didn't know what to do

Vi gick som sagt och bestämt till frisören, kom ut därifrån några minuter senare och spenderade resten av tiden på staden, jag införskaffade ett par vita Tiger. Kände mig rätt nöjd just då, köpte även ett par strumpbyxor med hål på sidorna. Vad det blir för kläder imorgon får morgondagen utvisa, ska till Birsta med Emelie på dagen nämligen och man vet aldrig hur det slutar. Idag har jag förövrigt att par jeans som jag nött lite själv för ungefär ett år sedan, känns bra att vara i dom igen, köpte dom INNAN jag fick barn, har kunnat ha dom till och från sen efter Sophie kom, när jag hade mina magproblem kunde jag inte ha dom och har inte kunnat ha dom under sommaren. Hur som haver så kan jag ha dom nu.

Ser fram emot imorgon, ska laga middag med tjejerna och klä på oss och tjeja oss litet innan festandet sätter igång, jag är liiite orolig för att äta, då morgondagen stod med en överraskning åt mig och jag funderar på om det inte är dags att rannsaka magens problem igen. Den bör ju INTE innehålla saker jag åt i tisdags, det är nästan som förut, bortsett från att allt kom upp nån timme efter att jag ätit då.. Hoppas att det bara har att kräksjukan jag hade i måndags att göra, annars blir jag så slut. Orkar nog inte med samma problem ännu en gång.

Jag ska gifta mig i sommar förövrigt, med vem får ni se då ;)

Jag förstår inte riktigt vad som hände? En förklaring hade varit på sin plats, vill gärna veta varför det inte blir något utav någonting.. Tycker inte om att inte veta och bara sitta här som något pucko och hoppas att höra av dig.
Fan vad allt ska strula nu för tiden, tur att jag är en glad människa ändå!

What you say?
So let me in, give me a chance.
Cause when the roof caved in and the truth came out
I just didn't know what to do.
So babe, what you say?

- Jason Derulo - whatcha say


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0