Damaged.

Alltså.. nog har jag sett många OS i mitt liv men det här tar ju priset. Det har bara gått några dagar och jag är redan 110% OS-skadad.

Efter att ha sett matchen mellan Kanada och Norge så gick jag och la mig, klockan var väl 04 någonting och jag vet inte om jag somnade något eller om jag inte hann göra det innan Sophie kom in, eller gjorde hon det? Jag kanske drömde. Men jag tänkte; Är hon vaken nu? "men vafan kommer du mitt i matchen och sverige spelar ju snart, men jaja, sov här du medan jag tittar" Sen somnade jag kanske om, om jag inte redan sov. Vaknade sedan och såg att det var ljust ute och tänkte "men vafan äre nurå?" och tittade på klockan, jaha.. 30 min sen till dagis.
Då hade jag även stängt av väckaren i sömnen, inte ens tryckt på snooze som jag ALLTID gör.
Jag förstår inte vad som hände, jag är fortfarande yr och allt rä ett virrvarv, visste in om det var dag eller natt när vi klev upp. Allt är upp och ner och det blir inte bättre idag. Hockey 23.30, damerna sen herrarnas debut kl 01.30.

GÅR ICKE att missa. Nämen, jag minns iallafall vad jag heter.
Men konstigare natt/morgon-something har jag då aldrig varit med om.

Sophie? kom du in till mig 04.30 eller 07.30? Jag har INGEN aning. Minns att jag tänkte att det var konstigt att hon kom in iallafall.. Det var ju inte Sveriges tur än..

BAH; HEJ JAG HETER ALEXANDRA UGGLA och tänker picka er i skallen..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0