Hur jag är.

Jag vet inte vad jag ska säga, men som den oerhört dåliga och oansvariga mamman som jag är så tänker jag nästa helg, medan sophie är hemma göra följande:
Dricka vin medan barnet är vaket och sedan låta barnet somna, varpå jag utan vidare tankar på barnets välmående, konsekvenser eller andra logiska aspekter självklart lämna barnet helt ensamt i flera timmar medan vederbörande sover och gå ut och dricka en hel massa jävla sprit, helst utan tanke på att mitt barn är helt ensamt mitt i natten. Dagen efter ska jag vakna hemma efter att efter övertalning faktiskt gått hem till mitt barn som är ensamt medan jag festar, jag ska gå upp, ta fram, tillaga samt lägga mat i sängen (min loftsäng där hon ska få sova utan tillsyn) som hon får ransonera under en veckas tid. Vatten kan hon klättra ner för sängen sen klättra upp till handfatet (hon vet ju vart det finns) och dricka, medan jag är ute på vilda äventyr i afrika. Till underhållning har hon följande: tv som står på dygnet runt, helst inte en barnkanal utan något som exempelvis MTV eller dylikt, tvspel såklart, om hon får igång det. Hon kan även leka med knivarna jag lämnade på köksbänken och även dricka lite vin som jag lät stå framme efter helgens förfestande. Jag tror även att jag ska lämna ytterdörren öppen så att hon kan ta sig ut ur lägenheten och införskaffa förnödenheter, lek kamrater eller föda i form av råttor, eller nej just det, vi har ju en hel del råttor under våran soffa eftersom jag vägrar städa samt ta undan gammal mat och sådär, det är jag helt enkelt för lat för.
Notera även att jag lämnat en hel del tända stearinljus framme i maghöjd på barnet.
Jag hoppas förvrigt att hon inte RAMLAR ner för min loftsäng... hon skulle nog dö då, om hon inte dör av svälten dvs. Så det var tur att jag lärde henne klättra upp för stegen, bara hon inte rör sig så mycket i sömnen så går det nog bra.
Jag kommer att komma hem emellanåt, med diverse män givetvis som jag presenterar för Sophie som hennes nya pappa, tänkte att hon behövde ännu en ny denna vecka. Förresten så lämnade jag toalettsitsen öppen så att hon kan göra sina behov där, om hon kommer på hur man gör, jag hoppas det så jag slipper torka upp bajset som hon antagligen kommer att ha placerat på golvet samt gått i och således spridit i princip överallt. Kiss är det förövrigt i hela sängen, soffan och mattan samt diverse andra ställen, så det luktar nog ganska äckligt när jag kommer hem, där emellan åt. Jag hoppas hon kan ta sig till dagis helt själv när det är pappavecka igen och att hon klär på sig rena och fina kläder med rätt storlek, så att inte dagis ser några misstankar av misskötsel och rapporterar till Socialen, allt medan jag är ute och super på olika ställen i världen.


Tack för mig och jag skänker en vänlig tanke till den person som idag seriöst antydde att jag kunde vara kapabel till iallafall en hel del av ovanstående. Jag hoppas ni ska ta er upp ur sandlådan och förstå att jag gör allt för Sophie, varenda eviga dag jag har henne och att när jag inte har henne så tänker jag på henne konstant och saknar henne mer än något annat.
Den som kommer och påstår att jag inte tänker på henne i allt jag gör ska jag personligen ge en annan syn på verkligheten er jävlar.
Jag är en sådan person som aldrig HATAT någon, jag är inte kapabel att göra det helt enkelt, min godtrohet och tron på att människor ändras samt agerar efter känslor som finns just då och därmed begår misstag är alldeles för stark. I veckan har jag inte bara lärt mig att hata någon utan även att absolut inte förlita mig på någon som lätt vänder kappan efter vinden, för vi vet båda två och även någon till vad du sagt om en person i din närhet och att denne kanske inte är mest kapabel av alla oss i världen.
Jag önskar även er viljan att se det goda i andra och att tro att alla har något att bidra med.
Jag tycker väldigt, väldigt illa om dig just nu. Jag säger inga namn, jag ger inga ledtrådar. Jag bara är.
Och jag är verkligen förbannad över falska anklagelser, men gå gärna vidare med det så ser vi vem som kommer få ett hånleende av oss två, jag är rätt så säker på att det INTE blir jag.
Jag ursäktar mig att jag skrivit saker baserade på konversationer samt fakta som kan gett en bild av medmänniskor som kanske är hemsk men en hel del sanningsenliga, som om möjligt, om ni ens vet vem personen är kan ha skadat dennes rykte en aning. Jag skulle tänkt efter före jag slängde ut hur verkligheten ser ut. Ursäktar mig själv och går vidare i livet med en vetskap om att jag inte agerat så felaktigt att jag behöver känna någon ånger eller dylik känsla över det inträffade.Ps. För er som inte förstod ironin i det översta stycket så förtydligar jag.. _DET KOMMER INTE ATT HÄNDA, FÖR JAG HITTADE PÅ EXAKT ALLT_ för att ge lite perspektiv på hur dum en person låter i sina uttalanden. Ds.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0