You surprice me

Jag sitter fortfarande i förundringensvärld. Har som sagt aldrig förstått mig på ett visst internet beteende och kommer nog aldrig att göra det heller. Usch, jag känner mig äcklad till max för tillfället.

Vidare så finns det fortfarande människor i mitt liv som förvånar mig ohyggligt mycket. Men det är väldigt bra att vi har en sån bra kontakt, det gläds jag åt. Dock blir jag lite fundersam men jag vet att du bara har bra intentioner nu för tiden. Jag vet att det som hände var exakt vad du behövde för att komma till insikt med vem du är och hur du bör bete dig och framstå. Hur som haver så glädjer det mig att du blivit en så bra människa, någon jag kanske t.o.m i framtiden kan lita på? Känns bra att veta hur allt är och har tett sig. Glädjande.

Nu väntar en massa plugg de sista 16 dagarna innan betyg sätts för sista gången! Studenten här kommer jag. Nu ska jag förvisso gå en termin till men det ska ändå bli skönt att ta studenten och åtminstone känna att jag åstadkommit något, för det har jag faktiskt gjort. Lyckliga jag.


Kanske vi kan dela något? Det är trots allt gångavstånd.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0