and I really dont know.

Förövrigt så ställer jag mig frågan ungefär 12 gånger under en uppdatering här i bloggen om det enkom är jag som får error för allt jag gör? Ladda upp en bild får jag exempelvis göra minst fyra gånger innan det fungerar som det ska och då ska vi inte tala om hur många gånger jag får "spara & publicera" ett inlägg innan det faktiskt just sparas och publiceras. Det börjar gå mig lite på nerverna.

Jag ber även om ursäkt för att bloggen inte var tillgänglig igår, någon dag framöver kanske jag förklarar varför men tills vidare så är det bara att acceptera.

Behöver även smsa min käraste Emelie imorgon och kolla hur det blir med vårat mys, min lilla snärta vad jag saknare ju! Måste pussas och kramas förstår du väl? Jag kommer, jag kooooommer! Nu för att inte bli överexalterad kanske jag ska bekräfta planerna först innan jag gör min bakåtvolt och påtal om det så har jag kanske lovat att göra en sådan på lördagnatt. Hur det blir med det får jag återkomma om. Eller så märker ni om jag lever på söndag helt enkelt, det är ju som man vill med det.

Det känns som om det finns en lätt förvirring i min kropp, som om jag inte quite now vad jag ska göra. Borde verkligen tänka efter nu och leva livet lite och ta rätt beslut. Stress har jag aldrig riktigt tyckt om men brukar i slutänden ändock alltid hamna där.

Sitter och väntar på ett sms också, ja det är faktiskt din tur att skriva nu, må jag säga. Jag skrev senast! hahah skämt åsido så har jag faktiskt börjat våga saker i mitt liv som jag inte vågat förut, hela kroppen skrek ju nej till kaffe idag och visst var det mestadels pinsamt men i efterhand är det inget jag ångrar. Absolut inget. Man får nya erfarenheter av precis varje människa man träffar på i sitt liv. De blir en del av ens kunskaper även om man inte tänker på det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0