jag tycker detta är riktigt orättvist, ja jag gör verkligen det och önskar att staten inte kommer ge ett enda öre till dom här skolorna. Pengarna borde läggas på dom skolorna som redan finns om något – studenter trivs inte som det är nu - så varför inte satsa på dom som faktiskt har en framtid..? För snälla, vem vill ha en ung mamma som anställd..? Nej inte många, ska man jobba så måste man kunna jobba dom tiderna som sägs. Det går inte när man har ett barn!

 

Så skyll er själva, “unga mammor” -

om ni vill folk ska tycka synd om er -

försöker inte bli acepterade i jobbvärlden..

 

Postat av: Alexandra Nilsson
2010-02-03 at 01:31

Helt ärligt “Kissie” så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta just nu. Tycker inte du att det är vettigare att lägga ner pengar på att dessa människor “som begått det största misstag en ungdom kan göra” går en utbildning som är anpassad för dom om de inte förmår att gå en vanlig utbildning ÄN att de går till socialen och lever på dom?

 

Personligen så har jag både barn och utbildning, inte nog med att jag klarade av att utbilda mig så gjorde jag även det 3 åriga samhällsvetenskapliga ekonomi programmet på 2 år. Något jag är ytterst tveksam om du skulle klara, som inte ens kan stava en hel del ord rätt. Dags att fylla vokabuläret bruden.

 

Vidare så betvivlar jag att dagistiderna kommer att påverkas av det faktum att föräldrarna är unga. Jag har min dotter på dagis 8-17. Således kan jag jobba normala arbetstider.

 

Vet inte vad som är värst heller, dina allt för ofta återkommande attacker emot unga föräldrar eller det faktum att du inte riktigt kan argumentera emot det.

 

Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv skämts över något utav mina namn.. Men nu är det kanske dags att börja. Avskyr att få kommentaren “Åh, du har samma namn som kissie, känns det jobbigt?” Svaret har faktiskt blivit; Ja.

 

 

GAH! det var alltså längesedan jag var såhär irriterad, sådär irriterad att jag inte kan sätta ord på det. På det sättet att jag tappar alla ord, snart är mitt vokabulär lika tomt som brudens huvud, om ens möjligt.

 

 

Rosi! Om du läser detta, plocka lite giftig svamp inför kursen som jag kan äta så jag kan flyga iväg på vilda äventyr en stund!

 

Här däremot hittar ni en vettig karl med en fin syn.

 

 

 Kommentarer
Postat av: Anna

Du är jäkligt duktig! Och jag håller med dig i allt du säger :)

2010-02-04 @ 13:55:39
URL: http://www.zparriz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0