it's in the game.

Nu känns det bättre och jag tog mig själv den sista kladdkakan och påbörjade precis OS första herr hockeymacth mellan USA och Schweiz! Är rätt säker på att USA kommer att vinna. Det är rätt roligt och underhållande att titta på trots att Sverige inte spelar. Inte många som tycker det trots allt.
Jag tror att jag tidigare nämnde att jag såg damhockey inatt mellan Sverige och Slovakien. Det är intressant vilka skillnader det är på damer och herrar. Damer i all ära, de är faktiskt tekniska, snabba, alerta och spelar fint. Många fina avslut. Men det är ju något alldeles speciellt med herr hockeyn, för till skillnad från damerna så snackar vi närkontakt och mycket av den varan.

Intressant även att damerna måste ha fullt visir, alltså de har fullt skydd över hela ansiktet, karlarna skyddar bara ögonen med visiret. Så är det mer okej att herrar slår ut tänderna och slår sönder näsan än att damer gör det?
Antar att ni vill ha oss intakta och vackra. Kanske är därför jag är singel, är inte intakt för fem öre alltså.

Ska ut och rehab springa med benen lite imorgon, ska vila egentligen men måste få röra på dom lite så att de inte glömmer bort vad ordet; muskler, betyder. Sen onsdagnatt kl 01.30 ska jag se Sveriges Osdebut i år och uppvärmningen emot Tyskland. Vet att ni klarar detta grabbar. Förväntar mig inget nytt OS-guld dock.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0