houuuuuuston? in on.

Jeanette Fjellström länge leve dottern och OS! Hon fick min chef att inse att han måste se på hockeyn på måndagsmorgonen- vilket innebär att jag får öppna på jobbet :))Mamma gillar mig hon! De gillar jag!

Jag har haft en helgalen dag so far.
Somnade vid halv 7, vaknade 7 av att jag kände mig bevakad. Ser att Sophie står i hallen, säger åt henne att komma till soffan, hon säger; mamma, varför sover du inte i ditt rum?
- eh, hehe, ja jag sov där (läs; inte) men satt mig precis här.
"men.. du sov."
- ja jag råkade somna om här.
"du sova i ditt rum"

Ehehehehe?! Jaja fint vare! Har hunnit sova två timmar trots allt, samt spridit glädje på McDonalds, Arbetsförmedlingen och på mammas jobb. Gillar när jag är såhär speedad och glad, aningen övertrött och ingen behöver säga något, jag underhålla alla, så de kan skratta åt och med mig.
Jag bjuder på min övertrötthet och det faktum att jag går på OStid, har även många potentiella nya män, exempelvis Hiller, Schweiz målvakt. GIFTA SIG? - eh ja.
Vilken karl.

HOUSTON - we got a problem.
Match ikväll och jag är super exalterad, ska snart hämta barnet och åka och köpa en massa godis och annat smått och gott, ska även hinna göra potatisgratäng hade jag tänkt. Jag gillar livet. Det är för härligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0