gloria.

I eftermiddag har jag iallafall konstaterat att mina köksluckor är sjukt äckliga. Vet inte vad som är värst egentligen, det faktum att jag förbannar rökare och sedan går ut och feströker eller att jag tammefan levt i den där misären sen december nu? Köket luktar värre än mig själv efter en tvådagars, värre än färgat hår i kombination med ciggrök. Värre än vad mina tumvantar luktade efter att jag höll en cigg med den, hur jag nu lyckades med det.
Tack SS för den ciggen förresten!

Nämen fy vad det luktar inrökt igen i köket, ska bli skönt att få det målat och fixat, nu kör vi!
Ska skruva ner några till nu och markera hålen samt borra sönder dom totalt så de kan målas och sedan sättas upp igen, ja jag behöver väl inte säga att jag är händig efter alla renoveringsinlägg här i bloggen de senaste månaderna.

Konstaterade även att jag måste köpa den där listen nu, det ser ju vansinnigt ut. Hoppas att jag hittar något som liknar de jag har annars får jag väl byta allt. Är sugen som få på att lägga nytt golv i ett rum åt taget tre månader framöver. Skippar Sophies rum, det skulle ändå bara bli nött på en sekund. Men hall, sovrum och kök känns tämligen lockande. Gillar fina golv jag. Är van att ha det även. Så vi får la se.

Funderar även på det där badrummet.. Måla och lägga trall som i förra lägenheten? Tog ju trots allt bara 4 dagar att fixa. Kan ju inte vara sådär orangeaktigt, får ju lillhåret att se rött ut. Men jag må erkänna att jag är rätt less på vad allt renovering heter. Känner att bara det här med att montera ner, borra samt montera upp luckorna är lite väl jobbigt. Tur att det inte är jag som fått äran att måla dom. DOCK måste jag måla i dom, så lukten försvinner. Aldrig mer en inrök lägenhet säger jag bara, ett jävla helvete.

Till alla äckel som röker inomhus! SKÄMS! Verkligen inte okej ur någon aspekt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0