anywhere is.

Letterna gav tydligen tjeckerna en kamp ändå, men tjeckerna vann efter matchens ordinarie tids slut. Nu tittar jag på Slovakien - Norge och såg nyss en väldigt oerhört otrevlig armbågstackling, Tollefsen fick matchstraff och Bartecko togs av isen med huvudet fixerad och med en stor blodpöl som minne på isen. Han själv har dock inget minne just nu och hålls under uppsikt. Fruktansvärt att det ska behöva bli såhär.

Titta på elbowingen HÄR (känsliga tittare varnas)

- men kan ni sluta elbowa/crosschecka mot folks HUVUDEN? Tack?! (Jag blir FÖRBANNAD)


Han får alltså en elbow to the head och föll mot isen och hjälmen föll av på vägen och han slog därför huvudet rakt i isen. Det lyftes upp lite och man såg en stråle blod rinna ner på isen. Fruktansvärt obehagligt. Detta bara 6 min in i första perioden. Hela isstadion blir helt tyst och chockade och man märker på slovakernas spel inledningsvis att de är medtagna av händelsen. Just nu är det 14 min kvar av andra perioden och slovakerna leder rättvist över vårat grannland med 3-1. En siffra som nog kommer att ökas från slovakernas sida och jag hoppas att de får ta hem segern nu. DOCK vore det roligt att möta Norge bara för att de är just vårat grannland, men det betvivlar jag väldigt starkt.

Hoppas att Bartecko återhämtar sig!
Har kommit till min vetskap under kvällen att Hörnqvist återhämtat sig från den fula crossscheckingen under Finlandsmatchen samt att Pålson tillfrisknat från sjukdom.

Norge REDUCERAR till 3-2 as I write, de kanske kan ge slovakerna en kamp, blir spännande fortsättningsvis.
Det har även ljusnat här uppe i Norrlandet för en stund sedan! Trevligt, nån timmes sömn framåt lunch kanske?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0