happiness

Nu är jag sådär trött att jag mest bara sitter här och kämpar för att ögonen inte ska falla ihop, önskar även att proviva inte bara släcker törsten och var bra för magen utan att den även skulle kunna stilla hunger, vilket den inte gör.

Imorgon hade jag tänkt att börja springa men så kom jag på att jag måste gå till skolan halv 9 trots allt och jobba med projektrapporten, det kändes väldigt tungt, jag vill verkligen komma igång så att jag är extra trimmad till beachvolleyn.

Ni får ursäkta mig, jag är verkligen alldeles för trött för att sitta här och försöka formulera ihop något vettigt. Verkar bli en fika på stan iallafall om jag har fått pengar, något jag ska kolla alldeles strax, men jag vet inte riktigt om jag vågar det. Kanske bara tar min proviva och en banan och följer med ner på stan. Hade annars även varit sugen på att sola lite.


Ska även hämta den bästa i världen idag! Fy som jag längtar, får man ens längta såhär mycket? Jag vet precis hur det kommer att bli, hon kommer sitta eller stå och leka med något sen tittar jag på henne ett tag varpå jag tilltalar henne följt av att hon släpper det hon gör och springer så fort hon kan och skriker "mamma, mamma! min mamma" och ger mig världens största kram. Vi är så stolta över varandra att vi båda strålar stolthet när vi återförenas varannan måndag.
Jag är lycklig att jag har dig!
(bjuder på denna bild)

Tillägg: Jahapp, så var det med det, dagens tårar - check.

Kommentarer
Postat av: Melissa

aa proviva, räddaren i nöden men inte så mycket emr. Måste ta tag i springandet jag också, finns så dåliga ställen här bara :(

2009-05-11 @ 15:43:53
URL: http://lavali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0