You are my sacred sanctuary.

Sophie, det finns så oerhört mycket jag skulle vilja säga till dig om du var här nu med mig.

Följande är en hyllning till världens finaste dotter, det största och bästa man kan föreställa sig.
Varje morgon slår hennes skönhet mig i ansiktet och jag inser med ens att jag måste skydda henne mot världen, mot all grymhet, nederlag och förvirring, men samtidigt vill jag visa henne allt vackert som finns att upptäcka, förväntningarna och kärleken. Jag vill vägleda henne rätt, jag vill göra henne trygg i sig själv så att hon vet att hon bara behöver vara Sophie.
     För från första gången jag la mina ögon på henne har jag vetat att hennes existens är stor, att det är just Hon som kommit, just hon som finns i mitt liv. Hon kunde lika gärna varit någon annan och det är det som är så himla unikt. Jag vill tacka dig för att du gång på gång med ditt vackra leende väcker mig till liv.
     Jag vill säga att ditt skratt utan tvekan skulle kunna få mig att gråta av lycka och att ditt gråt får min värld att skälva av förtvivling. Vad vore JAG utan DIG? jag vore som alla andra, utan det största i livet. Tänk vad få förunnat att få en prinsessa! En prinsessa så vacker och fin som dig! Och idag läste jag igenom allt jag skrivit till dig, om dig och för dig. och gosh, det finns inga mer ord att använda mer än - Jag Älskar Dig.

Jag saknar dig när du saknas mig och jag lovar att du är i mina tankar näst intill hela dagarna.
För mig är alltid heligt och det är alltid du och jag. Vart du än är och vart jag än står, så håller jag alltid din hand i min och smeker lätt din kind, för jag älskar dig ditt lilla monster och vill dig det bästa i världen och vi kommer att klara det här.
     Jag vill ge dig det bästa i världen. För mig är heligt alltid. Och du är alltid helig för mig. Jag minns den dagen som igår, den dagen du förgyllde mitt liv.
Bilden av dig den första sekundens anblick sitter alltid fast på min näthinna, där vill jag att den etsar sig fast för jag tänker aldrig glömma dagen du kom, dagen du räddade allt. Och min hud minns ännu värmen du gav och doften du tillförde.     Den stora känslan av att få hålla sitt barn. Den stora känslan av att veta att nu har Jag en mening, nu behövs jag. Jag visste inte hur stort det var förrän du såg på mig och in i mig. din blick genomskar allt, rummet tystnade och avgav ingenting. Det var bara du och jag det ögonblicket.
     För mig är alltid heligt och ögonblicket finns för alltid i min själ. Gumman, jag kan skriva i flera timmar, för orden om dig tar aldrig slut. Jag kan bara upprepa - JAG ÄLSKAR DIG.
Du är allt, allt, allt flera gånger om.
För mig är Du helig. Och Du är för evigt i mitt hjärta!


Jajjamensan - vi är från Norrland!


Den som påstår att min dotter inte är lycklig med mig, kan ta sig självi rumpan!


Viva la Swezia! Jag var rätt nära ändå! 4-1 tippade jag.
Helt fantastiskt underbart! trevligt hade vi också här hemma. Tack för sällskapet snyggos!

"mycket hellre tjocka killar än skelett-killar"
S - vi är sjukt överrens nu.

Jag hörde även rykten om volleyboll @ smitingen imorgon. Happyface!

Förövrigt så vann Sverige med 3-1, så nog fan var jag nära ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0