.

Jag kan inte riktigt sätta ord på gårdagen, men jag vet att den slutade fint. Eller jag ska säga att hela kvällen var fin på olika sätt, faktiskt. Men jag avskyr att behöva välja, om och om igen. Men jag tror att jag valde rätt, faktiskt.
Jag blir lite smickrad och generad av dina ord, dina välvalda ord. Som om du vet vad du ska säga.

Men jag blir så peppad över ikväll så det sprätter i lillkroppen, fick just bekräftat att FlisElise ska med, Ja! Tur att hon har världens bästa pappa (efter min) som ställer upp och barnvaktar. Nu kör vi babe!
Då till det verkliga problemet.. kläder! man kan faktiskt inte även om man vill se ut HUR som helst. Någon måtta får det ju faktiskt vara. Ska fundera över det när jag kommer hem ifrån cityjam, vi får se om de lyckats konstruera rätt i år, hörde att de byggt fel en gång iår också... men att de tydligen skulle ha rättat till det. Men man vet ju aldrig med den här kommunens kompentens. Man vill skratta och gråta samtidigt och det är ganska wicked.

Det känns även jobbigt att jag måste till T och hämta kameran, borde tagit med den men ville inte att den skulle bli stulen på krogen vafan. men men.


LILLHÅRE! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0