it is what it is.

Är rätt less på allt stök, nu vill jag ha helg. Humöret har blivit lite sämre under dagen och åtminstone jag vet varför. Vad händer? Man kan börja fundera. "Någon måtta får det ändå vara" som en vän till mig sa idag.
Men jag är på tämligen bra humör ändå, trots allt. Imorgon blir det godis, chips, dricka och hockeymys. Bannemej om barnet inte somnar innan hockeyn, då blir jag förbannad! Nä skämt åsido så ska det bli himla spännande att se matchen emot vitryssland. Så kom jag in på det igen, känner mig verkligen OS-skadad på alla sätt och vis. Men jag gillar det.


Måste säga att jag är så sjukt jävla imponerad av Anja Pärson, du är verkligen ur alla aspekter en tjej som alla slalomintresserade kan se upp till, en förebild på många sätt och vis. Du visar att man kan kämpa och att man inte ska ge upp vid lite motgång. Du är stark. Just idag är du min idol. Snyggt jobbat tjejen!


Veckan har gått något så vansinnigt fort och jag saknar förra helgen, väldigt mycket. En oerhört fin helg på alla sätt och vis. Vill tillbaka och återuppleva! Känns som om hela den här veckan har fått en annan utgång än vad jag trodde från början. Känns inte helt okej, men om det är som jag befarar så är det bara att gå vidare i livet och ta nya tag, vi får se på lördag helt enkelt.  Jag tror att jag hajar vinken, eller så är jag dum i huvudet och överanalyserar som alltid! (haha)

Barnbidraget kommer om 3½ timme. Så imorgon blir det lunch på stan med Elise, dock bjuder hon eftersom jag bjöd henne i helgen. Jag hoppas att min avi kommer så jag kan hämta ut mina grejer, som förhoppningsvis ska göra mig till en snyggare och bättre person. Nä inte bättre men tammefan snyggare! Det betvivlar jag inte, jag har ju trots allt en sak som jag känner mig lite self-conscious över.


För vi dansar med vapen, utgång är framgång!
Maskinen - dansa med vapen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0