yeah, but I dont know.

Just gonna have to be a different man
Time may change me
But I cant trace time

Jadu, vad ska jag säga egentligen? Du har börjat överbevisa dig själv, på ett charmigt och farligt bindande sätt. Jag vet fortfarande inte hur allt ska te sig men det känns som att du har stigit lite i mina ögon. Som att du bearbetat dig själv så pass att du blivit den person jag alltid behövde förut. Det är otroligt hur människor kan förändras och inse samt ta lärdom av sina misstag även om det varit svårt för dom. Jag hoppas verkligen att du visar dig vara den person som jag innerligt hoppas att du är.

Nu gott folk, har jag slutfört min uppsats "söka jobb" där jag färdigställt ett Cv samt ett personligt brev och även skrivit om hur man börj utforma dessa. Ger mig nu in på nattens åtagande nr två: Etik&Livsfrågor: utanförskap.
Här ska jag svara på fem frågor om exempelvis invandring som är en form av utanförskap. Jag har starka åsikter om detta som jag inte tänker delge här. Är lite för rädd för konfrontrationen i denna fråga, i alla fall över internet. Tar gärna som i tidigare situationer helst den frågan i det riktiga livet. Det var en bra klass diskussion om just detta ämne. Fanns många åsikter som ville fram.  Men om ni har turen så _kanske_ jag publicerar den om jag får lust någon dag.


Kommentarer
Postat av: Elise

Jag tror du har endel rätt vettiga åsikter om det!

2009-05-18 @ 08:47:50
URL: http://shandi.blogg.se/
Postat av: Josefine

Aa, segt att plugga på natten (know that feeling..), men du är duktig så kämpa på! Och ja, det vore intressant att få ta del av den uppgiften, men förstår ju samtidigt att vissa åsikter kan man inte bara lägga fram på internet hursomhelst, det kan användas emot en tyvärr.

2009-05-18 @ 16:26:20
URL: http://stillwaters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0